Goede productinformatie. Makkelijk te bestellen en zelf bestanden te uploaden. Goed te beoordelen of het product naar wens is. Levering volledig correct en op tijd.
Hoi Saskia! Wat een complimenten! Hier worden wij echt heel blij van, en we gaan ons best doen om jou zo tevreden te houden bij toekomstige orders. Graag zien we je snel terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ideale manier om snel posters & flyers geleverd te krijgen. Goede kwaliteit print/drukwerk.
Hi Sheila, Wauw, wat een mooie review! We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde posters en flyers, heel veel plezier met het uitdelen hiervan! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Komt volgens afspraak leverdatum binnen.
Hi Yvette, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde order! We hopen dat je lang plezier mag hebben van jouw beachflag. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Online bestelsysteem is perfect. Snelle service en goede kwaliteit materiaal en drukwerk. Roll-up banners in 2 dagen feleverd!
Goedemorgen René, Supersnelle levering, superleuk design! Heel veel plezier met de roll-up banners en we hopen je snel weer terug te zien voor meer orders! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
toppers zijn het!
Goedemorgen, Oh wauw! We beginnen er bijna van te blozen, wat een mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super duidelijke site, snelle levering
Hi Elles, Wat een mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de geleverde order. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Top kwaliteit en snel geleverd !
Hi Henry, Dankjewel voor voor jouw mooie review, kort en krachtig. En wat een leuk design heb je aangeleverd! Heel veel plezier ermee en we hopen je snel terug te zien bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het is heel vertrouwd bestellen bij drukwerkbegeleidingeerdere bestellingen staan in mijn account. Ik kan deze bekijken en opnieuw bestellen of zelf opnieuw ontwerpen. Ze zijn snel en accuraat
Goedemorgen, Wauw, wat een gave review! Wat superfijn om te horen dat je zo tevreden over ons bent! Worden we blij van! We zien je heel graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al meerdere malen bestellingen geplaatst en de laatste bestelling was wederom top! Ook contact gehad met de klantenservice en ik ben goed geholpen.
Goedemorgen Claire, Dankjewel voor je jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat wij jou hebben mogen helpen met jouw order en natuurlijk dat je er zo tevreden mee bent! We zijn uiteraard wel erg benieuwd wat wij beter kunnen doen om jouw 8 voor de volgende keer mogelijk hoger kunnen krijgen! We horen graag alle feedback. We zien je hopelijk snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wij hebben kort geleden visite kaartjes besteld bij Drukwerkdeal, sneller levering alleen mag de verzending wel beter. De buitenste kaartjes kunnen we momenteel niet gebruiken wegens schade door het vervoeren. Dat is toch jammer. Wellicht kijken naar opvulling voor verzending om dit te voorkomen. De kwaliteit van de kaarten is goed voor de prijs die we betaalden.
Hi Brian, Bedankt voor het plaatsen van de review! Wat super vervelend dat de visitekaartjes zijn beschadigd door het vervoer, dat is natuurlijk niet hoe we het drukwerk af willen leveren! Omdat er nog geen klacht bij de order staat, heb ik je een e-mail toegestuurd. Ik zie graag je reactie op de e-mail tegemoet zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Er lijkt een rode zweem over de kleuren te zitten en ook over de witte en grijze gedeelten. prima product verder, maar dit is wel een minpuntje.
Beste Arjan, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met de order. Uiteraard willen wij alle bestellingen naar verwachting leveren, helaas kan er soms ook iets mis gaan. Als je via jouw account een klacht indient dan kunnen wij met je mee kijken wat er is misgegaan en samen tot een gepaste oplossing komen. Ons excuus voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik had woensdag besteld en bij het bestelling stond bij nex day dat ik met meer betaling vrijdag kan ontvangen. Ik had zaterdag nodig. Maar ik kreeg melding dat ze vrijdag akkoord gingen en dat ze zaterdag verzonden hebben en ik heb dinsdag ontvangen. Prijs is ook niet aangepast van niet eerder verzenden.
Beste Uzeyir, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat jouw order niet naar verwachting geleverd is. Ik heb in jouw account gekeken en kan helaas nog geen klacht vinden. Ik wil je vragen een klacht in te dienen op de order zodat wij kunnen kijken naar een gepaste oplossing! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Erg tevreden over de snelheid en kwaliteit van drukwerdeal!
Beste Steffie, Bedankt voor je mooie review en complimenten. Heel gaaf om te lezen dat je de snelheid en kwaliteit perfect vind! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik bestel vrij veel drukwerk. Aflevering is altijd op tijd, problemen worden snel opgelost.
Beste, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
I've used other printers, but this one is good. I design my images on my mac then upload them for printing into the on-line configurator. The configurator is a bit clunky and could be much better, but it does a limited job - just get your image right before you upload it. Delivery is fast - thanks guys (and girls)
Hi Alex, Thank you for your nice review and compliments! We are happy to help you with your next order. Yours sincerely, Marian Web Care Specialist
Er ging iets mis in de productie, maar ik ben daarna als een Koning geholpen! Alles was toch op tijd!
Beste Martijn, Bedankt voor je mooie review, klant is koning! Fijn om te lezen dat je de order op tijd hebt ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
een fout in het afgeleverde drukwerk werd direct en snel verholpen
Beste R.G. Bedankt voor je mooie review en vervelend dat er een fout zat in het drukwerk. Gelukkig kon dit snel verholpen worden! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
doordat ze niet vrijdag binnen waren konden ze niet meer mee met de verspreiding,dus ze liggen er nu nog en is voor de paas bestellling,kunnen alleen deze week mee maar heeft geen zin meer.
Beste Perry, Bedankt voor je bericht. Ik zie dat de order een dag later is ontvangen, 25 maart ipv 24 maart. Wij spreken over een verwachte leverdatum op onze website. er kunnen altijd situaties ontstaan, bij productie en vervoerder, waardoor er een vertraging kan ontstaan. Helaas is dit bij jouw order gebeurt, onze excuses hiervoor. Uiteraard ontvang je de kosten betreft de express levering terug van ons. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Wendy, Bedankt voor je mooie review, kort maar zeer krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Iets vertraagd in de next day delivery, maar netjes extra kosten terug van gehad. Kwaliteit is 100% perfect!
Beste Martijn, Bedankt voor je mooie review en vervelend dat de order vertraagd was. Heel gaaf om te lezen dat je de kwaliteit perfect vind! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering. Drukwerk ziet er mooi uit.
Beste Hanneke, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
2 grote dibond platen van 240x130cm besteld, samen besteld, helaas niet samen geleverd, 2x thuis blijven. Gelukkig met eigen vervoersdienst bezorgd, dus zonder schade. Gaarne meerdere bestellingen in één keer mogelijk kunnen aanmaken. Verder heel erg blij met jullie, vriendelijk personeel en chaufeurs. Groet, Jaap Pameyer
Beste Jaap, Bedankt voor je positieve review en je feedback! Ik zal de feedback doorgeven aan de desbetreffende collega's. Desalniettemin wens ik je veel plezier met je order. Graag tot de volgende keer bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het opgeven van het gewenste drukwerk is makkelijk. Logische volgorde en goed opgezet systeem. Levering was sneller dan verwacht Het geleverde drukwerk was van goede kwaliteit. Dus kort om, iets wat veel aanbieders beloven, maar slechts weinigen kunnen waarmaken.
Ruud, wat een mooie review! Bedankt daarvoor. Wat ontzettend goed om te horen dat alles naar wens was. Hier doen wij het allemaal graag voor. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima prijs, service en levertijd
Hey Steef, Bedankt voor je krachtige positieve review! We zien je graag terug voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Makkelijk en snel, mooie flyers gemaakt en besteld.
Hi Jacqueline, Super fijn om te lezen dat de flyers helemaal naar wens zijn en aan je verwachtingen voldoen! Bedankt voor de mooie complimenten in deze beoordeling! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer