Mooie kwaliteit posters en flyers! Zeer tevreden.
Hi Dan, Bedankt voor deze top review! Een 10! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent met het geleverde resultaat, dat is uiteraard ook ons doel. Veel plezier van de bestelling en tot gauw weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb bierviltjes laten maken met ons gezin erop. Erg leuk en mooi geworden
Hi Wendy, Wauw, een 10! Bedankt voor deze top review. Ik heb even gespiekt in de order, inderdaad, wat zijn deze viltjes ontzettend leuk geworden. Ik kan me goed voorstellen dat je hier blij mee bent! We zien je graag weer snel terug voor de volgende mooie order. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede en snelle service en prij/kwaliteit is ook goed
Hi Wendy, Bedankt voor deze mooie review, hier zijn we blij mee! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de geleverde kwaliteit. Wij streven dan ook om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren. We helpen je graag snel weer bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Had een naambordje voor mijn praktijk nodig (20x30 cm). Nadat ik het bestand online had aangeleverd, ging alles helemaal naar wens. Werd goed op de hoogte gehad van de voortgang. Bordje werd geleverd zoals afgesproken. Stuk goedkoper dan bij andere bedrijven. Ziet er mooi en stevig uit. Ik ben zeer tevreden met het resultaat.
Hi Tycho, Wauw, een 10! Ontzettend bedankt voor deze top review. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de geleverde kwaliteit. Wij streven dan ook om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren. We helpen je graag snel weer bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
mooie kleuren en scherpe tekstprint
Hi Marjan, Bedankt voor deze top review! Een 10! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent met het geleverde resultaat, dat is uiteraard ook ons doel. Veel plezier van de bestelling en tot gauw weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wanneer ik iets bestel bij drukwerkdeal is dit meestal eerder binnen dan de aangegeven levertijd. Veel keuze in papiersoorten en drukopties. Producten worden altijd netjes geleverd en de prijzen zijn ook goed! 1 dingetje wat ik nog wel handig zou vinden: dat je een setje met stalen zou kunnen bestellen van alle papiersoorten. Nu blijft het (ondanks dat het zo duidelijk mogelijk uitgelegd wordt op de site) toch spannend hoe papier daarwerkelijk er uit ziet.
Hi Corine, Bedankt voor deze mooie beoordeling! We zijn heel blij om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering, prijzen en service. Wist je dat je op onze website gratis monstermapjes vol samples van onze populairste materialen kunt aanvragen? Hierbij de link https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/monstermap Hopelijk gaat dit jou helpen om de perfecte keuze te maken bij toekomstige orders! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede kwaliteit snelle levering en niet duur Top dus
Hi Big Fun Disco Show, Bedankt voor deze top review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de geleverde kwaliteit. Heel graag tot snel bij de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
prima geregeld
Hi Ron, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de aanloop, aankoop en de kwaliteit van je order naar tevredenheid is! Wel vervelend dat de achterkant van de hoodie niet helemaal goed gedrukt lijkt te zijn. Zou je mij willen laten weten wat je ordernummer is? Dan kunnen we even kijken naar een passende oplossing hierin. Ik heb je hierover een mail gestuurd. Reageer je daar even op? Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Originele beoordeling
De aanloop, ontwerp met eigen logo en de keuze zijn prima. De aankoop wordt ook snel geleverd. Ik had een v-hals shirt en een hoodie met rits. Prima kwaliteit. De bedrukking voor en achterzijde hoodie is perfect. De bedrukking voorkant shirt ook super. De achterkant is echter gekreukeld. Dit komt doordat het shirt te strak is getrokken op de pers en na persing trekt het shirt weer in zijn oorspronkelijke vorm en daarmee ontstaan er kreukels.
Drukwerkdeal is en blijft een klasse bedrijf, de levertijd en de prijzen zijn altijd prima, zo ook de kwaliteit van de producten, top dus!
Hi Peter, Bedankt voor deze lovende review! Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de geleverde kwaliteit. Ons streven is om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren, het is erg fijn om te horen dat je dit ook zo ervaart. Heel graag tot snel bij je volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heel tevreden
Hi Pily, Bedankt voor deze top review - Kort maar krachtig! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons en we helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Besteld en goed op de hoogte gesteld van de verwerking en de verzending. De kwaliteit van het papier van de folders en visitekaartjes is heel goed. wijzijnhoreca.nl is tevreden over drukwerkdeal.nl
Hi wijzijnhoreca.nl, Dit is een mooi begin van deze maandag ochtend! Wat een mooie review, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat jullie tevreden bent met ons. Wij zijn ook blij met jullie als klant. Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al sinds vele jaren laat ik mijn eigen ontwerpen drukken op hoodies & T-shirts en ben super tevreden over de producten. De kwaliteit en kleur van de prints is goed en de kleding gaat lang mee. Als je ooit niet tevreden zou zijn dan lossen ze dit ook snel en goed op, erg klantgericht & klantvriendelijk, persoonlijke benadering en snelle reactie wanneer je contact met ze opneemt. Super!
Hallo Sanne, Wauw, een 10! Ontzettend bedankt voor deze lovende review. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze producten en de geleverde kwaliteit. Wij streven dan ook om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren. Heel veel plezier van de leuke truien en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel snel en keurig geleverd. Blij mee!
Hi Erna, Bedankt voor deze lovende review. Fijn dat je zo tevreden bent met het geleverde resultaat. Veel plezier van de bestelling en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De website is gebruiksvriendelijk en het contact dat ik heb gehad met een medewerker naar aanleiding van mijn posterontwerp was super vriendelijk en behulpzaam. De poster zag er perfect uit, netjes verpakt en snel geleverd!
Goedemiddag Ylva, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de bestelling en dat je zulk fijn contact hebt gehad met onze klanten service. Ik zal het terugkoppelen naar de desbetreffende collega! Graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Helaas wat vervelende ervaring gehad met de pakketbezorging. Het pakket was manco. PostNL stelt een week een onderzoek in maar Drukwerkdeal wacht dit niet af. Drukwerkdeal stelt direct met spoed een herdruk in. Helaas kwam onze dibond (herdruk) daarna krom bij ons binnen. Drukwerkdeal geeft meteen volledig alles terug. Dit zie je niet vaak meer. Boven mijn verwachtingen en een mooie service.
Hi Michel, Wauw, bedankt voor deze super mooie complimenten! Erg vervelend dat het met de levering twee maal niet goed is gegaan! Gelukkig zijn we samen tot een passende oplossing gekomen en de volgende keer gaan we natuurlijk voor een perfect geleverd product! We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
zeer goede ervaring met drukwerkdeal, prima product en snel geleverd
Hi Ruud, Dit is een mooi begin van deze vrijdag ochtend! Wat een mooie complimenten, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Altijd mooi drukwerk, en een team wat hard werkt om een eventuele snellere levertijd mogelijk te maken.
Hi Kenny, Wauw, wat een super review! Bedankt voor de mooie complimenten, deze ga ik zeker delen met het team! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en het drukwerk altijd helemaal naar wens is! We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Super snelle levering
Hi Mariska, Bedankt voor de mooie complimenten in deze beoordeling! Hier komt onze slogan "Snel, sneller, snelst!" mooi tot zijn recht! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Dit veld is verplicht
Beste, Bedankt voor het mooie cijfer in deze review! Fijn om te zien dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen, goede service, snelle levering. Wat wil je nog meer?
Hi Annemiek, Bedankt voor deze lovende review. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de geleverde kwaliteit. Ons streven is om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren, het is erg fijn om te horen dat je dit ook zo ervaart. Heel graag tot snel bij je volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ze denken mee in oplossingen wanneer iets niet helemaal naar wens verloopt en hebben een razendsnelle klantgerichte service.
Goedendag Ilse, Wauw, wat een ontzettend mooie review. Bedankt hiervoor. Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent met het geleverde resultaat, dat is uiteraard ook ons doel. Veel plezier van de bestelling en tot gauw! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Duidelijke site, toegankelijk met uploaden en snelle levering van mooi materiaal. Flyers in dit geval.
Hallo Joke, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je de order goed hebt mogen ontvangen en dat alles geheel naar wens is. We doen ons best alles zo goed en snel mogelijk te leveren. Graag tot snel bij een volgende order, dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel geleverd en tevreden met de kwaliteit!
Hallo Manon, Heel erg bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat de geleverde kwaliteit geheel naar verwachting is. Tot snel bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Uitstekende kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Levering zelfs eerder dan aangekondigd.
Beste Richard, Bedankt voor deze lovende review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent en wat goed dat de order dan ook nog eerder is gekomen dan verwacht. Heel veel plezier van de order en graag tot snel bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik bestelde een dubbelzijdige dubbel gevouwde full color brochure en deze ziet er mooi uit!
Hallo Marjon, Fijn te lezen dat je zo tevreden bent met de door jou bestelde folders. Dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer