Alles perfect Bestelling ging makkelijk En een stevig doek gehad Kom graag weer terug bij jullie Succes
Hi Robert, Dank je wel voor jouw review! Mooi dat je tevreden bent met het doek, we zien je graag weer terug. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heel blij met het mooie drukwerk. Het kwam er precies zo uit te zien als in de 3d preview. Het was eenvoudig om te bestellen en de bestelling werd snel geleverd.
Hey Aukje, Wat een super review, bedankt daarvoor! Ontzettend veel plezier met je order. We zien je graag snel terug op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
snelle levering van heel mooie kaartjes heel gemakkelijk zelf te maken
Beste Theo, Wat een mooie complimenten, dank je wel daarvoor! Veel plezier met het uidelen van de mooie visitekaartjes. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Onlangs heb ik paar naambordjes besteld. Kwaliteit is goed en er werd op tijd geleverd. Tip: voordat je gaat bestellen bel met klantenservice zodat zij jouw ontwerp kunnen finetunen.
Beste Gula, Bedankt voor de mooie complimenten! Het is uiteraard altijd een goede tip om contact op te nemen met onze klantenservice indien je vragen hebt. Zij kunnen dan een oplossing aanbieden indien mogelijk. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooi drukwerk en op tijd geleverd
Beste Joyce, Wat een mooie complimenten, dank je wel daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn ervaring met deze kanjers is in 1 woord WAUW!
Beste Ellen, Wauwwww, bedankt voor deze gave beoordeling!!!! Hier worden wij heel blij van! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestel al jaren naar volle tevredenheid mijn drukwerk .
Beste, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Ook met de samenwerking die wij al jaren hebben met elkaar! Tot een volgende bestelling! ;) Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima service. Betrouwbaar en snel. Wel een beetje aan de dure kant dit keer …
Beste Willem, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wil je de opmerking betreft de prijs, toelichten op [email protected] ovv Marian Webcare? De prijs betreft de ansichtkaarten zijn namelijk niet verhoogd. Alvast bedankt en tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en mooie verpakking
Beste Edward, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Producten zijn goed en goedkoop, werkwijze is klantvriendelijk en onlangs had ik zelf een fout gemaakt en werd er ontzettend fijn met me meegedacht om dit op te lossen.
Beste Jan, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Hier zijn wij erg blij mee! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zeer prettig werkende website voor het uploaden van je eigen ontwerp.
Beste Alfred, Fijn om te lezen dat de website bevalt! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Je wordt tijdens de productie op de hoogte gehouden en de kwaliteit was goed, zeker t geld waard.
Beste Sam, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. En uiteraard gefeliciteerd! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel geleverd, goede kwaliteit en altijd klantvriendelijk
Beste Sjoerd, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review! Hier zijn wij uiteraard erg blij mee. Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
wij zijn een non-profit organisatie, werken alleen met vrijwilligers, dus moeten aan de kosten kant goed uitkijken, maar alles is perfect verzorgd vinden wij en de prijs kwaliteit verhouding is ook goed.
Beste, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review! Super om te lezen dat jullie steeds weer voor Drukwerkdeal.nl kiezen en zo tevreden zijn! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Een dag eerder dan beloofd alles in huis, maar de bestelde flyers zijn zeer slecht gesneden. Ondanks het aangeleverde bestand met afloop en snijtekens heeft men het voor elkaar gekregen om alle flyers te leveren met een lelijke witte rand aan de bovenkant. Erg jammer.
Hi Katherine, Bedankt voor het plaatsen van de review! Vervelend om te lezen dat de flyers zijn geleverd met een witte rand aan de bovenzijde! Wist je dat wanneer een product niet naar wens is, je een klacht bij de order kunt aanmaken? Ik heb je een e-mail toegestuurd om samen tot een passende oplossing te komen. Graag zie ik je reactie op de e-mail tegemoet! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Mooi resultaat.
Hi Eduardo, Wauw, een 10! Bedankt voor de mooie complimenten in deze review, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en alles naar wens is geleverd! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Met behulp van een medewerker is het weer gelukt. Al met al vind ik het een tijdrovende website, als je daar niet zeer regelmatig iets mee doet. Kwaliteit van het afdrukken is uitstekend en snel!
Beste, Fijn om te lezen dat het met een beetje hulp van één van onze superheld weer is gelukt de bestelling te plaatsen en dat je tevreden bent met het geleverde product! We staan natuurlijk graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Netjes, gedrukt, goed verpakt, op tijd geleverd.
Hi Jack, Bedankt voor de mooie complimenten in deze review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en alles naar wens is geleverd! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
De eerste levering was fout gegaan door de kleurconfiguratie van het programma. Het bedrijf heeft het goed opgelost en waren goed bereikbaar. Helaas hebben we de deadline niet gehaald, maar dit kwam ook door ons last minute werk.
Hi Nienke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Soms gaat er helaas iets mis, heel fijn om te horen dat je klacht netjes is opgelost. Volgende keer in 1 x goed! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestelmethodiek is fijn. Qualiteit is echter minder dan ik gewend ben van de afgelopen jaren dat ik bij drukwerkdeal heb besteld voor verschillende bedrijven. Gelukkig hebben we wel een snelle klachtenbehandeling gehad omtrent onze foutieve drk. Indien geen drukfout zou dit een 4 ster zijn
Beste Hylke, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat je voor de tweede keer een foutief druk hebt ontvangen. Onze oprechte excuses voor het ongemak hierin. Wel fijn om te horen dat de klacht snel opgepakt en afgehandeld is. We vertrouwen erop dat de herdruk volkomen naar wens wordt afgeleverd. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima resultaat; geheel naar verwachting
Beste Wim, Bedankt voor deze top review, hier zijn wij erg blij mee! Fijn om te horen dat jouw order ook helemaal naar verwachting is. We zien je graag een keertje terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk zelf ontwerp te maken, uploaden. Verzending is altijd super snel.
Hi Marieke, Wauw, een 10! Ontzettend bedankt voor deze lovende review. Ons doel is om de bestellingen zo goed en snel mogelijk te leveren, fijn om te horen dat dat is gelukt! Heel veel plezier van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle service, klantvriendelijk.
Hi Anneke, Bedankt voor het plaatsen van de review en de complimenten! Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze snelle levering en klantenservice! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Betaald voor next dat delivery maar nog steeds niks ontvangen
Beste Es, Bedankt voor het schrijven van deze review. Ik zie inderdaad dat je bestelling nog niet is geleverd ondanks de gekozen next-day delivery. Hierom spreken wij wel van een verwachte leverdatum. Garanties kunnen wij helaas niet geven. Denk hierbij aan onze productie maar ook aan de vervoerder. Er kan natuurlijk altijd wat gebeuren. Dit blijft natuurlijk wel ontzettend vervelend. Ik heb inmiddels een klacht voor je aangemaakt in ons systeem en contact opgenomen om een passende oplossing aan te bieden. ik hoop hierop snel iets van je te horen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Visitekaartjes besteld van papier uitvoering. Een kant van de visitekaartjes is niet scherp afgesneden waardoor er nog een wit randje op zit. Dit ligt niet aan het ontwerp want er zitten enkele kaartjes tussen die wel volledig ingekleurd zijn. Al met al erg slordig.
Beste Danny, Dank je wel voor jouw review. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je telefonisch niet bereiken. Het bestand voor deze visitekaartjes is niet aflopend aangeleverd. Het afloopgebied is het rode lijn in de aanlevertool en is het gedeelte wat weggesneden wordt. Wanneer het afloopgebied niet gevuld wordt, heb je grote kans op witte randen, zoals in dit geval. Ik heb je inmiddels gemaild met een coulance oplossing en ik hoop hierop snel iets van je te horen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer