Volledig volgens verwachting en snelle levering

Mooi product,snelle levering

De kwaliteit is goed, maar alle recente leveringen waren te laat.

De kwaliteit van het drukwerk is goed en de service is doorgaans goed bereikbaar. Wel zijn al mijn recente bestellingen te laat aangekomen (waarvan wel een melding gedaan werd overigens).

Top service & snel bezorgd

Goede kwaliteit banner bij drukwerkdeal.nl bestelt en het ontvangst genomen volgens mijn verwachting. Zal zeker vaker bij jullie bestellen.

Precies zoals verwacht

Goede kwaliteit, ontwerp precies zoals verwacht.

Eenvoudig je eigen ontwerp maken, snelle levering en betaalbaar

Het is eenvoudig om je eigen ontwerp te maken. Als concept even opslaan om het later af te ronden en te bestellen. De levering was super snel en precies op het afgesproken moment! Super kwaliteit spandoek voor een betallalbare prijs. Al met al heel erg tevreden.

Goede kwaliteit en was snel bij huis

Goede kwaliteit en was snel bij huis

Bedankt voor de fijne oplossing!

Terwijl ik mijn ontwerp dubbel gecheckt heb ik hun online 3d omgeving - toch geleverd met witte rand en gek afgesneden. Een melding gemaakt & prima opgelost door een nieuwe batch aan te bieden. Heel blij met deze oplossing! Ik zal zeker weer gebruik maken van drukwerkdeal.

Geleverd volgens afspraak

Geleverd volgens afspraak op tijd bij mijn klant.

Vlot en netjes

Simpel en doeltreffend te bestellen en volgens plan in huis.

leuke producten, fijne ontwerptools

Ik heb via drukwerkdeal banners en flyers ontworpen en besteld. Ontwerptool was zeer prettig in gebruik en eindresultaat heel goed gelukt. Wel jammer dat er bij de banners niet stond aangegeven welke bannerstandaard geschikt is voor vervanging van het doek. Als ik nu een ander doek wil laten drukken moet ik een hele nieuwe banner plus standaard bestellen. Ook heel jammer voor het milieu! Dus neem mijn tip svp ter harte.

Geweldige producten, net zo goede klantenservice!

Door een eigen fout een drukfout veroorzaakt, de klantenservice heeft deze netjes geannuleerd en mijn geld terug gegeven nadat ik dit aangaf. De posters die goed waren zijn van fantastische kwaliteit.

Heel goed bedrijf.

Vlotte afhandeling en een snelle levering

Dit betrof een her bestelling van flyers. Super handig via de website en onwijs snel binnen. Ben er heel blij mee.

Snelle levering mooi drukwerk.

Prima top.

Makkelijk en snelle levering!

Ik bestel vaker, prijzen zijn goed. Snelle levering en nog nooit teleurgesteld.

netjes en betrouwbaar leveren

Gewoon fijn team om mee te werken, makkelijke site om aan te leveren en te ontwerpen. Chapeau!

onduidelijke website

Bij het plaatsen van mijn (voor drukwerk klaargemaakte) pdf bleken er dingen niet te kloppen. Dit was niet op te lossen, maar bij opnieuw plaatsen leek het wel goed, maar dat was blijkbaar niet zo want de gesneden boekenleggers waren niet symetrisch. Graag had ik als eerste optie gezien dat er een kant en klare geüpload kon worden, want het slepen in de voorgeprogrammeerde vorm pakte dus niet goed uit. Ik denk dat het ook duidelijk geweest is dat het niet klopte zoals de uitvoering was (gezien het ontwerp); het was fijn geweest als daarover contact opgenomen was.

prima drukwerk alleen het opmaak programma kan beter

goed drukwerk. Voortaan werk ik niet meer met jullie opmaak programma, maar voeg een pdf in. Te traag en onduidelijk. De verpakking kan beter, de ansichten zaten los in een doos, dus zonder wikkels

Goede prijskwaliteitverhouding en snel geleverd.

Wij zijn erg tevreden met de banners. Goede kwaliteit, stevig, handig in elkaar te zetten en mooi scherp gedrukt.

Gewoon goed

Altijd goed, netjes, goede prijzen & service

Ik heb de bedrijfsidentificatiekaart niet ontvangen, het was te laat

Ik heb de bedrijfsidentificatiekaart niet ontvangen, het was te laat

Netjes

mooi productgeleverd, zou een 10 zijn als ik nog zelf teksten had kunnen toevoegen icm met eigen logo.

Prima drukwerk voor een prettige prijs

Ik maak graag gebruik van de producten en service van Drukwerkdeal; prima drukwerk voor een prettige prijs. En als er iets is, staan ze me met raad & daad bij.

Snel geleverd, drukwerk zag er perfect uit

Snel, goede prijs kwaliteitverhouding.

Mooi drukwerk, betaalbaar en snel

Mooi drukwerk, betaalbaar en snel