Het product was mooier dan verwacht, sneller dan voorspeld, en dat tegen een hele scherpe prijs!
Hi Zacharia, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review, hier worden we erg blij van! Hopelijk mogen we nog vele opdrachten voor je gaan verzorgen in de toekomst. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Dat wat hierboven staat. Als ontwerper werk ik veel met jullie, gaat vrijwel altijd goed. Klantenservice is top, jullie staan altijd klaar om mee te denken.
Hoi Rick, Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. We proberen onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen. Dan is het fijn om zo'n mooie review te krijgen waaruit blijkt dat jij naar tevredenheid geholpen bent. Dank je wel en we zien je graag weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Nog geen 24 uur later had ik mijn visitekaartjes in huis! En zij zien er ook nog super goed uit.
Hallo Monika, Snel, sneller, snelst, daar streven wij naar! Dank je wel voor jouw top review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Na bestelling bleek het adres verkeerd te staan in het systeem van Drukwerk Deal toen we de factuur ontvingen. Heel erg vervelend. Want we hadden nog gebeld dat ondanks het door ons geweizigde adres, het oude adres van ons bedrijf 1st2dive Shop nog bij de factuur stond en het nu naar de verkeerde gezonden zou worden. De jongen van drukwerkdeal constateerde dat er bij Drukwerk Deal iets verkeerd was gegaan. Maar omdanks alles wist hij er voor te zorgen dat onze bestelling alsnog opnieuw werd verzonden en bij 1st2dive binnen was, binnen 2 dagen. Onze klant was er heel erg content mee...Hun 16th Party kon gelukkig doorgaan. Daarom bedanken wij Drukwerk Deal voor hun inzet. Super gedaan.
Hi Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Vervelend om te horen dat de adreswijziging niet helemaal goed is doorgekomen in ons systeem. Onze excuses voor het ontstane ongemak. Wel heel fijn dat het zo snel voor je is opgelost dat het uiteindelijk is gelukt om de bestelling op tijd binnen te krijgen. Hopelijk was het een top feest! :-D De volgende keer staan we weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle, uitstekende communicatie met drukwerkdeal, voor een leek als ik waren ze heel behulpzaam met de opzet van mijn product en het eindresultaat is perfect.
Hi Brenda, Bedankt voor deze fantastische review! Wat goed om te horen dat de communicatie en samenwerking met ons zo fijn is verlopen en dat het eindresultaat naar wens is. We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima service, uitstekend product
Hoi Duco, Bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en producten, daar doen wij het voor! Veel plezier van je order en graag tot gauw weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering goeie kwaliteit
Hi Esther, Wauw, een tien! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de order en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
!
Beste Jan, Kort maar zeer krachtig! Bedankt voor het plaatsen van deze top review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering en goede kwaliteit.
Hoi Raymond, Bedankt voor deze uitstekende review! Heel fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering en kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goeden Dag, we hebben de beletering goed ontvangen en ook daar na woendag opgeplakt en dat zag er goed uit. we hebben zaterdag de 6-5 de leters echt kunnen gaan testen maar het is niet echt goed gedaan we hebben ondervinden dat de leters niet echt bestemt zijn. Waar voor willen gebruiken raakt toch los de duur als het met wat water in aan merking komt dan hebben we ze echt zo hard op de drukt en gepoerst dat de blaren op de vinder stonden. hopen dat we jullie hier mee goed hebben invoor meert te hebben wand dit was ook geen goeden test voor jullie. mvg Per
Dag Per, Bedankt voor je beoordeling! Begrijp ik het goed dat je de belettering nat hebt geplakt? De lijmlaag van deze stickers krijgt een mindere kleefkracht als deze in aanmerking komt met water. De belettering bevestig je door het draagvel te verwijderen en na het juist positioneren van de sticker, verwijder je het transfervel. De stickers zouden na het bevestigen uitstekend tegen water moeten kunnen. Mocht dit niet het geval zijn, raad ik je aan om hiervoor een klacht aan te maken via jouw account. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik vind het heel fijn dat ik heel veel zelf kan doen; van ontwerpen tot aanleveren. De tools werken in dat opzicht prima. helaas bij mijn laatste bestelling bleek het eindresultaat niet goed genoeg. Te dunnen lettertype maakt visitekaart niet heel goed leesbaar en ontwerpfoutje in flyer waardoor de flyer eigenlijk er net te cheap uitziet. Allemaal eigen schuld! Maar...dat is de keerzijde van zo veel zelfstandigheid denk ik dan.
Beste, Bedankt voor je beoordeling! Wat fijn om te horen dat je onze website zo gebruiksvriendelijk vind. Dit vinden wij ook erg belangrijk en zijn continu bezig met het verbeteren van de website! Wist je dat je jouw bestand ook door ons kan laten controleren? Dit doen onze bestandsspecialisten kosteloos voor je. Lever je ontwerp dat alternatief aan via jouw account. Let er wel op dat wij het bestand niet inhoudelijk controleren (dus niet op spelfouten.) We helpen je graag bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede kwaliteit drukwerk tegen schappelijke prijzen.
Hi Michel, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze prijzen en kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
goede kwaliteit- prijs verhouding. tip: problemen met inloggen bij elke nieuwe bestelling: ik moet elke keer een nieuwe inlog wachtwoord maken omdat er wordt aangegeven dat combinatie van mijn emailadres en wachtwoord niet bekend is bij jullie. Ik heb daar al eerder met een medewerker over gemaild. Het is nu de 3e bestelling in 1 jaar en elke keer gebeurt dit. Graag naar kijken wil je je vaste klanten behouden.
Beste Carla, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en kwaliteit. Wel vervelend om te horen dat de combinatie van emailadres en wachtwoord steeds niet bekend is. Dit is uiteraard niet de bedoeling! Ik ga mijn collega's intern vragen om hier in te duiken om uit te zoeken waar het misgaat. We nemen contact met je op zodra er meer hierover bekend is. Onze excuses voor het ongemak in deze. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Gemakkelijk eigen ontwerp te uploaden. Snelle levering en mooie kaartjes.
Hi Heleen, Wat een ontzettend mooie beoordeling. Vriendelijk bedankt hiervoor! Veel plezier met het uitdelen van je visitekaartjes en graag tot snel weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
We hebben besteld bij Drukwerkdeal.nl omdat deze de laagste prijs vroeg voor hetgeen dat we wilden afdrukken. De levering was heel snel en de kwaliteit meer dan voldoende!
Hoi Jeffrey, Bedankt voor deze super review! Ook bedankt voor de complimenten over de kwaliteit en prijzen - daar worden we blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Enkele weken geleden heb ik een roll-up banner besteld, die ik al vrij snel nodig had. Door omstandigheden was ik te laat met het aanleveren van het bestand. Voor drukwerkdeal géén probleem, zij leverden op het einde van de week keurig de banner af. Ondanks dat de banner netjes en goed was verpakt bleken er toch deuken in de cassette te zitten. Tevens bleek dat het zwarte gedeelte op de afdruk van de banner gestreept was. Dit was een duidelijke fout van mij in het ontwerp (jammer!). Even gemaild met drukwerkdeal en wat foto's gestuurd. In een mum van tijd kreeg ik bericht van drukwerkdeal dat de banner opnieuw in productie ging (kostenloos). Vandaag (vrijdag) weer keurig netjes een nieuwe banner ontvangen die helemaal naar mijn zin is. Conclusie: Ik dacht dat dergelijke bedrijven niet meer bestonden, maar Drukwerkdeal heeft het tegendeel bewezen. Nogmaals heel hartelijk dank aan jullie hele team voor deze SUPER oplossing.
Beste, Wat een super review om onze werkweek mee af te sluiten! Dit waarderen we enorm. Hiervoor doen we graag eens extra ons best! We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
voor onze vereniging laat ik regelmatig drukwerk maken. Dit is altijd tijdig en goed. We zijn zeer tevreden.
Beste Barry, Wat fijn dat jij de de vereniging zo blij met ons zijn! Ik heb je compliment doorgeven aan mijn collega's. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Zeer regelmatig werk waarbij de juiste kleuren extra belangrijk zijn laten drukken bij Drukwerkdeal en altijd perfect!
Wat een super review, Inge! Goed om te horen dat de service en het eindresultaat zo naar wens zijn. We zien je graag terug voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Klein minpuntje is dat levertijden niet altijd worden gehaald bij handmatige controle. Verder... gewoon goed!
Beste Marijn, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij streven ernaar om de bestanden voor de deadline van het product te controleren. Indien het erg druk is kan dit echter weleens niet mogelijk zijn. Als het aangeleverde bestand niet correct is, en wij vragen om een nieuw bestand, kan de deadline ook niet gehaald worden. Mocht je hier nog vragen over hebben, hoor ik deze graag. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het was eenvoudig opmaken en bestellen van onze flyer. Kwaliteit is zeer goed en snel geleverd.
Beste Jeroen, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent, bedankt daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ontwerpen via de website was erg makkelijk. Product bestelen ging vlot en ik werd goed op de hoogte gehouden wat de status van mijn bestelling was. helaas was bij het leveren het bestelde product beschadigd, hiervoor heb ik besteld en binnen 1 dag heb ik een nieuw product binnen. Super geregeld !
Beste Martijn, Bedankt voor de mooie review en complimenten! Fijn dat het probleem snel opgelost kon worden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Gewoon top kwaliteit en service tegen scherpe prijs
Beste Jack, Wauw, wat een ontzettend mooie beoordeling. Vriendelijk bedankt hiervoor! Heel veel plezier van de bestelling en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Excellent and quick service!
Dear Michelle, Thank you so much for this positive review. We are very pleased to hear that you received the order and everything is like you expected. Hopefully untill soon for a new order. With kind regards, Isabel Webcare Specialist.
Mijn foto was niet ideaal, maar de print was prima voor het beoogde doel.
Hey Gera, Super om te horen dat het eindresultaat naar wens was! Zelfs met een foto met mindere kwaliteit :-) We zien je de volgende keer weer terug! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ruime keus (soms zelfs zoveel dat ik door de bomen het bos niet meer kan zien), goeie klantenservice, snelle levering en altijd hoge kwaliteit drukwerk.
Beste Adriaan, Top om te horen dat je zo tevreden bent! Over ons assortiment: wij bieden liever te veel aan dan te weinig ;-) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer