Prima hulp bij bestelling en zeer tevreden met het resultaat!
Beste Jan Willem. Bedankt voor je mooie review en complimenten! Fijn om te lezen dat de klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mijn bestelling kwam paar dagen eerder aan dan tijdens de bestelling werd aangegeven. Super pluspunt! Verder hele mooie kwaliteit visitekaartjes. En zeker qua prijs/kwaliteitsverhouding. Dikke aanrader!
Beste Bianca, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Fijn om te lezen dat de visitekaartjes naar wens zijn en zo op tijd zijn geleverd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
levering van de bestellingen gingen de vorige keer een stuk vlotter. Jammer ook, dat de kaartjes en flyers niet gewoon in één doos werden verzonden, allemaal extra verpakking én een extra zending. Flyers waren niet echt zo mooi en netjes ingepakt dan de vorige keer, de bovenste waren dan ook verkreukeld. Daarnaast was het doosje van de kaartjes behoorlijk beschadigd, wat gelukkig niet aan de kaartjes te zien was. Zeer slechte levering en communicatie door PostNL, waarbij ik hoop dat PostNL daarover ook nog contact met jullie heeft gehad.
Beste Annekie, Bedankt voor je review en uitleg op Kiyoh. Ik zie dat PostNL op 1 en 2 maart langs is geweest op het afleveradres, maar dat bezorgen niet mogelijk was. De reden hiervan wordt niet vermeld, dus dat kan ik je helaas ook niet aangeven. PostNL neemt geen contact met ons op, de zending kan gevolgd worden in de T&T link. De flyers hebben een veel langere levertijd, dan de visitekaartejs, daarom is samen verzenden niet mogelijk. Tevens worden ze beide bij een andere productielocatie geproduceerd. Wat betreft de flyers, daar heb ik je een e-mail over gestuurd. Ik wil je graag hiervoor een oplossing aanbieden. Excuses voor het ongemak en ik hoor graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Theo, Bedankt voor je mooie review, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooi drukwerk, goed materiaal en snel in huis. Klantenservice is ook top.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Fijn om te lezen dat de klantenservice je zo goed heeft geholpen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
We hadden met spoed flyers nodig, verdeeld over 2 locaties. Met next day delivery was alles snel geregeld. Op beide locaties werden de flyers mooi op tijd geleverd!
Beste Rob, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Fijn om te lezen dat de flyers de volgende dag op beide locaties correct zijn afgeleverd. De vervoerder heeft ook zijn taak goed volbracht! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zelf na telefonisch advies is de opdracht gelukt.
Beste Robert, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goed geregeld.
Beste Inge, Bedankt voor je mooie review, een 10! Fijn dat je zo tevreden bent, hier worden wij erg blij van. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prima kwaliteit van het drukwerk. Altijd op tijd geleverd en goede prijs. Ben zeer tevreden.
Beste Marij, Bedankt voor je mooie review, een 10! Fijn dat je zo tevreden bent, wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goede kwaliteit, snel, makkelijk te bestellen en wanneer iets niet goed gaat wordt het snel en professioneel opgelost.
Beste Lisanne, Bedankt voor je mooie review, een 10! Fijn om te lezen dat er snel een oplossing werd aangeboden toen er iets niet goed ging. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Marges en uitlijningen worden goed weergegeven op voorbeeld zowel 2 als 3D. Flyers waren van mooie kwaliteit papier en scherpe pixels.
Beste, Bedankt voor je mooie review, een 10! Wat goed dat je de 3D functie hebt bekeken, dat wordt nog wel eens vergeten namelijk ;). Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Mooi spandoek, en prijs is goed.
Beste Bernd-Henk, Bedankt voor je mooie review, een 10! Fijn dat je zo tevreden bent, wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. En uiteraard gefeliciteerd namens ons! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goede service en snelle levering. Ziet er perfect uit!
Beste Yvette, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
bla-bla
Beste Jack, Bedankt voor je mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
bestellen regelmatig en zijn zeer tevreden
Beste Jack, Bedankt voor je mooie review, een 10! Fijn dat je zo tevreden bent, wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Perfect voor een last-minute bestelling van visitekaartjes! Snel geleverd, perfect gedrukt en ontzettend goedkoop. Alles bij elkaar alle verwachtingen overtroffen! Het enige is dat er geen kleinere bestelhoeveelheid was dan 500 visitekaartjes, maar omdat deze 500 goedkoper waren dan een andere site waar ik voor dit bedrag altijd maar 50(!) kaartjes krijg, kan ik er niet over klagen. Ik ga zeker volgende keer weer hier bestellen. Maar eerst even door 500 kaartjes heen werken dus ;)
Hey Nienke, Wat een super enthousiaste review, dank daarvoor! Voor dit soort ervaringen en positieve berichten doen wij het allemaal graag :) Met andere specificaties kan je kiezen voor lagere oplages maar ik weet zeker dat het wel goed komt met die 500 stuks! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima visitekaartje!
Beste Anja, Bedankt voor de tien! Veel plezier van de visitekaartjes. We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
de drukkwaliteit is namelijk wel uitstekend
Hey Khalid, Bedankt voor ons leuke gesprek van zojuist! Veel plezier van de brochures en menukaarten. We zien je graag bij de volgende order terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Originele beoordeling
Ik heb een brandbook besteld, helaas is er bij het drukken iets fouts gegaan, de drukkwaliteit is namelijk wel uitstekend
Na hele lange chats en mail verkeer nog niet het product kunnen ontvangen zoals gehoopt en omschreven. Alsnog goed opgelost.
Hi Antenieke, Vervelend om te lezen dat het drukwerk niet naar wens is geleverd! Wist je dat je via het account een klacht bij de order kan indienen als het drukwerk niet naar wens is? Na meermaals contact voldoet het bestand helaas niet aan de aanleverspecificaties. Het afloopgebied is niet gevuld waardoor er witranden aan het drukwerk zijn ontstaan. Mijn collega heeft nog geprobeerd de order te annuleren maar helaas was deze al te ver in het drukproces waardoor dit niet meer mogelijk was. Ik heb je een e-mail toegestuurd om dit verder toe te lichten en samen tot een passende oplossing te komen. Graag zie ik je reactie op de e-mail tegemoet! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Originele beoordeling
Na hele lange chats en mail verkeer nog niet het product kunnen ontvangen zoals gehoopt en omschreven. Na een chat van 20 min opeens eruit gegooid worden is zeer jammer maar het oppakken van deze dames was goed, behulpzaam. Helaas gaat er bij de proefdruk toch wat mis, en zelf samen met onze ontwikkelaar te hebben gekeken is de snijrand niet zoals het hoort. Jammer enorm jammer dat dit niet eerder geconstateerd en vermeld worden en dus zo geleverd wordt.
Het T-Shirt ziet er goed uit. Goed drukwerk. Zeer netjes gedaan
Hi Karin, Bedankt voor de mooie complimenten in deze beoordeling! Fijn om te lezen dat het T-shirt helemaal naar wens is geleverd! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Ik heb visite kaartjes laten maken voor een festival. Je kan mooi snel en makkelijk een kaartje samenstellen. Zelfs m'n levering was nog eerder dan werd aangegeven op de site bij bestelling. Zien er mooi, netjes, professioneel uit. Worden netjes verzonden.
Hi Bianca, Dat moet vast een leuke verrassing zijn geweest toen de chauffeur eerder dan verwacht met het pakketje voor de deur stond! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat de visitekaartjes helemaal naar wens zijn en dat je helemaal thuis bent in het bestelproces! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Eenvoudig online zelf te ontwerpen en te bestellen, super.
Beste Marjan, Dank je wel voor jouw review, leuk om te lezen dat het online ontwerpen is bevallen! Geef de beachflag een mooie plek. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Precies zoals het hierboven staat beschreven. Fijne en klantvriendelijke website, zelf ontwerpen is super makkelijk. En snelle service. Erg tevreden!
Beste Anne, Dank je wel voor jouw review, mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Alles goed en snel geregeld.
Beste, Dank je wel voor jouw review, hier zijn wij erg blij mee! Veel succes gewenst met de mooie actie. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Mijn bestelling was er 2 dagen eerder dan verwacht. Toen bleek dat er iets verkeerd was gegaan met de druk werd er snel gereageerd en gehandeld
Beste Sanne, Dank je wel voor jouw review, een 10! Fijn dat het probleem met de flyers snel was opgelost. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer