Goede uitleg aan de telefoon. Mee geholpen om opmaak tekst te maken, die ik niet had.
Beste Karin, Fijn om te lezen dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen, daar worden wij blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Kwaliteit is om over naar huis te schrijven. De prijs is concurrerend te noemen. Verpakking is ook in orde. De bezorging bleek wat meer tijd te vergen dan voorspeld. Echt perfect is het dus nog even niet.
Beste Ben, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Ik begrijp de reactie betreft de levering echter niet. Ik zie dat de verwachte leverdatum, betreft de posters, op 9 maart stond. Echter zijn ze een dag eerder geleverd op 8 maart. Mocht je dit willen toelichten, kun je een mail sturen naar [email protected] ovv Marian Webcare, Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooie producten, fijne en oplossingsgerichte klantenservice.
Beste Alastair, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De afdruk ging wat mis, ik begreep het systeem niet. Drukwerk heeft alles weer opnieuw gedrukt! Erg fijn.
Hey Susanna, Wat top om te horen dat we het hebben opgelost naar wens! :) Veel plezier met de mooie flyers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mijn eerste mesh, moest snel want event over paar dagen. Upload ging spoedig met goede tips wat groter/scherper moest. Aangepast en toen was het perfect. Paar dagen later het doek in huis. Stevige kwalititeit met handige zeilringen. Aanrader :)
Beste Sjaak, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de tips in onze aanlevertool duidelijk waren en je het bestand daaraan hebt kunnen aanpassen. Veel succes op het event! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ben begripvol behandeld en snel hulp aangeboden.
Hey Hicham, Wat leuk dat jij visitekaartjes bij ons hebt besteld! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door mijn collega, ik zal je compliment doorgeven. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestelling ging prima, wachttijd was niet lang voordat ik de zending binnen kreeg. Drukwerk is heel goed.
Beste Luc, Bedankt voor de tien! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat maar ook het bestelproces en de levertijd. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het doek heeft een vreemd effect. Er zitten rare schittering in die het foto onscherp maken en het er onnatuurlijk uit ziet
Hi Rainer, Bedankt voor het plaatsen van de beoordeling! Fijn om te lezen dat je zeer tevreden bent met onze service maar helaas is het product niet naar wens. Ik zie dat je contact hebt gehad met mijn collega van het Aftersales team om samen tot een oplossing te komen. Mochten er nog vragen zijn of ontstaan dan zijn deze natuurlijk altijd welkom! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Drukwerkdeal was lange tijd beter dan UnitedPrint, maar de laatste tijd is dit helaas niet meer zo. Ook de support afdeling en orderafhandeling is dermate omgegooid dat het voor de klant niet echt meer centraal staat en de besparingen voor Drukwerkdeal de overhand zijn gaan krijgen.
Beste Silvester, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om mij telefonisch te woord te staan! Vervelend dat je niet tevreden bent met onze werkwijze en dat dit niet aansluit bij jouw wensen. Helaas zijn we er tijdens ons gesprek niet uitgekomen maar mocht je in de toekomst nog vragen hebben of iets willen bespreken dan mag je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Goeie communicatie, vooraf en tijdens bestelling. Goeie telefonische bereikbaarheid. Kwaliteit van de bestelde banners is hoog en een zeer snelle levering!
Hi Bart, Dank je wel voor jouw review, top dat we op al deze punten zo goed bij jou scoren! Veel plezier van de banner. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mijn ervaring is dat ik momenteel alleen nog bestel bij Drukwerkdeal. Alles in huis om een mooi product te maken voor je bedrijf. Ook de prijs is heel goed in verhouding tot het geleverde.
Hallo team Amucenta, Onze dag is een feestje met deze review ;) dank jullie wel hiervoor! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heb al meerdere opdrachten laten uitvoeren en ben tevreden met de oplevering van de producten. Kleuren, druk en kwaliteit van de producten komen altijd overeen met de beschrijving. Ook de klantenservice heb ik aan de lijn gehad, hier werd ik netjes en vakkundig geholpen.
Hallo Henni, We worden heel blij van zo'n fijne review, dank je wel hiervoor! Hopelijk mogen we nog vele opdrachten voor je gaan verzorgen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede prijs kwaliteitverhouding en snelle levering
Hi Jacqueline, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons, dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Na ontvangst blijkt dat zowel maat M net zo groot is als maat XXL
Hallo Eswald, Wat jammer dat de blouses niet naar wens zijn! Is maat M te groot of is maat XXL te klein? Mijn excuus voor het ongemak dat dit veroorzaakt. Er is nog geen klacht gemeld in jouw account dus dat heb ik voor je gedaan. Ik mail je om wat aanvullende informatie zodat we de klacht zo spoedig mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
bestellingsproces is overzichtelijk, producten goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hi Marieke, Dank je wel voor jouw mooie review, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik bestel al mijn drukwerk bij drukwerkdeal. Het wordt altijd op tijd geleverd en ziet er netjes uit.
Hallo Ans, We zijn superblij met trouwe klanten zoals jij! Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede prijs, drukwerk ziet er top uit en snelle levering
Hi J.F., Dat horen we graag! Dank je wel voor deze fijne review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Stickers laten maken. Prima service en levering. Behalve dit: een rol van 4 bij 6 cm in een doosje van 20x20?!!!! De stickers zien er goed uit behalve dit: het hele logo is niet zichtbaar! Terwijl dit bij het ontwerp wel zo was. Op basis van eerdere ervaringen blijf ik aanbevelen maar deze was echt teleurstellend voor veel geld.
Hallo Anouscha, Wat lief dat je ons blijft aanbevelen ondanks dat je teleurgesteld was in de door jou ontvangen stickers. Ik ga voor je uitzoeken waarom het logo niet zichtbaar is op de stickers, ik zal je via de mail hierover op de hoogte houden! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De shirts waren van matige kwaliteit. Voor een M erg klein. Ook de bedrukking zat er scheef op. Ik bestel hier niet weer.
Hallo Jesse, Wat jammer dat de sweaters niet naar tevredenheid waren! Er is nog geen klacht gemeld bij de order, ik zal dit alvast voor je doen en daarna ontvang ik graag wat foto's van je. Ik mail je met meer informatie. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Grote keuze aan drukwerk. Eenvoudige en overzichtelijke site. Uitstekende prijs/prestatieverhouding Snel en netjes geleverd.
Hallo Bert, Wat een top review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle afhandeling van een haastklus!
Hallo Karin, Fijn dat we zo behulpzaam hebben kunnen zijn bij jouw haastklus, dank je wel voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Navigeren op de site was simpel en snelle levering!
Hallo mensen bij Molori, Dank je wel voor de mooie review, fijn dat je alles goed hebt kunnen vinden op onze site! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al jaren werk ik met Drukwerkdeal. De laatste tijd had ik weer wat freelance drukwerk klusjes voor totaal verschillende bedrijven en stijlen. Ondanks dat ik door voornamelijk digitaal werk weinig ervaring heb met print, komt het altijd goed uit de verf door de super eenvoudige interface en de ruime keuze aan kwalitatieve opties!
Hallo Jochem, Dank je wel voor deze mooie review. Super om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten! We hopen nog vele jaren drukwerk voor je te mogen verzorgen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooi resultaat
Hallo Richard, Je hebt er een mooi doek van gemaakt! Bedankt voor de review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Alles perfect Bestelling ging makkelijk En een stevig doek gehad Kom graag weer terug bij jullie Succes
Hi Robert, Dank je wel voor jouw review! Mooi dat je tevreden bent met het doek, we zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer