Perfecte kaartjes, perfect op tijd.

Het ontwerp en bestelproces is redelijk eenvoudig. Het eindresultaat subliem.

Vaak besteld bij goedkopere webwinkels, maar ik kom toch elke keer terug bij drukwerkdeal. Goed kwaliteit, snelle levering. Met het uploaden zie je ook precies hoe het product er uit komt te zien. Heel fijn. Als ze ook nog eens een leuke korting hebben voor de klanten, ben ik helemaal blij haha.

Ruim keuze en fijne prijzen.

Vindt de webshop niet al te praktisch en overzichtelijk maar vindt er wel wat ik zoek.

Altijd goed!

De kwaliteit van Drukwerkdeal stelt mij nooit teleur. Ook bij telefonisch contact word ik alijd prettig en kundig geholpen.

Bereikbaar als het nodig is

Menselijke benadering Ik was onzeker of ik mijn bestand wel goed had aangeleverd. Zowel aan de telefoon als via de mail snel en correct geholpen. Ik kreeg via de mail een voorstel voor een kleine aanpassing.

Simpel, snel en goed

Eenvoudig online bestellen. Drukwerk tegen redelijke prijzen. Bijna alles wat je op drukgebied nodig hebt.

Puik werk, voortvarende uitvoering.

Ik ben een regelmatige klant en ervaar telkens weer dat mijn opdrachten vlot, goed en tegen concurrerende prijzen worden uitgevoerd.

voor herhaling vatbaar

Er ging hier aan en daar iets mis maar via de chat en een telefoontje ben ik goedgeholpen. Ik geef standaard NOOIT een 10 dat zou betekenen dat er niets te verbeteren valt en je kan altijd dingen veranderen zodat zaken handiger, sneller, beter gaan. En wat voor leerlingen geldt ( voor de ene is een 6+ toppie en voor een ander is een 7.5 niet geweldig) geldt voor iedereen en ook voor bedrijven. Je kunt niet de hele dag/week/jaar door een 9 of een 10 verdienen en dat betekent beslist niet dat het slecht gaat. Onzin. Ik ben gewoon tevreden en dat is prima genoeg.

prima snelle levering

Duidelijke website voor aanlevering, prima communicatie, heel snelle levering, goede kwaliteit! Heel blij mee!

Snelle correcte levering van een super produkt

Mooi drukwerk betrouwbaar geleverd

Nooit gezeik, altijd goed, op tijd en betaalbaar

Ik verbaasd hoe soepel alles verloopt. De telefoon wordt snel beantwoord. En de prijzen: blijf ik me ook over verbazen. Ga zo door! ;->

Super duidelijk en snel!!

komen afspraken goed ba duidelijk advies

Deskundig, snel en ook hulpvaardig

Mooie producten voor een goede prijs. En als het je toch niet lukt een document in het juiste format aan te leveren is men heel bereid HD te ondersteunen. TOP

Snel en betrouwbaar

Je krijgt wat je besteld, en super fijn dat ik weet waar ik aan toe ben. Als ik iets voor datum x nodig heb, dan is het er ook.

Prima bedrijf

Alles naar wens. Echter een opmerking: ik had twee dingen besteld die na elkaar verzonden zijn. Dat had niet gehoeven.

Fijne website en hele goede en snelle levering

tevreden

Altijd goed

Wat ik ook bestel, visitekaartjes, posters, foto op canvas... het is altijd goed.

Snel én goed!

Makkelijke aanklevering van bestanden en goede kwaliteit van het geleverde

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd, maar de geüploade pdf had ik liefst eerst nog verknipt.

Positief en leuke service. T-shirts zijn van redelijke kwaliteit.

Er is iets misgegaan in het vouwproces

Bedankt voor de levering van de flyers. Echter, er is iets misgegaan in het vouwproces, waarbij er een 'ezelsoor' is ontstaan bij zeker 30% van de flyers. Deze flyers met vouwfout zijn daardoor onbruikbaar geworden voor mij. Normaalgesproken altijd goede ervaring met Drukwerkdeal. Mijn klacht is naar behoren opgelost! Er is mij een passend voorstel gedaan en ik ben blij dat er adequaat en vriendelijk is gereageerd. Chapeau!

nette folders, snel in huis

laat al mijn drukwerk hier doen

Uitstekend geregeld

Van bestellen tot leveren altijd tol geregeld!

laatst goed geholpen

super snel kwaliteit heel goed

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer