Mooie foto’s maar in twee pakketjes

Ik had twee foto’s besteld die niet tegelijk aangekomen waren wat bij mij wat onduidelijkheid gaf. Uiteindelijk goed binnen gekomen, maar de ene was beter verpakt dan de andere

Snelle levering en mooi geprint

Super snel levering en mooi banner mooier dan verwacht

drukkwaliteit is matig, order verwerking is uitstekend

onze flyers zijn niet mooi afgedrukt helaas. Verder is de verwerking van onze bestelling goed verlopen

Tafelzeil gekocht voor een beurs. Kwalitatief mooi produkt, goed betaalbaar, snel geleverd en uitstekende hulp via telefoon.

Slecht afgesneden

Tijdens het ontwerpen heb ik (zoals gewoonlijk) goed rekening gehouden met snijranden. Toen ik later in de bestelling keek zag ik echter dat de tekst was opgeschoven. De tekst stond nog binnen het kader dus heb ik het gelaten voor wat het was. De bestelling was immers al verwerkt. Toen ik de order echter ontving zag ik dat de tekst nog veel meer was afgesneden dan in het voorbeeld... Er werden in plaats van 100 kaartjes wel +/- 130 kaartjes geleverd maar door het afsnijden waren er hooguit 60 bruikbaar.

Geweldige pijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering

Uitnodigingen laten maken voor het 25 jaar bestaan van ons bedrijf. De gehele bestel- en aanleverproces verliep vlekkeloos en was bovendien zeer scherp geprijsd. Het product was volledig volgens verwachting en ruim binnen de gestelde levertermijn geleverd.

Prima resultaat!

Eenvoudig uploaden, snelle verwerking en prima resultaat. Chapeau!

Goede service, handige online tool.

Waren wat problemen met de druk. Alles op alles gezet te zorgen dat ik een goed resultaat zou krijge

Ee waren problemen met de druk en een aantal zaken niet goed gegaan. Ze hebben alles op alles gezet om te zorgen dat ik tevreden was met het resultaat de klant staat duidelijk voorop! Complimenten hiervoor! Groet Raymond

goede producten en prima service

Bedankt!

Precies zoals besteld

Eenvoudig te ontwerpen en de kwaliteit van de sticker is super. Nu nog kijken of ik het netjes geplakt krijg... Tip: plaats tips voor plaatsing op de site.

Gaaf drukqerk voor een scherpe prijs

Gaaf drukqerk voor een scherpe prijs én uitstekende service

goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit, snelle levering

Prima en snel

Goede service en snel geleverd.

prima site

Ruim assortiment snelle levering en vriendelijk personeel als je er toch niet helemaal uitkomt helpen ze je er doorheen.

Helaas Blokkerig

Jammer dat het erg blokkerig is geworden. Officieel logo iets te veel opgeblazen maar ook de tekst en dat is vreemd omdat dat het lettertype is wat je kiest dus dat zou niet moeten. Het was een kado maar helaas niet te gebruiken.

Betrouwbaar, snel en betaalbaar

Ik bestel voor verschillende verenigingen drukwerk, altijd bij drukwerkdeal. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld!

Altijd netjes geleverd en op tijd!

Altijd netjes geleverd en op tijd!

Redelijk

De levering was prima, trui had echter een gedrukte vlek en viel erg klein in maat.

top service en snel

snelle en betaalbare visite kaartjes op hoge qualiteit

Slecht

Ik laat alles drukken bij drukwerkdeal Ging altijd goed maar nu was het zo slecht Witte randjes niet aan 1 kant maar steeds verschillend dan boven en weer link onder rechts Slecht gesneden komt door het bestand zegt de klantenservice Het lijkt mijn als het bestand niet goed is zit het randje steeds op dezelfde plek

Perfect en supersnel!

Supersnelle levering en drukwerk perfect in orde!

Deskundige snelle service

Mijn aanlevering werd eerst door professionals beoordeeld alvorens deze in productie werd genomen. Een erg fijn idee. Bestelling kwam daarna erg snel op de plaats van bestelling en zag er verzorgd uit!

Helemaal top

Zeer goede ervaring, order in een keer conform bestelling afgehandeld.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer