Ik ben al jarenlang klant van Drukwerkdeal vanwege de volgende redenen: - ze verstaan hun vak - website is duidelijk/overzichtelijk - ze hebben een ruim assortiment - scherpe prijzen - snelle levering - kwaliteit
Beste Bas, Ontzettend bedankt voor deze mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent, wij zijn ook ontzettend blij met jou als trouwe klant. Heel veel plezier van de bestelling en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik zocht een bord voor in de tuin zodat klanten mij kunnen vinden (kantoor aan huis). Die vond ik snel bij Drukwerkdeal. Het was eenvoudig te maken, snel besteld en rap geleverd. Heel fijn! Inmiddels staat ie in de tuin en krijg ik er positieve reacties op.
Hey Eva, Wat goed om te horen dat alles zo snel en zo goed is verlopen! Je merkt meteen de kracht van reclame in jouw eigen tuin, wat gaaf! Hier worden wij heel vrolijk van. We zien je heel graag snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keurig geleverd in kartonnen box, zelfs een paar dagen eerder dan planning. Ziet er professioneel uit. Heel blij mee! Al jaren diverse producties door jullie laten verzorgen, altijd naar tevredenheid! Tot de volgende klus :)
Hey Marianne, Kijk, dat horen we graag! Dankjewel voor het achterlaten van de prachtige review, wat ontzettend goed dat alles zo naar tevredenheid is gegaan. We zien jou heel graag weer terug voor de volgende opdracht. Tot dan! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Je wordt vriendelijk geholpen en er wordt met je meegedacht. Producten zien er prima uit! Ben zeer tevreden!
Hi Corrie, Wauw, wat een mooie review heb je achtergelaten. Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Heel veel plezier met het uitdelen van de kaartjes, en natuurlijk met de shirts! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ondertussen al een aantal beachflags besteld en ontvangen met verschillend design en keer op keer perfect resultaat. Vlotte bestelling en ontwerp via de website. Snelle levering en zeer tevreden over het resultaat!
Goedemiddag Tijs, Dankjewel voor je gave review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over de ontvangen beachflags! We hopen je uiteraard in de toekomst ook zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De vorige bestelling was niet goed gegaan, netjes een tegoedbon gekregen en de tekst nu op trespa besteld en binnengekregen. Enige grote ergernis is dat ik nergens kon snappen hoe ik de boorgaten kon aanpassen dus die heb ik nu op de standaard( voor mij verkeerde maat) laten boren helaas
Goedemiddag Robert, Bedankt voor de review en jouw feedback rondom jouw order! Vervelend om te horen dat de order toch niet helemaal naar volle tevredenheid is besteld en geleverd! Je hebt inderdaad de mogelijkheid om eigen positie voor de boorgaten aan te geven. In onze werktekening staat stap voor stap beschreven hoe je dit kan aanleveren. Ik kan niet zien of je contact met ons hebt opgenomen om hier navraag over te doen, maar wij zijn altijd bereid om jou hierin te ondersteunen. Hopelijk levert het voor nu geen grote problemen op en kan je het bord alsnog gebruiken. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
My name is Bruno and the co-founder of soon"museumtickets.nl, we order a couple of ad boards for our bikes and they look very good, another thing the support team where super helpfull.
Good morning Bruno, Thank you for your awesome review. We're so happy to hear we were able to help you with your order, and of course that you've received the boards exactly the way you wanted them to be. We hope to see you again soon for your next order. Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Er wordt snel geleverd en de kwaliteit is goed. Klantenservice meedenkend en helpend.
Goedemorgen Anja, Wat een gave poster heb je besteld! Ik weet zeker dat hier veel mensen op af gaan komen. Dankjewel voor je mooie review en we zien je graag snel weer voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De transfers zijn écht top!
Beste Klaas, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de order. Heel erg bedankt voor het schrijven van de review en graag tot snel voor een nieuwe druk! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Inmiddels denk ik voor de 10e keer visitekaartjes besteld. Zoals altijd snelle levering, netjes op de hoogte gehouden via de e-mail en goede prijs-/kwaliteitsverhouding van de visitekaartjes.
Hallo Robin, Wauw, een 10 voor een 10 mooie kaartjes! Dank daarvoor, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Veel plezier van de bestelling en op naar de volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Eenvoudige bestelprocedure, snelle levering, uitstekende kwaliteit. De prijzen zijn verrassend laag voor de geboden kwaliteit. Gebaseerd op meer dan 10 jaar ervaring met bestelling van visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, brochures, zowel voor onszelf als voor derden.
Goedendag, Bedankt voor het schrijven van deze ontzettend mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie na al die jaren nog steeds zo tevreden zijn en wij jullie nog altijd als trouwe klant mogen ontvangen. Heel graag tot gauw bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ondanks dat de bestelling in een keer was gedaan toch in twee keer geleverd met een vertraging van 4 dgn. Poster was prima alleen van de flyer is de rand volledig weg gesneden terwijl het programma aan gaf dat het formaat oké was. Jammer, volgende keer beter!
Beste Frans, Bedankt voor je review! Ik kan helaas geen account terugvinden op jouw emailadres maar wil graag samen met jou kijken naar een oplossing. Mail jij mij op [email protected] TAV EMMA met het ordernummer? Hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima kwaliteit drukwerk tegen schappelijke prijzen
Hey! Bedankt voor je review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit verhouding. Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Geweldige service en redelijke prijs. Via via aanbevolen gekregen en nu al diverse bestellingen gedaan. Goede kwaliteit en goede adviezen. Top team.
Beste Moon, Bedankt voor je enthousiaste review en de mooie complimenten. Hier doen we het natuurlijk graag voor! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze service en het eindresultaat. We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Flyers en ander drukwerk bestellen we altijd hier. De kwaliteit is uitstekend en bestellingen zijn snel binnen.
Hey Timothy, Wat een mooie review, dank daarvoor! We zijn blij met jou als klant. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Hele mooie cadeau bonnen laten printen bij drukwerkdeal.nl. Kwaliteit is super mooi dus erg tevreden
Hey Danitsja, Bedankt voor je mooie positieve review! Wat een mooie ansichtkaarten heb je laten maken. We zien je graag terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Netjes afgedrukt
Beste Anne, Bedankt voor je mooie review. Veel plezier met het plaatmateriaal! We zien je graag terug bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Netjes, goede website en snel bezorgd
Hey John, Kort en vooral krachtig! Bedankt voor het mooie compliment. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
2 verschillende artworks besteld en uitstekend uitgevoerd. De levering van een 3 meter breed project kwam onverwachts; geen mail ontvangen, maar is in perfecte staat geleverd.
Beste Wim, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat, desondanks het onverwacht was, de plaat perfect is! Ik ga er nog achteraan waarom jij hiervan geen bevestigingsmail hebt ontvangen. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het was even mijn weg zoeken op de site hoe de aanvraag in te vullen en het "inslepen" van de PDF goed te snappen.... Geen ervaring mee en niet eerder gedaan op deze manier.
Hi Harrie, Bedankt voor de beoordeling en wat goed dat het uiteindelijk allemaal gelukt is! Mocht je graag een keer de stappen met ons willen doorlopen of kom je ergens niet uit, neem dan gerust contact met ons op! Onze Customer Care Superhelden zitten voor je klaar om al je vragen te beantwoorden! We helpen je graag weer op weg bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Dit was de zoveelste opdracht die ik instuurde. Voor de zoveelste keer werd ie tot in de topjes uitgevoerd, afgewerkt, en op tijd verzonden. Ik weet wel, dat ik een glanslaminaat afwerking had besteld, maar toen ik de posters echt in mijn handen had, was ik weer eventjes verbluft. Prachtig! En mijn klant? Ging uit z'n dak! En daar beste mensen, daar doen we het met z'n allen voor. Dank weer. Voor de zoveelste -. en tot de volgende keer!!
Hi Anton, Wauw, wat een super mooie woorden in deze review! Het is een feest om te lezen hoe je jouw ervaring met Drukwerkdeal.nl omschrijft en dat je altijd zo tevreden bent! Bedankt voor de mooie complimenten, deze ga ik zeker delen met het team! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Goede communicatie, vlotte service en tevreden over het product.
Hi Severine, Wat een geweldige complimenten in deze beoordeling, bedankt dat je dit met ons wil delen! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
De drie Forexplaten (5mm 50x70 cm) eenzijdig bedrukt met fotoopdruk, zijn goed verpakt eerder bezorgd dan bij de bestelling was aangegeven. Snelle service dus!
Hi Jan, Dat moet vast een leuke verrassing geweest zijn, toen de bezorger eerder dan gepland voor de deur stond met het pakket! Bedankt voor de mooie complimenten in deze beoordeling, hier worden we erg blij van! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Hi Kees, Wat een top cijfer, een 10! Bedankt voor deze mooie beoordeling! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Vinylbehang zelfklevend besteld voor op een keukendeur. Goed verpakt binnengekregen binnen een week. De print is scherp en het behang is van goede kwaliteit. Ik ben altijd weer blij met DrukwerkDeal.
Hi Marieke, Wat een prachtige complimenten, hier worden we erg blij van! Bedankt voor het plaatsen van deze mooie beoordeling en super fijn om te horen dat het behang helemaal naar wens is! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer