Mijn flyer was makkelijk te uploaden, werd snel geleverd en voldeed aan de verwachting.
Beste Ingrid, Wauw, een tien! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor de mooie complimenten en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Handig die slablonen en de uitleg op de website. Keurig verpakt in een rol en doos verzonden.
Beste Andre, Bedankt voor de mooie complimenten en review! Leuk om te lezen dat je de informatie, die wij op de website vermelden, erg handig vind. Daar doen wij het uiteraard voor! Veel plezier met de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ben zeer tevreden
Beste Rick, Wauw, een tien! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al 2 keer meerdere producten besteld. Volgende keer zal ik weer hier bestellen
Beste, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden en dat je weer bij ons gaat bestellen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Alles goed voorbereid voor een soepele bestelling op de website. Snelle levering, in degelijk verpakkingsmateriaal (mooie koker!).
Beste Wouter, Wauw, een tien! Dank voor deze lovende beoordeling en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier met de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Pim, wat een top review! Dankjewel voor de mooie woorden. We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De poster was erg goed geprint, het regelen ervan was ook heel simpel en duidelijk, met goede duidelijke regels. Levering was ook heel goed en snel.
Beste Sanne, Bedankt voor je mooie complimenten! Wij horen dit natuurlijk graag :) Veel plezier van de poster. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wij leveren zelf het document voor flyers en enveloppen aan, dus we kunnen alleen oordelen over dat specifieke proces. Kwaliteit is goed, mits je ze zelf goed aanlevert. Er is geen check meer als bv 2 kleurvlakken van een flyer niet precies aansluiten, tenzij je er specifiek om vraagt. Snelheid: als er sprake kan zijn van vertraging wegens drukte, waarschuwt Drukwerkdeal. Zonder waarschuwing, komt het product aan op de aangegeven leverdag. Dat is fijn!
Hey Grace, Bedankt voor je bericht en je feedback! Indien jijzelf het bestand goedkeurt, controleren wij jouw bestand inderdaad niet meer. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat alles klopt als je zelf akkoord geeft :) ! Maar een controle kan je altijd aanvragen door het bestand alternatief aan te leveren op onze website. Super om te horen dat je zo tevreden bent over onze levertijden en communicatie! Bedankt voor je mooie compliment. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima product en ik was verbaasd hoe snel en mooi het spandoek was
Hallo Liane, Wauw, een tien! Dank voor deze lovende beoordeling. Wat fijn om te horen dat jouw spandoek zo mooi is geworden. Dat had niet anders gekund met zo'n leuk ontwerp! Veel plezier met de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zag er goed uit, als verwacht
Kort maar zeer krachtig! Bedankt voor deze top review, Anneke! Veel plezier van jouw drukwerk en graag tot snel weer! Met vriendelijk groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik vond het zeer prettig om wat te bestellen en de kwaliteit was super.
Hoi Niek, Bedankt voor je enthousiaste review! Dat waarderen we. Hopelijk heeft Sarah een top verjaardag gehad! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Specialist Webcare
Er zat een drukfout in het eerste ontvangen doek. We hebben direct een nieuw doek kosteloos opgestuurd gekregen.
Hi Anne, Wat een ontzettend mooie review, bedankt hiervoor. Super fijn om te horen dat het probleem met de order zo snel opgelost is. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het door mij geleverde onwerp voor een etiket werd mooi uitgewerkt en snel geleverd. Prima!
Beste Wijnaard, Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te horen dat je order al zo snel in huis was, veel plezier ervan! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Specialist Webcare
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt: zeer creatief en servicegericht
Hoi Yeter, Wat een super review heb je geplaatst. Fijn om te horen dat je onze creativiteit kan waarderen! Wij doen ons best om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Dan is het fijn om zo'n mooie review te krijgen waaruit blijkt dat jij naar tevredenheid geholpen bent. Dank je wel! De volgende keer staan we weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zeer snelle levering, goede kwaliteit en prijs ! Regelmatig terugkerende klant en zeer tevreden. Van flyers voor de vereniging tot plexiglas reclamebord. Alles geleverd volgens afspraak.
Hoi Rob, Bedankt voor deze top review! We worden er echt heel blij van om te horen dat je steeds weer voor drukwerkdeal.nl kiest en we gaan ons best doen om jou ook zo tevreden te houden in de toekomst. Wij waarderen trouwe klanten zoals jij! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Verrast door een prettig werkende website en een uiterst snelle levering. En niet onbelangrijk; de kwaliteit van het geleverde drukwerk is uitstekend
Goedemorgen, Wat een super review heb je geplaatst, bedankt hiervoor! Ontzettend fijn om te horen dat het plaatsen en leveren van de order zo soepel is verlopen. Veel plezier van het mooie spandoek en we zien je graag weer terug een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al jaren bestel ik mijn drukwerk bij Drukwerkdeal. Is gewoon superhandig en snel bezorgd. Ook het aanleveren van de bestanden is super simpel. Ook mijn volgende bestellingen doe ik hier.
Hi Marcel, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
snel en goed
Hallo Roland, Snel en goed, dat horen we graag! Bedankt voor jouw mooie review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Prima product op tijd geleverd tegen een nette prijs.
Hoi Harry, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze prijzen en levering, daar doen wij het voor! Veel plezier van de order en graag tot gauw. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had er nog geen ervaring mee. Maar ga zeker weer een bestelling plaatsen
Hoi Cees, Wat ontzettend fijn om te horen dat jouw eerste ervaring met ons een positieve is geweest! Bedankt voor deze top review! Hopelijk mogen we nog vele opdrachten voor je gaan verzorgen in de toekomst! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Uitzoeken op site hele klus; eenmaal uitgezocht, besteld en leveren: prima
Beste Hans, Bedankt voor je eerlijke review! Wat fijn om te horen dat het uiteindelijk is gelukt om de bestelling te plaatsen en dat het eindresultaat naar wens is geweest! We zijn wel benieuwd naar jouw tips en feedback om onze website nog beter en klantvriendelijker te maken. Laat je het nog even weten?! Met vriendelijke groet, Rebecca Specialist Webcare
Gelukkig wordt er nog geluisterd naar een klant :)
Goedemorgen, Vriendelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Onze klantenservice is er om zo goed mogelijk te helpen waar mogelijk, fijn dat je dit ook zo ervaart. Veel plezier van de order en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Super snel geleverd en zelfs de goedkoopste visitekaartjes zijn nog kwalitatief!
Hoi Mark, Wauw, een 10! Bedankt voor deze fantastische review! Super fijn om te lezen dat jouw drukwerk snel en naar wens is afgeleverd. Veel plezier met het uitdelen van je visitekaartjes en tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Super goede service en denken prima mee
Goedemorgen, Bedankt voor deze gave review Wat superfijn om te horen dat je zo tevreden over onze service bent! Worden we blij van! We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Begin februari iets bestellen en half april geleverd krijgen. Need I say more? Eigenlijk is 1 ster al teveel. 3 keer telefonisch contact gehad, zou allemaal snel geregeld worden; ‘echt hoor meneer Brouwer, komt helemaal goed’. Jullie doen vast dingen goed, daar twijfel ik niet aan. Maar dit was echt een bizar slechte ervaring…
Hi Freek, Bedankt voor het schrijven van deze review. Wat vervelend om te horen dat het zo lang heeft geduurd om jouw order af te leveren. Ik zie dat het bestand niet verwerkt kon worden. Onze oprechte excuses voor het ongemak in deze. Ik heb geprobeerd telefonisch contact met je op te nemen maar kon je helaas niet bereiken. Ik heb je daarom een bericht gestuurd per mail en een oplossing aangeboden. Hopelijk hoor ik van je en kunnen we dit voor je recht trekken! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer