Ziet er goed uit!

Prima hulp bij bestelling en zeer tevreden met het resultaat!

Super kwaliteit en snelle levering

Mijn bestelling kwam paar dagen eerder aan dan tijdens de bestelling werd aangegeven. Super pluspunt! Verder hele mooie kwaliteit visitekaartjes. En zeker qua prijs/kwaliteitsverhouding. Dikke aanrader!

minder tevreden dan de vorige keren

levering van de bestellingen gingen de vorige keer een stuk vlotter. Jammer ook, dat de kaartjes en flyers niet gewoon in één doos werden verzonden, allemaal extra verpakking én een extra zending. Flyers waren niet echt zo mooi en netjes ingepakt dan de vorige keer, de bovenste waren dan ook verkreukeld. Daarnaast was het doosje van de kaartjes behoorlijk beschadigd, wat gelukkig niet aan de kaartjes te zien was. Zeer slechte levering en communicatie door PostNL, waarbij ik hoop dat PostNL daarover ook nog contact met jullie heeft gehad.

prima, maar dat hoort toch ook gewoon zo ?

Mooi werk en snel in huis

Mooi drukwerk, goed materiaal en snel in huis. Klantenservice is ook top.

Ook een express order top geregeld.

We hadden met spoed flyers nodig, verdeeld over 2 locaties. Met next day delivery was alles snel geregeld. Op beide locaties werden de flyers mooi op tijd geleverd!

Zo als altijd prima

Zelf na telefonisch advies is de opdracht gelukt.

Snel en goed

Goed geregeld.

Kwaliteit, snel en goede prijs.

Prima kwaliteit van het drukwerk. Altijd op tijd geleverd en goede prijs. Ben zeer tevreden.

Top service!

Goede kwaliteit, snel, makkelijk te bestellen en wanneer iets niet goed gaat wordt het snel en professioneel opgelost.

Super goed concept

Marges en uitlijningen worden goed weergegeven op voorbeeld zowel 2 als 3D. Flyers waren van mooie kwaliteit papier en scherpe pixels.

Snelle levering en goede prijs

Mooi spandoek, en prijs is goed.

Top bedrijf

Goede service en snelle levering. Ziet er perfect uit!

Zoals te verwachten valt bij Drukwerkdeal.

bla-bla

altijd prima in orde

bestellen regelmatig en zijn zeer tevreden

Snel + Prachtig Resultaat! (visitekaartjes)

Perfect voor een last-minute bestelling van visitekaartjes! Snel geleverd, perfect gedrukt en ontzettend goedkoop. Alles bij elkaar alle verwachtingen overtroffen! Het enige is dat er geen kleinere bestelhoeveelheid was dan 500 visitekaartjes, maar omdat deze 500 goedkoper waren dan een andere site waar ik voor dit bedrag altijd maar 50(!) kaartjes krijg, kan ik er niet over klagen. Ik ga zeker volgende keer weer hier bestellen. Maar eerst even door 500 kaartjes heen werken dus ;)

Makkelijk, snel goedkoop en goed

Prima visitekaartje!

Altijd snel en goede kwaliteit

de drukkwaliteit is namelijk wel uitstekend

Niet helemaal zoals gehoopt

Na hele lange chats en mail verkeer nog niet het product kunnen ontvangen zoals gehoopt en omschreven. Alsnog goed opgelost.

Mooi resultaat

Het T-Shirt ziet er goed uit. Goed drukwerk. Zeer netjes gedaan

Fijne website, mooi product.

Ik heb visite kaartjes laten maken voor een festival. Je kan mooi snel en makkelijk een kaartje samenstellen. Zelfs m'n levering was nog eerder dan werd aangegeven op de site bij bestelling. Zien er mooi, netjes, professioneel uit. Worden netjes verzonden.

Aanrader.

Eenvoudig online zelf te ontwerpen en te bestellen, super.

Goed product, snelle service en fijne prijs!

Precies zoals het hierboven staat beschreven. Fijne en klantvriendelijke website, zelf ontwerpen is super makkelijk. En snelle service. Erg tevreden!

Goed geregeld.

Alles goed en snel geregeld.

Geweldige service

Mijn bestelling was er 2 dagen eerder dan verwacht. Toen bleek dat er iets verkeerd was gegaan met de druk werd er snel gereageerd en gehandeld

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer