De bestelling zou eerder dan gepland geleverd worden waar ik zeer blij mee was. Helaas vertelde PostNL mij dat ze door personeelsgebrek de bestelling niet konden leveren. Maar product is super en zeer klantvriendelijk geholpen bij drukwerkdeal
Beste Gert, Bedankt voor je enthousiasme! Vervelend dat er een vertraging was bij postNL, blij dat je de mooie foto inmiddels in handen hebt. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
de posters en visite kaartjes zijn van mooie kwaliteit en het ziet er super goed uit. ik vind alleen het programma waarmee je ze zelf kan ontwerpen erg onduidelijk en niet handig. Verder is bij drukwerkdeal altijd alles goed en snel geregeld!
Beste Menno, Bedankt voor je review en de feedback! Zal jij uit willen leggen wat er niet duidelijk is? Dat mag op de mail naar [email protected] TAV EMMA. Dan kijk ik graag met je mee. Je mag ook altijd contact opnemen indien je er niet uitkomt. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik bestel al jaren bij drukwerk deal. De laatste tijd echter vind ik steeds onevenheden en soms zelfs krasjes in het drukwerk. Wellicht een betere kwaliteits controle nodig.
Beste John, Bedankt voor je review en de feedback! Je mag altijd contact met ons opnemen wat betreft onevenheden en krasjes. We kijken dan graag mee naar een oplossing! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Drukwerkdeal medewerkers zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Top
Beste René, Kijk, dat is nog eens een mooi compliment zo midden op de week! Ik zal het doorgeven aan de rest van mijn collega's :) Bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb on line gegevens ingevuld en een file met het drukwerk geupload. Dat uploaden van het file was nog niet zo makkelijk want het format was niet goed. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar kreeg ik een melding dat mn drukwerk al in productie was. Met welk drukwerk file dan wel ? Dat was erg onduidelijk. Dat vind ik wel het nadeel van dit soort dingen on line doen. Het zou makkelijker zijn dat met een medewerker. Daar zou ik me als leek wat prettiger door voelen.Afijn door het gedoe was ik een beetje huiverig wat ik er van moest verwachten, maar het gelukkig is erg mooi geworden.
Beste Hugo, Goed om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat! Betreft het proces, mocht je daar niet uitkomen kan je altijd contact opnemen met ons. Dan kunnen we samen de order inzetten. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wij hebben een banner besteld bij Drukwerkdeal en zijn erg blij met het resultaat. Twee puntjes zijn wel dat de rol een klein beetje scheef uitrolt en de zijkant van de banner heeft daar een beetje moeite mee. Verder erg blij met het product.
Hey Ivar, Bedankt voor het plaatsen van je review. Oei, vervelend dat de banner scheel rolt. Ik ga je sowieso aanraden om hiervoor een klacht in te dienen in je account. Daar kan je dan foto's of een filmpje bij uploaden. Hopelijk kunnen we het zo oplossen! :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mooie stickers! Goed te verwerken. Geleverd op tijd en in goede verpakking. Ik ben helemaal blij!!!
Beste Jolanda, Top om te horen dat je zo tevreden bent! Fijn dat alles soepel is verlopen met het bestellen en de levering, daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wij hadden met een actie visitekaartjes gewonnen. Goede kwaliteit, communicatie en zelfs eerder geleverd dan aangegeven
Ha Robin, De grote winnaar! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de visitekaartjes. Ontzettend veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Makkelijk in te voeren, fijn systeem om mee te werken en snelle levering.
Hey Mariella, Bedankt voor je enthousiaste review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met ons systeem. Mooi compliment wat ik door ga geven aan de afdeling. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Heel blij met de snelheid waarmee ik een PVC doek geleverd heb gekregen.
Snel, sneller, snelst Nike! Bedankt voor de mooie review. We zien je graag SNEL weer terug ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Al vaker hier besteld, producten zijn prima en de levering was deze keer verrassend snel.
Beste, Wat een mooie review! Bedankt voor het nemen van de tijd om de review te plaatsen. Veel plezier met het prachtige spandoek. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Fijne klantenservice die overal snel op reageert.
Beste, Bedankt voor je review. Ik heb met je meegekeken naar de order, deze zijn op 14 april geleverd door postNL. Maar mocht dit om een andere order gaan, laat het vooral weten. Wij zijn telefonisch en per chat bereikbaar maar je mag ook mij mailen TAV EMMA. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Originele beoordeling
De bestelling heb ik nog niet ontvangen, is vertraagd. Kan dus niet beoordelen of alles naar wens is. Die vertraging is niet naar wens omdat ik met mijn planning rekening moet houden thuis te zijn voor de bezorging. Het zou maandag bezorgd worden, toen dinsdag en nu hopelijk woensdag.
altijd correct en op tijd, goeie prijs/kwaliteit verhouding
Beste Monique, Bedankt voor de tien! Wij zijn blij met jou als klant en we zien je graag terug bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Nog nooit met jullie samengewerkt, maar het was top. Prima samenwerking!
Goedemiddag Joke, Dankjewel voor jouw review. Wat fijn dat we het mooie blad hebben kunnen drukken voor de reünie! Dat moet ontzettend waardevol zijn om zoiets prachtigs te kunnen creëren. Heel veel plezier met de boekjes en we zien je graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
zie bovenstaande
Hey Hans, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Uiteraard zijn we erg benieuwd wat we volgende keer kunnen doen om jouw 8 hoger te krijgen naar een 9 of zelfs een 10. Alle feedback is welkom! We zien je graag snel weer terug voor jouw volgende order. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Duidelijk syteem om je keuze te maken en je produkt te uploaden
Hi Miranda, Wat een mooie review heb je geplaatst, bedankt! Ontzettend fijn om te horen dat het plaatsen en uploaden van je order zo soepel is verlopen. Veel plezier met je bestelling en graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Helaas is het niet mogelijk om de aantallen aan te passen als je een repeat order plaatst. Om de aantallen te veranderen moet je alles opnieuw ingeven dus ook het ontwerp
Hi Edith, Bedankt voor het schrijven van een review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je visitekaartjes. Het is wel mogelijk is om de oplage van een herbestelling aan te passen. Hieronder volgt een korte uitleg; - Plaats de herbestelling met het huidig aantal - Selecteer betaalmethode iDeal (en reken nog niet af) - klik via mijn bestellingen op "wijzig product" om de aantallen aan te passen. Dit kan altijd en het ontwerp blijft dan ook behouden. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al sinds ik drukwerk bestel doe ik het bij Drukwerkdeal. Nog nooit een slechte ervaring gehad met het bedrijf. Als er wat is, word het altijd netjes opgelost. Het drukwerk heeft altijd goeie kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Ik blijf bestellen bij Drukwerkdeal!
Hoi Jiles, Bedankt voor deze top review! We worden er echt heel blij van om te horen dat je steeds weer voor drukwerkdeal.nl kiest en we gaan ons best doen om jou ook zo tevreden te houden in de toekomst. Wij waarderen trouwe klanten zoals jij! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al jaren laat ik drukwerk verzorgen door drukwerkdeal. En ik ben heel tevreden over de kwaliteit daarvan. Daarnaast zijn de medewerkers goed bereikbaar en altijd bereid even mee te denken en te adviseren.
Hi Annet, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Altijd fijne ser ice en goed drukwerk
Hey Nicholas, Dank voor deze uitstekend review! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service, dat doet ons goed. We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Top kwaliteit Snel geregeld Goede service
Hey Daan, Kort, krachtig en helemaal top! Onze dag kan niet meer stuk :-) Bedankt! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Over het algemeen wordt er snel geleverd, is oed aan de prijs en als er een probleem ontstaat wordt er goed meegewerkt
Hallo Harrie, Wat een mooie review, bedankt! Goed om te horen dat je zo tevreden bent, dat is uiteraard ook ons doel. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Deze keer een sticker maar ook visitekaartjes, flyers, posters, altijd goede kwaliteit en snel bezorgd voor een redelijke prijs!
Ariane, wat een top review, bedankt! Hier doen we het natuurlijk graag voor. Veel plezier van de sticker en we zien je graag weer terug voor de volgende mooie order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Alleen bij het aanleveren van het bestand bleef er een foutmelding tonen. Eerst dat het bestand een te lage resolutie had en later dat het omgezet werd in CMYK kleuren terwijl het bestand daar al in stond. Uiteindelijk heb ik de bestelling op goed geluk doorgezet in de hoop dat het toch netjes zou worden, en dat was ook het geval.
Hoi Emmi, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat jouw bestelling goed en snel is afgeleverd! Het klopt dat er bepaalde waarschuwingsmeldingen in het aanlevertool kunnen verschijnen om je op de hoogte te brengen van eventuele nodige aanpassingen aan het bestand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aflopend aanleveren van je bestand. RGB kleuren worden automatisch omgezet naar CMYK in ons systeem. Ook hier krijg je een melding van omdat de kleuren in het drukwerk anders kunnen uitvallen dan op je scherm. We helpen je graag bij de volgende bestelling weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hartelijk dank voor het maken van mijn visitekaartjes
Hi Jenny, Jij bedankt, voor het schrijven voor zo'n mooie review en dat je voor drukwerkdeal.nl hebt gekozen. Veel plezier met het uitdelen van je visitekaartjes en tot gauw weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer