heldere werkwijze en een mooi product

Het was de 2e keer dat we een wijkkrant maakten, dan moet je even goed opletten, maar de werkwijze is duidelijk te volgen en het resultaat is prachtig. Aan de telefoon werd ik bij vragen prettig en goed te woord gestaan. 1 aspect lukte niet goed: de adreswijziging voor het bezorgen nadat de bestelling geplaatst was.

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, mooi product

Snelle levering, goede service

Snelle levering, goede service

Drukwerkdeal is klantvriendelijk, snel, goed product en goed betaalbaar.

Ik heb alleen maar goede ervaringen met Drukwerkdeal. alle producten zijn makkelijk zelf te ontwerpen, te bestellen en alles wordt keurig en snel geleverd. personeel is altijd bereid om je te helpen waar nodig is. Ook is het product goed betaalbaar.

perfect

geheel naar wens en verwachting geleverd.

Goede service en goede kwaliteit prijsverhouding!

Het was even zoeken op de site qua bestand aanlevering.

Snelle service, mooi kwaliteit

Een ontwerp aangeleverd, duidelijke instructie op de website. Goede scherpe prijzen en de flyers snel in huis. Mooi afwerking van het papier en de kleuren.

Mooi resultaat voor mooi tarief

Handige tool om zelf ontwerp te kunnen maken

gewoon goed en senel

Duidelijk website en nogmaals snel en goed!

Eerlijk bedrijf

Snelle en goede service

2x iets besteld en de volgende dag al in huis. Ook toen ik zelf een fout had gemaakt, dachten ze met me mee e boden een oplossing. Zeer goede ervaring!

Sneller dan verwacht

Goede prijs kwaliteit verhouding

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

Prima sticker

De bestelling verliep soepel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snel geleverd.

Mooi

Mooie kwaliteit! Snelle service en waar voor je geld

Snel en goede prijs/kwaliteitsverhouding

Super kwaliteit tegen zeer scherpe prijs

Ben zeer tevreden over het product dat door Drukwerkdeal wordt geleverd. En dit is niet de 1e keer dat ik hier bestel. Gemak van de site, kwaliteit en prijsverhouding is super. En levering is ook altijd op de afgesproken dag. In 1 woord 'geweldige' site/bedrijf.

Kwaliteit OK, daagje te laat bezorgd

Kwaliteit OK, daagje te laat bezorgd

Super: vriendelijk, snellere levering dan verwacht en bijzonder mooi resultaat

Super aardige dame aan de telefoon en hele mooie snelle levering

fantastische service

Was bestandje van een jaar geleden kwijt. Werd ontzettend goed geholpen aan de telefoon. Perfecte service. Dank

dikke smili

zeer tevreden over de afhandeling.

Goed geregeld, fijne communicatie

Vlot geholpen, snelle levering en fijne communicatie.

snelle service en netjes geleverd. Top!

Prima en snel. Netjes geleverd, duidelijke opmaak.

Klachtenregeling

Ik had flyers besteld maar achteraf heb ik het zelf verkeerd aangeleverd en waren er witte randen te zien aan boven en onderkant. Teleurstelling toen ik ze zag maar Drukwerkdeal heeft ze gratis voor mij overnieuw gedrukt en supersnel geleverd. Echt topservice, reuzebedankt!

prima verzorgd en geregeld

alles conform afspraak gemaakt en geleverd. Heeft wel iets langer geduurd dan vooraf aangegeven.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer