opdracht weer goed uitgevoerd. Ook in eerste instantie goede reactie op mijn email/aanvraag. Werk is dus OK. Maar wel erg duur. Nu maar 250 posters voor dezelfde prijs als in 2020 voor 500x !! Dus heb wel gemengde gevoelens met zo'n enorme prijsstijging.
Hallo Theo, Dank je wel voor jouw review, fijn dat je tevreden bent met de ontvangen posters. De posters zijn de afgelopen paar jaar inderdaad duurder geworden. De prijzen van onder andere papier zijn enorm gestegen waardoor we een prijsstijging niet konden vermijden. Natuurlijk blijven we zo concurrerend mogelijk! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heb klacht neergelegd over geleverd product maar wacht nog op reactie
Hallo Jurgen, Dank je wel voor jouw review. We hebben zojuist telefonisch contact gehad over de klacht, bedankt voor het prettige gesprek. Zoals afgesproken heb ik je gemaild, ik hoop spoedig van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Met mijn vorige bedrijf en met mijn huidige bedrijf klant bij hun! Beter dan Vistaprint! Geen verstopte extra kosten. Als ex medewerker in de grafi media, kan ik zeggen, goede (digitale printkwaliteit) en ze hebben goede snijders werkzaam daar.
Hallo Johan, We zijn blij dat je ook nu weer klant bij ons bent! Dank je wel voor de review, ik geef de complimenten door aan onze productie. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het bord is snel geleverd. De aanlever specificaties zijn duidelijk en ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de druk, prachtig. Een kleine aantekening die echter niet voor drukwerkdeal is bedoelt. DHL heeft het pakket gewoon voor de voordeur op het balkon neergezet. Dat vind ik niet kunnen aangezien iedereen het gewoon kan meenemen. Mijn advies is, werk met bezorgers die afhaalpunten hebben en zorg dat je bij de bestelling meteen kunt aangeven of je hem wilt afhalen op een punt.
Hallo Patrick, Wat een ontzettend mooi ontwerp heb je gemaakt! De bedoeling is dat jouw pakket naar een ophaalpunt gaat op het moment dat er niemand thuis is om het pakket aan te nemen. Het is vervelend dat dit niet gebeurd is en dat het pakket dan buiten staat. Ik hoop dat er niets beschadigd is? Mocht dat wel zo zijn dan hoor ik dat graag. Dank je wel voor de feedback. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel en netjes!
Hi mensen van Topkwaliteit Vloeren, Snel en netjes is bij ons net zo belangrijk als bij jullie ;) Dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik heb twee afzonderlijke print opdrachten gegeven en beide perfect uitgevoerd en snel geleverd. Top.
Hallo Louis, Dat horen we graag, perfect en snel! Dank je wel voor deze mooie review. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Simpel bestellen en snel geleverd
Hi Ben, Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Alle keren dat ik drukwerk heb besteld is het een duidelijke zaak geweest. Prima gemaakt en afgeleverd. Goede prijzen!
Hallo Fons, Wat een fijne review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hi Marga, Bedankt voor deze top review. Fijn dat je alles naar verwachting hebt mogen ontvangen. Heel veel plezier van de order en graag tot snel! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Mijn ervaring is (en we zijn al wat jaren klant) dat Drukwerkdeal niet alleen snel en goedkoop is, maar ook goed benaderbaar voor eventuele vragen of problemen. Ook per telefoon, dat vind ik heel belangrijk. Er wordt altijd op tijd geleverd, kortom, ik heb nul klachten.
Hey Masja, Wauw, wat een ontzettend mooie review. Dank hiervoor. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit van producten en service. Ons streven is om zeer toegankelijk te zijn voor onze klanten om zo goed mogelijk te kunnen helpen. Onze toppers zitten dan ook iedere werkdag klaar om te helpen met alle vragen! Heel graag tot snel bij een volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik heb een bestelling gedaan maar deze is nooit binnen gekomen. Volgens drukwerkdeal is deze wel geleverd met DHL. Na controle staat er een neppe handtekening op met random naam. Helaas.
Goedendag, Bedankt voor het nemen van de tijd om deze review te schrijven. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de order niet goed is geleverd. Wij zijn met onze levering altijd afhankelijk van derden, zo ook in dit geval van DHL. Ik zie dat je al contact hebt opgenomen met de klanten service en wij zijn momenteel in afwachting van DHL, zodra wij meer informatie hebben laten wij het gelijk weten! Ons excuus voor het geleden ongemak. Mocht je tussentijds vragen hebben, neem dan gerust nog even contact op met de klanten service. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Mooie kwaliteit banner tegen een goede prijs / kwaliteit verhouding. Banner net binnen dus nog geen lange gebruikerservaring, maar ziet er goed uit.
Hallo Harry, Bedankt voor deze lovende woorden. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde kwaliteit, wij streven dan ook naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Veel plezier van de order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Was de eerste keer iets besteld bij drukwerkdeal maar me zeggen kwaliteit en prijs zijn super en snel dus zeer tevree . gr pieter
Beste Pieter, Vriendelijk bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Erg fijn om te horen dat jouw eerste ervaring met ons gelijk helemaal naar verwachting is geweest, voor de volgende bestellingen staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Bestelling en levering zijn correct en snel afgehandeld.
Hi Edwin, Wat een top review, dank hiervoor. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Graag tot snel bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
makkelijk online te bestellen, bij een vraag wordt je snel geholpen, snelle levering en mooi drukwerk. Blij mee.
Hallo Chris, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat het bestellen als gemakkelijk ervaren is, dat vinden wij erg belangrijk! Veel plezier van de order, en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Voor het eerst besteld bij Drukwerkdeal en helemaal tevreden. We hadden posters en flyers voor onze toneeluitvoeringen besteld. Een dag later was alles al binnen. Goed verpakt en prima van kwaliteit.
Hallo Camiel, Bedankt voor deze lovende woorden. Wat ontzettend goed om te horen dat alles geheel naar wens is binnengekomen bij de eerste bestelling! Graag tot snel bij een volgende order en mocht je vragen hebben, neem dan gerust even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Prima service!
Hi Naomi, Vriendelijk bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Tot snel bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Precies wat ik nodig heb. De nieuwe aanpassing op de site om adresgegevens aan te passen werkt super. Dank!
Beste Marloes, Wauw, een 10! Heel erg bedankt hiervoor. Goed om te horen dat je zo tevreden bent, wij zijn ook erg blij met jou als klant. Op naar de volgende order, ook dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Kwaliteit drukwerk goed, echter controle proefdruk ontbrak waardoor ik toch ander resultaat kreeg dan wat ik zag bij ontwerp tijdens de bestelling.
Goedendag, Bedankt voor het schrijven van deze review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde kwaliteit, wel vervelend om te horen dat het resultaat echter niet geheel naar verwachting is. Wij werken inderdaad niet met drukproeven, alleen met een digitaal voorbeeld. Mocht je vragen hebben over materialen of hier samples van willen ontvangen, neem dan gerust even contact op met de klanten service. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Via de website een lay-out aangeleverd wat direct in productie is genomen en snel en in goede kwaliteit werd geleverd
Hallo Klaas, Bedankt voor deze lovende review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je zowel over het proces als het product te spreken bent, daar worden wij blij van. Veel plezier van de order en bij de volgende zitten we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Prima verzorgd en snel in huis
Hi Hélène, Wat goed om te horen dat het geleverde drukwerk geheel naar verwachting is. Veel plezier van de order en dank voor het schrijven van de review! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel snel geleverd
Goedendag, Bedankt voor deze kort maar krachtige beoordeling. Heel fijn om te horen dat je enthousiast bent over onze service. Graag tot snel bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Goed drukwerk! Duidelijke website. Snelle service
Beste Mark, Vriendelijk bedankt voor jouw beoordeling. Goed om te horen dat de website duidelijk is en je tevreden bent met de geleverde kwaliteit. Graag tot snel bij een volgende snelle order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Hoge kwaliteit prints voor een mooie prijs! Enige nadeeltje? In de online tool gebruiken ze cm ipv mm, daar ga ik nog wel eens mee in de fout. Ben mm zo gewend. Maar dat is klagen om niks
Goedendag, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat doet ons goed. Ook dank voor jouw feedback, dit gaan we mee nemen! Veel plezier van de bestelling en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Je weet wat je aan Drukwerkdeal hebt: prima producten, redelijke prijs en altijd snel. Top!
Beste Anne, Wat zijn we blij met klanten zoals jou! Bedankt voor je review. Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer