Net zoals vorige bestelling is ook deze bestelling met zorg uitgevoerd. Plaatsing en bezorging zijn perfect uitgevoerd. En wat zijn de flyers weer mooi geworden! Bedankt!
Hoi Sabine, Wat een super review heb je geplaatst, bedankt! Ontzettend fijn om te horen dat het plaatsen en leveren van de order zo soepel is verlopen. Veel plezier met het uitdelen van je mooie flyers en graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eerst versie van drukwerk week in kleur ver af van aangeleverde materiaal. Drukwerkdeal heeft kostloos het eerdere drukwerk herdrukt. Het kost even wat tijd helaas maar men laat duidelijk zien dat service en klantrelatie belangrijk zijn!
Eerste ervaring met Drukwerkdeal, goed resultaat en snel volgens afspraak geleverd. Zeer tevreden.
Hi René, Bedankt dat je voor drukwerkdeal.nl hebt gekozen en voor het schrijven van deze top review! Wat ontzettend fijn om te horen dat jouw eerste ervaring met ons zo positief is geweest. We zien je graag de volgende keer weer terug! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik ben tevreden over het bord, maar het laswerk van de paal is slordig en de schroeven om het bord in het frame te bevestigen zijn veel te lang. Ik heb zelf kortere en iets dikkere schroeven gekocht met grotere ringen.
Beste Cora, Bedankt voor je review en je feedback! Wat vervelend om te horen dat de afwerking van het bord niet geheel naar wens is. Ik raad je allereerst aan om hiervoor een klacht in te dienen in jouw account. Hier kan je foto's bij uploaden. Vanuit daar kunnen mijn aftersales collega's met je mee kijken naar een gewenste oplossing. Bij vragen kan je contact opnemen met ons! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Perfect!!
Hoi Joop, Kort maar zeer krachtig! Bedankt voor deze perfecte review en we zien je graag gauw terug voor de volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Geweldig eindresultaat! Zelfs met kwalitatief niet de beste foto's! Top!
Hoi Yvonne, Bedankt voor deze top review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk, dat horen wij graag. Veel plezier van jouw bestelling en graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
klik foutje! Ik las t of ik verder nog aanbevelingen had.
Twee mooie beoordelingen! :-D Super, nogmaals bedankt en een mooie dag verder gewenst! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ook bij upload manager of omzet problemen snelle oplossingen. Top geregeld mensen!!!
Goedemorgen, Bedankt voor jouw review! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en dat er een snelle oplossing is geboden! Graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
2 keer nu een bestelling geplaatst en verrast door de snelle levering, prijs en kwaliteit. Ga zo door. (kan geen verbeterpunten vinden tot dusver)
Hallo Erwin, Wat een ontzettend mooie review, vriendelijk bedankt hiervoor. Goed om te horen dat de order geheel naar wens is. Mocht je wel een keer ergens tegenaan lopen, schroom niet om dan even contact op te nemen met de klanten service! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
nadat er voor de tweede keer contact met mij is opgenomen, is mijn klacht serieus opgepakt, er is een goede, nette oplossing gegeven. Een volledige herdruk maakt mij tot een tevreden klant. bedankt!
Beste Ellen, Bedankt voor jouw review. Na contact met ons klachtenteam hebben we geconstateerd dat er een fout is gemaakt met de beoordeling van jouw klacht. Er zal dan ook contact met je worden opgenomen vanuit het klachtenteam met een passende oplossing. Excuus voor het ongemak. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Originele beoordeling
geen contact met me opgenomen, terwijl men wist dat het bestand niet goed was aangeleverd. toch gewoon gaan drukken. 2000 enveloppen in de prullenmand. jammer dat jullie niet meedenken met de klant!
het was makkelijk te bestellen en onze ontwerpen door te geven de bestelling werd snel geleverd conform belofte het was duidelijk in welke fase de bestelling wanneer was.
Beste Jaap, Enorm bedankt voor de mooie complimenten! Hoe kunnen wij er een 10 van maken? Ik verneem je feedback graag op [email protected] ovv Marian Webcare. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Kwalitatief en goed gedrukt product. Zeer tevreden mee
Beste, Enorm bedankt voor de mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en goede informatie wanneer het geleverd wordt.
Hey Arend Jan, Bedankt voor je positieve review! Tot de volgende order op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooi drukwerk, zeer goede klantenservice!
Hey Maryo, Bedankt voor je positieve review! Ik zal je mooie compliment doorgeven aan mijn collega's :) Tot de volgende order op www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Altijd snelle en correcte levering. Wij zijn al jaren een tevreden klant.
Beste Nico, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist.
Prachtige vintage prijsstickers laten maken voor op de platen.
Beste Henk, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Veel plezier met het plakken van deze mooie stickers ;). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist.
NVT
Hallo Johan, Wat een top review! Dank hiervoor. Goed om te horen dat je zo tevreden bent, wij ook met jou als klant. Tot snel bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Erg bedankt voor het omzetten van mijn pdf voor mijn Mister Ciccio visitekaartjes. Ik wilde een logo met goud coating. Maar het lukte mij niet om de pdf om te zetten.. vakkundig geholpen door Peter!
Hallo Francesco, Bedankt voor jouw review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze toppers van de bestanden controle en de order nu geheel naar verwachting is. Veel plezier van de kaartjes en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Zonde van het geld. Bestelling was niet nodig geweest als er hulp was geboden. Drukwerkdeal is te groot geworden om nog klanten te helpen als ze in de problemen komen. Klacht ingediend
Beste Willem, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met onze service. Ik zie dat mijn collega jouw klacht heeft behandeld, jou gesproken heeft en de gehele klacht met je heeft besproken. De order kon helaas niet meer gewijzigd worden aangezien deze al in druk was. Mocht je nog verdere vragen hebben dan kun je ons altijd bereiken op: 088-8855222 Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Al meerdere malen wat besteld bij Drukwerkdeal en iedere keer werd het snel en effectief afgewerkt. Makkelijke site om gegevens in te geven en eventueel ook nog online hulp.
Hallo Ron, Bedankt voor jouw lovende review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je ze tevreden bent over onze website en de kwaliteit van ons drukwerk, dat horen wij graag! Veel plezier van jouw bestelling en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel, makkelijk, mooi uitgevoerd. Dik tevreden
Beste Heleen, Top om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
drukwerk was niet goed. Meteen opgelost door Drukwerkdeal. Erg goede service
Beste, Wat een super review heb je geplaatst, bedankt! Top dat de klacht zo snel en correct is opgelost. We zien je graag terug bij www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Heel tevreden met het product en een goede service.
Beste Lisa, Bedankt voor je review! Ontzettend veel plezier met de leuke fotopuzzel :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
We hadden pennen nodig met logo, binnen 2 weken waren ze klaar
Beste, Bedankt voor de dikke tien! Ontzettend veel plezier met de pennen. Graag tot de volgende order bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Hele goede service! We bestellen hier al jaren voor ons bedrijf. Telefonisch krijg je ook altijd goede hulp als het niet lukt.
Steffie, wat een top review! Hier doen we het natuurlijk graag voor, al die jaren! :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer