Zoals altijd erg tevreden

Het bestellen is eenvoudig en gaat snel, net als de levering, erg tevreden.

Goede posters, hoge kwaliteit

De posters zijn precies geleverd zoals digitaal voorspeld. Dik papier was voordelig en ben blij dat ik daarvoor heb gekozen, het ziet eruit dat de posters mooi lang mee zullen gaan.

Altijd goed en goede prijs.

Simpel online bestellen. Prima service. Top kwaliteit.

Uitstekend drukwerk voor een prima prijs!

Aangenaam verrast door het eindresultaat. Drukwerdeal denkt ook vanzelf mee voor het gewenste resultaat. Prima service voor mooi prijsje. Ook kleine oplages.

snel geleverd, Goede kwaliteit

ik had men visitekaartjes mooi optijd binnen en de kwaliteit van het product is echt heel goed

Ik kies toch altijd weer voor DWD

Goede prijs-kwaliteit-verhouding en snelle levering

Prima, niets op aan te merken. Product goed en snel in huis

Prima, niets op aan te merken. Product goed en snel in huis

Zowel het bestelproces als de uiteindelijke levering zijn perfect!

De posters zijn heel mooi afgedrukt en voldoen 100% aan de verwachting. Bovendien de volgende dag al bezorgd!

Nets en gemakkelijk te berstellen

Kwaliteit en prijs is goed. Gemakkelijk te bestellen en vlot geleverd. Gewoon goed.

Snel, simpel en waar voor geld

Snel, simpel en waar voor geld. Wel kreeg ik de melding dat de resolutie van mijn afbeelding te laag was. Maar uiteindelijk is de banner (van 200cm x 120 cm) schitterend geworden en prima geschikt voor mijn doel. Als je hem van heel dichtbij bekijkt zie je wel pixeltjes, maar van een halve meter of meer lijkt het een haarscherp plaatje.

goede kwaliteit en razend snel!!!!!

goede kwaliteit en razend snelle service!!!

Kaartjes zonder fratsen!

Het is echt super simpel om zelf je visitekaartjes te maken en te bestellen. Bij elke stap staan er duidelijke instructies. Ook met het opmaak template voor bijvoorbeeld Photoshop kun je eenvoudig je kaartjes opmaken. Binnen no-time hebben we weer visitekaartjes in huis voor onze coverband. En dat allemaal tegen een erg scherpe prijs!

eenvoudig, snel en netjes

Ik heb een foto op canvas besteld, een doek van 30x40. De website is toegankelijk en het instellen van hoe de foto op de doek moet komen (inzoomen e.d.) is eenvoudig. De bestelling werd vlot verzonden. Het eindproduct voldoet aan de verwachtingen. Het is ook niet te duur.

goede service

goede snelle levering, goede prijs kwaliteits verhouding

Gemakkelijk drukwerk bestellen

Ik vind drukwerkdeal.nl erg gemakkelijk. Ook als je vaker iets besteld kan je die bestelling erbij zoeken. Snel en betaalbaar.

Ontzorgend

Persoonlijk contact is belangrijk voor mij. Omdat ik geen deskundige ben is een beetje hulp bij het aanleveren van het ontwerp nodig. En dat is er. Met een glimlach

Laatste leveringen vertraagd

Laatste 2 leveringen vertraagd, geen goede reden waarom. Net gebeld met de klantenservice en die kan me niet vertellen wanneer mijn levering wel bezorgd gaat worden.

Mooie kwaliteit, en snel geleverd

Makkelijker een vlag maken en bestellen is er niet

Goed en snel

Makkelijk te bestellen en snel geleverd, goede kwaliteit banners.

Simpelbrouwen raadt Drukwerkdeal aan!

Als bierbrouwers zijn wij experts in het maken van heerlijke bieren, maar voor het drukken van onze prachtige brochures vertrouwen we op Drukwerkdeal. Vanaf het moment dat we ons ontwerp indienden tot het ontvangen van de hoogwaardige, professioneel ogende brochures, verliep het proces soepel en probleemloos. De communicatie met het team van Drukwerkdeal was uitstekend, en ze adviseerden ons bij elke stap om tot het beste eindresultaat te komen. Onze klanten zijn net zo enthousiast over de brochures als over onze bieren! Proost op een succesvolle samenwerking! Met vriendelijke groet, Team Simpelbrouwen

Houden zich niet aan de eisen van de ACM

Dit lijkt typisch een bedrijf wat alles doet voor de likes/goede reviews. Na een bestelling krijg je zo'n bloedirritante 'laat een review achter' email. Bij ieder zichzelf-en de klant- respecterend bedrijf kan je je daar eenvoudig voor afmelden via een 'unsubscribe' linkje onderaan de email. Helaas is dit Drukwerkdeal niet het geval. Als je ze daarop wijst krijg je een standaard antwoord: 'Als je naar je account gaat en je klikt op e-mail voorkeuren, kun je daar aangeven wat je wel of niet wenst te ontvangen van ons. Ik stuur een bijlage mee als voorbeeld. ' In je account kan je jezelf niet afmelden voor de review emails. Dit geef ik aan en krijg als antwoord: 'Dit zijn de mails waar je je voor af kunt melden, helaas voor de review mails niet. ' Vervolgens geef ik aan dat de ACM er heel duidelijk over is: 'De Autoriteit Consument en Martk is er heel duidelijk over: "Zet in elk bericht dat u uitstuurt duidelijk hoe de ontvangers zich kunnen afmelden als ze geen ongevraagde berichten meer willen krijgen. Zorg dat afmelden gratis en gemakkelijk is." Daarna heb ik helaas niets meer vernomen van Kim H. van Drukwerkdeal. Beetje jammer dat de regels zo geschonden worden en (goede) klanten niet gehoord worden.

Makkelijk en snel

Standaard sjabloon is heel makkelijk

Netjes gedrukt en goed verpakt ontvangen

Ik heb mijn brochure op de juiste manier ontvangen. Deze was netjes in een doos verpakt. Ook de snelheid dat ik het heb mogen ontvangen was super. Voor een volgende drukwerk weet ik jullie zeker te vinden.

snel en goede kwaliteit

mijn bestelling kwam sneller dan aangegeven en ik ben erg tevreden met de kwaliteit van het drukwerk

Op zich prima, maar informatie vooraf kan beter

Op zich prima ervaring met Drukwerkdeal, het gaat erg snel. De kwaliteit qua kleur en print is goed. Bij mij was de eerste druk niet goed gegaan, de pagina's waren niet goed afgeleverd. Binnen 2 dagen had ik een nieuwe (onbetaalde) op de mat. Echter vond ik het vrij lastig om het juiste formaat af te leveren. Tevens had ik gekozen voor een ringband. Ik had al rekening gehouden met de afmetingen en tekst vanaf de zijkant, maar alsnog zit de ringband door de tekst. Het zou fijn zijn als er een soort tool is waarmee je kunt checken hoe je drukwerk eruit komt te zien en dus kunt voorkomen dat een ringband door tekst heengaat.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer