Klantvriendelijk en snelle service

De bestelling zou eerder dan gepland geleverd worden waar ik zeer blij mee was. Helaas vertelde PostNL mij dat ze door personeelsgebrek de bestelling niet konden leveren. Maar product is super en zeer klantvriendelijk geholpen bij drukwerkdeal

snelle levering, ontwerpen wat lastiger

de posters en visite kaartjes zijn van mooie kwaliteit en het ziet er super goed uit. ik vind alleen het programma waarmee je ze zelf kan ontwerpen erg onduidelijk en niet handig. Verder is bij drukwerkdeal altijd alles goed en snel geregeld!

Altijd goed geweest

Ik bestel al jaren bij drukwerk deal. De laatste tijd echter vind ik steeds onevenheden en soms zelfs krasjes in het drukwerk. Wellicht een betere kwaliteits controle nodig.

Drukwerkdeal medewerkers zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Top

Drukwerkdeal medewerkers zijn altijd vriendelijk en meedenkend. Top

product voldoet compleet aan mijn verwachting

Ik heb on line gegevens ingevuld en een file met het drukwerk geupload. Dat uploaden van het file was nog niet zo makkelijk want het format was niet goed. Uiteindelijk is het wel gelukt, maar kreeg ik een melding dat mn drukwerk al in productie was. Met welk drukwerk file dan wel ? Dat was erg onduidelijk. Dat vind ik wel het nadeel van dit soort dingen on line doen. Het zou makkelijker zijn dat met een medewerker. Daar zou ik me als leek wat prettiger door voelen.Afijn door het gedoe was ik een beetje huiverig wat ik er van moest verwachten, maar het gelukkig is erg mooi geworden.

Kwaliteit van het product is heel goed

Wij hebben een banner besteld bij Drukwerkdeal en zijn erg blij met het resultaat. Twee puntjes zijn wel dat de rol een klein beetje scheef uitrolt en de zijkant van de banner heeft daar een beetje moeite mee. Verder erg blij met het product.

Geweldig!!!

Mooie stickers! Goed te verwerken. Geleverd op tijd en in goede verpakking. Ik ben helemaal blij!!!

Goede kwaliteit en communicatie

Wij hadden met een actie visitekaartjes gewonnen. Goede kwaliteit, communicatie en zelfs eerder geleverd dan aangegeven

Fijne service!

Makkelijk in te voeren, fijn systeem om mee te werken en snelle levering.

Super snel!

Heel blij met de snelheid waarmee ik een PVC doek geleverd heb gekregen.

Al vaker hier besteld, producten zijn prima en de levering was deze keer verrassend snel.

Prima klantenservice

Fijne klantenservice die overal snel op reageert.

geweldig

altijd correct en op tijd, goeie prijs/kwaliteit verhouding

Mooi blad laten drukken voor onze klas 6 reünie

Nog nooit met jullie samengewerkt, maar het was top. Prima samenwerking!

op elk gebied correct

zie bovenstaande

Super snel geleverd

Duidelijk syteem om je keuze te maken en je produkt te uploaden

Tevreden met het resultaat niet met het proces

Helaas is het niet mogelijk om de aantallen aan te passen als je een repeat order plaatst. Om de aantallen te veranderen moet je alles opnieuw ingeven dus ook het ontwerp

Altijd top

Al sinds ik drukwerk bestel doe ik het bij Drukwerkdeal. Nog nooit een slechte ervaring gehad met het bedrijf. Als er wat is, word het altijd netjes opgelost. Het drukwerk heeft altijd goeie kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Ik blijf bestellen bij Drukwerkdeal!

Uitstekende service en kwaliteit

Al jaren laat ik drukwerk verzorgen door drukwerkdeal. En ik ben heel tevreden over de kwaliteit daarvan. Daarnaast zijn de medewerkers goed bereikbaar en altijd bereid even mee te denken en te adviseren.

Zoals altijd, super vriendelijke service.

Altijd fijne ser ice en goed drukwerk

Altijd top geregeld

Top kwaliteit Snel geregeld Goede service

snel betaalbaaren cooperatief

Over het algemeen wordt er snel geleverd, is oed aan de prijs en als er een probleem ontstaat wordt er goed meegewerkt

Altijd goed!

Deze keer een sticker maar ook visitekaartjes, flyers, posters, altijd goede kwaliteit en snel bezorgd voor een redelijke prijs!

goed en snel

Alleen bij het aanleveren van het bestand bleef er een foutmelding tonen. Eerst dat het bestand een te lage resolutie had en later dat het omgezet werd in CMYK kleuren terwijl het bestand daar al in stond. Uiteindelijk heb ik de bestelling op goed geluk doorgezet in de hoop dat het toch netjes zou worden, en dat was ook het geval.

Hartelijk dank voor het maken van mijn visitekaartjes

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer