Wel aan te bevelen!

klik foutje! Ik las t of ik verder nog aanbevelingen had.

Ook bij problemen snelle oplossingen!

Ook bij upload manager of omzet problemen snelle oplossingen. Top geregeld mensen!!!

Zeer goed!!!

2 keer nu een bestelling geplaatst en verrast door de snelle levering, prijs en kwaliteit. Ga zo door. (kan geen verbeterpunten vinden tot dusver)

klacht opgelost

nadat er voor de tweede keer contact met mij is opgenomen, is mijn klacht serieus opgepakt, er is een goede, nette oplossing gegeven. Een volledige herdruk maakt mij tot een tevreden klant. bedankt!

makkelijk, snel en transparant

het was makkelijk te bestellen en onze ontwerpen door te geven de bestelling werd snel geleverd conform belofte het was duidelijk in welke fase de bestelling wanneer was.

geweldig

Kwalitatief en goed gedrukt product. Zeer tevreden mee

Goede kwaliteit

Snelle levering en goede informatie wanneer het geleverd wordt.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen

Mooi drukwerk, zeer goede klantenservice!

Altijd snelle en correcte levering. Wij zijn al jaren een tevreden klant.

De Platenbar is heel tevreden!

Prachtige vintage prijsstickers laten maken voor op de platen.

Prima Club!, werk er al jaren mee en echt een aanrader!

NVT

Zeer hulpvaardig en snel geleverd

Erg bedankt voor het omzetten van mijn pdf voor mijn Mister Ciccio visitekaartjes. Ik wilde een logo met goud coating. Maar het lukte mij niet om de pdf om te zetten.. vakkundig geholpen door Peter!

Onnodige bestelling

Zonde van het geld. Bestelling was niet nodig geweest als er hulp was geboden. Drukwerkdeal is te groot geworden om nog klanten te helpen als ze in de problemen komen. Klacht ingediend

Snel, makkelijk en goed

Al meerdere malen wat besteld bij Drukwerkdeal en iedere keer werd het snel en effectief afgewerkt. Makkelijke site om gegevens in te geven en eventueel ook nog online hulp.

Snel en moooi uitgevoerd

Snel, makkelijk, mooi uitgevoerd. Dik tevreden

prima afhandeling van klacht

drukwerk was niet goed. Meteen opgelost door Drukwerkdeal. Erg goede service

Goede communicatie en snelle levering

Heel tevreden met het product en een goede service.

Gemakkelijk

We hadden pennen nodig met logo, binnen 2 weken waren ze klaar

Hele goede service! We bestellen hier al jaren voor ons bedrijf. Telefonisch krijg je ook altijd goede hulp als het niet lukt.

Mooie foto’s maar in twee pakketjes

Ik had twee foto’s besteld die niet tegelijk aangekomen waren wat bij mij wat onduidelijkheid gaf. Uiteindelijk goed binnen gekomen, maar de ene was beter verpakt dan de andere

Snelle levering en mooi geprint

Super snel levering en mooi banner mooier dan verwacht

drukkwaliteit is matig, order verwerking is uitstekend

onze flyers zijn niet mooi afgedrukt helaas. Verder is de verwerking van onze bestelling goed verlopen

Tafelzeil gekocht voor een beurs. Kwalitatief mooi produkt, goed betaalbaar, snel geleverd en uitstekende hulp via telefoon.

Slecht afgesneden

Tijdens het ontwerpen heb ik (zoals gewoonlijk) goed rekening gehouden met snijranden. Toen ik later in de bestelling keek zag ik echter dat de tekst was opgeschoven. De tekst stond nog binnen het kader dus heb ik het gelaten voor wat het was. De bestelling was immers al verwerkt. Toen ik de order echter ontving zag ik dat de tekst nog veel meer was afgesneden dan in het voorbeeld... Er werden in plaats van 100 kaartjes wel +/- 130 kaartjes geleverd maar door het afsnijden waren er hooguit 60 bruikbaar.

Geweldige pijs/kwaliteit verhouding en een snelle levering

Uitnodigingen laten maken voor het 25 jaar bestaan van ons bedrijf. De gehele bestel- en aanleverproces verliep vlekkeloos en was bovendien zeer scherp geprijsd. Het product was volledig volgens verwachting en ruim binnen de gestelde levertermijn geleverd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer