Helemaal tevreden

Ik ben tevreden met de diensten. Heel mooi, snel en netjes

Jullie hebben een fijn bedrijf

Het is de tweede keer dat ik kaarten bestelde, eerste keer perfect van kleur, deze keer vind ik er een grauwsluier over de afbeelding ligt daar ben ik niet zo blij mee.

Snel, super service, klant staat centraal, kortom aanrader!

In korte tijd meerdere opdrachten, zelfs 1 op het laatste moment voor deadline, door fout binnen onze organisatie. Zij hebben het goed opgelost en denken mee.

Altijd goed

Drukwerkdeal is onze standaard partij voor drukwerk. Is eenvoudig in gebruik en het drukwerk wordt altijd goed geleverd. Werkt fijn samen!

Kraft enveloppen

Mooie kwaliteit Kraft enveloppen. Snel geleverd.

Goede kwaliteit en service

Bij Drukwerkdeal word ik altijd goed geholpen en het drukwerk is van goede kwaliteit. Wel helaas de verkeerde cassette geleverd bij de bestelde roll-up banner, jammer maar niet heel erg. Verder altijd prima en goede hulp ook via de chat!

keurig

ziet eer goed uit en ik had de bestelling ook heel snel binnen, blij mee.

Precies wat ik wilde

Na eerdere goede ervaringen een paar jaar geleden nu opnieuw een opdracht geplaatst. Uitstekende kwaliteit, goede prijs en afgeleverd cf aangegeven tijdspad. Ga zo door!

Niet goed

Levering van bestelde materialen was 1 dag te laat.

Geweldig afgehandeld.

Het aanleveren en verwerken van de bestanden verliep super en ook het eindresultaat is prachtig. De order is naar volle tevredeheid afgehandeld.

Super goed

Snelle levering, goede service,en mooi product :) zeer tevreden

Top kwaliteit, zeer tevreden!

We hebben een reclame doek besteld voor de steiger, top kwaliteit! Zeer tevreden!

Zeer ontevreden

Ze kwamen de levertijd niet na, die zichtbaar was bij het bestellen. De leverdatum zou wel een week later zijn. De opdracht geannuleerd, na drie dagen kreeg ik de melding dat ik te laat was met annuleren en dat de order toch uitgeleverd werd. Dit was dus de laatste keer dat wij hier bestellen. Ze vallen nu bij ons in de categorie **********.

Matig. Wek mooi drukwerk

Drukwerk werd twee dagen te laat geleverd. Je miet extra betalen als jet snel wilt hebben, maar als drukwerkdeal te laat levert heb je gewoon pech gehad.

Resultaat viel tegen

Moeilijk in te schatten via de ontwerptool hoe het drukwerk er op t-shirts (herenmodel én damesmodel) daadwerkelijk uit komt te zien. Hals van het damesshirt lager dan verwacht. Shirt schijnt door, zou prettig zijn als dat was vermeld op de bestelpagina (promotieshirt).

Snel eenvoudig en goed.

Makkelijk te bestellen. Ze hebben veel keuze. Alles is altijd op tijd zo niet eerder. 1 maal een klacht gehad werd onmiddellijk zonder kosten opgelost.

Prachtig drukwerk

Snelle levering en schitterend resultaat

Te laat geleverd ondanks snel levering

Te laat geleverd waardoor de meeste folders on bruikbaar zijn geworden.

mooie kwaliteit, snel geleverd

proces is eenvoudig, werkt vlot. Mooie kaartjes, snel geleverd, zeer tevreden

Snel, goedkoop en goed.

Spandoek besteld met tekst en foto, snel geleverd en goed kwaliteit. De prijs is verrassend laag, website is van goed ontwerp en gebruiksvriendelijk. Klantenservice is kordaat, begripvol en vakkundig. Echt een aanrader.

Drukwerkdeal levert goede kwaliteit en ook snel

Ik ben zeer tevreden over de werkwijze, de kwaliteit van het geleverde drukwerk en het tempo van werken.

perfect

geheel volgens opdracht en super deskundig verpakt en snelle verzending.

Snel geleverd, goede afdrukkwaliteit

Ik heb meerdere malen iets besteld bij Drukwerkdeal. De verzending is altijd snel. De pakketjes zijn stevig ingepast in passende dozen. Het drukwerk is altijd zoals op het drukvoorbeeld: de druk is straks (niks heeft een dubbele rand) en de kleuren zijn zoals ze moeten zijn. Ik ben erg tevreden over Drukwerkdeal!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer