ze denken wel mee

Men reageert op je vragen, helpen waar kan en schromen niet je tegemoet te komen

Makkelijk in gebruik en goeie & snelle levering!

Een hele goeie ervaring, weer!

Goede service en kwaliteit!

Goede service en kwaliteit!

Makkelijk programma om te bestellen en sn3l geleverd! Dikke prima!

Verzorgd en snel geleverd

Wordt altijd snel geleverd (in mijn geval kaarten A5 formaat) en ziet er verzorgd uit. Het opmaakprogramma is ook heel handig.

Altijd goede service

Service is altijd top en prijs kwaliteit verhouding ook

Duidelijke site, leuke producten

Ik vind de ontwerptool heel handig om te gebruiken. Ik had per ongeluk een fout gemaakt in de bestelling. Heel vriendelijk en geduldig geholpen via de chat. Ik bestel hier al een aantal jaar mijn drukwerk. Zeer tevreden

Topdeal!

Superfijn, makkelijk upload proces, goede kwaliteit druk, snel geleverd en als er iets mis is prima klantenservice. Aanbevolen!

Lekker snel maar niet kloppend

Ik was er zeker van dat ik het snijvlak goed had gemaakt. Maar er is een fout in geslopen....en het snijvlak was na de bestelling niet goed,,,,.nu moet ik het bord opnieuw bestellen...... mijn website.n is natuurlijk geen gezicht!

Weer goed en snel geregeld

Fijne site, uploaden, controleren, betalen en twee werkdagen binnen. Perfect.

Prima bedrijf

Snelle service, prima produkt.

Snelle verzending, goede kwaliteit

Heel erg tevreden over Drukwerkdeal! Pas een foutieve bestelling geplaatst, deze is netjes geannuleerd waarbij ik vervolgens makkelijk opnieuw heb kunnen bestellen. Bestellingen zijn altijd super snel binnen en de kwaliteit is goed!

Snel geleverd, goed product

Het bord was eenvoudig te maken op de site. Snelle levering. En de kwaliteit van ons naambord is super!

Altijd vriendelijk, snel en kwaliteit (meestal) goed.

Duidelijke website, makkelijk bestellen, meestal goede kwaliteit en anders snel probleem opgelost. Prima prijs / kwaliteit verhouding. Goede chatfunctie op website. Fijn dat je kan kiezen voor bv next day delivery, soms is snelheid gewenst soms niet nodig.

Alle bestelde producten perfect ontvangen

Daar word je pas écht blij van!

Duidelijke website, goed product, snelle levering

Zoals altijd perfect.en snel uitgevoerd!

Via de website is alles snel en eenvoudig te regelen.

gemakkelijk zelf te regelen

Prima webshop om zelf je doek te maken en te bestellen

goede en snelle levering + support

Heb al een aantal bestellingen bij drukwerkdeal.nl geplaatst. En altijd goed geholpen. En vlog gecommuniceerd.

Goede Service en ondersteuning.

Goede Service en ondersteuning.

Netjes

Next day delivery bestelling gedaan. DHL maakt de fout maar Drukwerkdeal lost het accuraat op. Zo hoort het!

Makkelijk en overzichtelijk bestellen

Overzichtelijke site waar het prettig bestellen is voor een keurige prijs en een prima kwaliteit... producten worden netjes geleverd en als het moet super snel!

Hulpzame medewerkers

Perfekte resultaat

Geweldige service en meedenkend bedrijf

Ik had een reclamebord ontworpen via hun ontwerp programma. Heel snel binnen maar helaas zat er een drukfoutje in. Ik had contact opgenomen en binnen 1 minuut was er een zeer mooie oplossing gemaakt. Echt super service!

Ik ben al jaren klant van drukwerkdeal. Altijd tevreden geweest. Ik heb wel een en ander zien veranderen in de afgelopen jaren, niet altijd ten goede, maar wel logisch gezien de economische veranderingen. De website is zeer gebruiksvriendelijk.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer