Ik had twee foto’s besteld die niet tegelijk aangekomen waren wat bij mij wat onduidelijkheid gaf. Uiteindelijk goed binnen gekomen, maar de ene was beter verpakt dan de andere
Hey Johan, Bedankt voor je review en de feedback! Goed om te horen dat het eindresultaat naar wens is. Jouw feedback ga ik doorgeven aan de collega's. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Super snel levering en mooi banner mooier dan verwacht
Hey Fran, Kort, krachtig en bovenal positief! Jouw review is nog leuker dan verwacht :) Bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
onze flyers zijn niet mooi afgedrukt helaas. Verder is de verwerking van onze bestelling goed verlopen
Beste Alex, Bedankt voor je review maar wat vervelend om te horen. Ik raad je allereerst aan om hiervoor een klacht in te dienen in jouw account. Hier kan je foto's bij uploaden. Vanuit daar kunnen mijn aftersales collega's met je mee kijken naar een gewenste oplossing. Bij vragen kan je contact opnemen met ons! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Tafelzeil gekocht voor een beurs. Kwalitatief mooi produkt, goed betaalbaar, snel geleverd en uitstekende hulp via telefoon.
Frank, Wat een super review! Goed om te horen dat je uitstekend bent geholpen door mijn collega. Veel plezier op de beurs! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Tijdens het ontwerpen heb ik (zoals gewoonlijk) goed rekening gehouden met snijranden. Toen ik later in de bestelling keek zag ik echter dat de tekst was opgeschoven. De tekst stond nog binnen het kader dus heb ik het gelaten voor wat het was. De bestelling was immers al verwerkt. Toen ik de order echter ontving zag ik dat de tekst nog veel meer was afgesneden dan in het voorbeeld... Er werden in plaats van 100 kaartjes wel +/- 130 kaartjes geleverd maar door het afsnijden waren er hooguit 60 bruikbaar.
Beste Lisanne, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat de order niet naar wens geleverd is. Echter zie ik hierbij nog geen klacht in ons systeem staan. Inmiddels heb ik wel met je meegekeken in de order. Hierbij zie ik dat het bestand wel is opgemaakt op het juiste formaat maar de druk op de voorkant niet is doorgezet over dit volledig formaat. Op de achterzijde is de tekst recht uitgelijnd zodat de tekst hierbij in de afloop zit. Nu begrijp ik dat dit niet naar wens is en dat het erg vervelend is! Omdat dit jouw eerste order is, bied ik je hierom graag een gratis coulance herdruk aan. Voor verdere afhandeling heb ik een mail gestuurd! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Uitnodigingen laten maken voor het 25 jaar bestaan van ons bedrijf. De gehele bestel- en aanleverproces verliep vlekkeloos en was bovendien zeer scherp geprijsd. Het product was volledig volgens verwachting en ruim binnen de gestelde levertermijn geleverd.
Beste Frank, Hier worden we nou enthousiast van! Wat een ontzettend leuke review heb je geschreven, we wensen je graag veel plezier met het 25 jaar bestaan! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Eenvoudig uploaden, snelle verwerking en prima resultaat. Chapeau!
Hey Dimitri, Top om te horen dat je zo tevreden bent. Fijn dat alles soepel is verlopen met het bestellen, de levering en bovenal het eindresultaat, daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede service, handige online tool.
Hey Kay, Bedankt voor het plaatsen van je review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de flyers en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ee waren problemen met de druk en een aantal zaken niet goed gegaan. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat ik tevreden was met het resultaat de klant staat duidelijk voorop! Complimenten hiervoor! Groet Raymond
Beste Raymond, Wat een prachtig mooi compliment! Fijn dat alles uiteindelijk goed gegaan is :) Duurde even maar dan heb je zeker wat! Veel plezier met het feestje. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bedankt!
Hey Michel, Nee, jij bedankt! Kort, krachtig en positief! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Eenvoudig te ontwerpen en de kwaliteit van de sticker is super. Nu nog kijken of ik het netjes geplakt krijg... Tip: plaats tips voor plaatsing op de site.
Beste Adelijne, Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn dat de sticker mooi gelukt is. Tips voor het plaatsen van de stickers kan je op onze website vinden en anders kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Gaaf drukqerk voor een scherpe prijs én uitstekende service
Goedemiddag Dirk, Bedankt voor jouw mooie review, wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Heel veel plezier met het uitdelen van de flyers en we zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
goede kwaliteit, snelle levering
Beste, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en snelle levering. We zijn wel benieuwd wat we nog beter kunnen doen, alle feedback is welkom! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hi Miranda, Dankjewel voor voor jouw mooie review, kort en krachtig. Veel plezier van je bestelling en we hopen je snel terug te zien bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede service en snel geleverd.
Hallo Martien, Bedankt voor je mooie review! Heel gaaf om te lezen dat je de snelheid en service zo goed vind Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ruim assortiment snelle levering en vriendelijk personeel als je er toch niet helemaal uitkomt helpen ze je er doorheen.
Hoi Sander, Wauw, wat een gave review! Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons assortiment en klantenservice! We helpen je graag de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Jammer dat het erg blokkerig is geworden. Officieel logo iets te veel opgeblazen maar ook de tekst en dat is vreemd omdat dat het lettertype is wat je kiest dus dat zou niet moeten. Het was een kado maar helaas niet te gebruiken.
Goedemiddag, Bedankt voor je review. Wat vervelend om te horen dat je logo en tekst blokkerig zijn uitgevallen. We hebben het bestand even voor je bekeken en het blijkt dat er een pixel bestand is aangeleverd. Voor een optimaal resultaat raden wij een vector bestand aan. Dan maakt het niet uit hoe veel je je logo uitvergroot; je hebt dan geen kwaliteitsverlies! :-) Wist je dat je ook altijd jouw bestand door ons kosteloos kan laten controleren vóórdat wij het gaan drukken? Dan kunnen wij ook tips en advies geven wat voor een optimaal resultaat zorgt! Bij verdere vragen hoor ik het graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel voor verschillende verenigingen drukwerk, altijd bij drukwerkdeal. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld!
Hi Annemieke, Bedankt voor deze geweldige review - onze dag kan niet meer stuk! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor het vertrouwen in drukwerkdeal.nl. Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Altijd netjes geleverd en op tijd!
Hi Tijs, Wat worden we blij van deze review, bedankt! Super fijn om te lezen dat je blij bent met ons - wij zijn ook blij met klanten zoals jij! Tot snel bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De levering was prima, trui had echter een gedrukte vlek en viel erg klein in maat.
Hoi Sem, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering van je order soepel verliep. Wel vervelend dat er een vlek in de trui zat en klein valt. Dit willen we graag voor je oplossen! Ik heb naar aanleiding hiervan een klacht voor je aangemaakt en je een mailtje gestuurd. Reageer je daar even op? Dan kunnen we een passende oplossing aanbieden. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snelle en betaalbare visite kaartjes op hoge qualiteit
Hey Rico, Wat een mooie review, bedankt! Top om te horen dat je blij bent met onze snelle service en kwaliteit. Veel plezier met het uitdelen van je visitekaartjes en tot gauw weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik laat alles drukken bij drukwerkdeal Ging altijd goed maar nu was het zo slecht Witte randjes niet aan 1 kant maar steeds verschillend dan boven en weer link onder rechts Slecht gesneden komt door het bestand zegt de klantenservice Het lijkt mijn als het bestand niet goed is zit het randje steeds op dezelfde plek
Beste Mike, Bedankt voor het schrijven van een review. Vervelend om te horen dat er witte randen in het drukwerk zijn ontstaan. We hebben het bestand beoordeeld en het blijkt dat het bestand helaas niet volledig is ingeladen geweest. Zo hebben de witranden kunnen ontstaan. Ik zie dat je inmiddels een klacht hebt ingediend en contact hebt gehad met mijn collega's van de afdeling Aftersales. Er is gekozen om geen gebruik te maken van onze aangeboden coulance oplossing. Mocht je hier nog verdere vragen over hebben, dan verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Supersnelle levering en drukwerk perfect in orde!
Hoi Joke, Wauw, wat een ontzettend mooie review. Bedankt hiervoor! Fijn dat je zo tevreden bent met de bestelling en onze snelle service. Heel graag tot snel bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mijn aanlevering werd eerst door professionals beoordeeld alvorens deze in productie werd genomen. Een erg fijn idee. Bestelling kwam daarna erg snel op de plaats van bestelling en zag er verzorgd uit!
Hallo Wouter, We worden heel blij van zo'n fijne review, dank je wel hiervoor! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze bestandscontrole en snelle service. Hopelijk mogen we nog vele opdrachten voor je gaan verzorgen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Zeer goede ervaring, order in een keer conform bestelling afgehandeld.
Hoi Peter, Bedankt voor deze top review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor! Veel plezier van de order en graag tot gauw. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer