Super goed, snel service!

This is my second order. Like the first one, very fast service and good quality print.

Gewoon goed

Prima verpakt en ziet er top uit.

Normaal perfect, de laatste keer een flop

Normaliter krijgen we goede service en nazorg die was deze bestelling helaas ver te zoeken. Ik had zelf een fout gemaakt bij het inleveren van de bestanden, tot 3 keer toe werd dit met een kortaf mailtje afgewezen, zonder aan te geven hoe ik het probleem kon oplossen. Dankzij Diego, die de moeite nam om mij even te bellen en uit te leggen wat er mis ging, kon ik mijn bestanden toch nog inleveren. Helaas hebben echter 3 figuren de deadline gemist en kwamen deze te laat binnen door dit hele euvel om vervolgens op de dag dat ik het om 9.00u had moeten leveren bij de klant, om 16.00u te worden afgedaan met "wij spreken over een verwachte levertijd, ik hoop dat je je klant alsnog hebt kunnen blij maken". Guess what?! Niet dus... deze laatste opmerking maakt dat ik toch op zoek ga naar een andere partij. Jammer, want voorheen ging het altijd goed maar sinds dit jaar worden de bestanden ineens afgewezen, terwijl ik ze niet anders dan voorheen inlever.

Prima geregeld

Goeie kwaliteit voor een schappelijke prijs.

Ik ben Blij!

Mijn eigen ontworpen flyers en visitekaartjes laten afdrukken bij Drukwerkdeal. Online veel keuze qua papiersoorten en andere opties. Daar ben ik niet in thuis, maar ze gaven "meest gekozen" opties aan, dat maakte het wel iets makkelijker kiezen. Het eindresultaat is top! Snel geleverd.

Altijd perfect

Het is altijd op tijd en netjes!

gewoon top

goed spul snelle levering

Snel en mooi

On line ingevuld en binnen een paar dagen in huis. Het ziet er prachtig uit. Ik ga vaker bij jullie bestellen.

snel geleverd en bijna eenvoudig ontwerpen

goed produkt, goede interface op de website zodat je ziet wat je krijgt. Vlot geleverd. Niet alles kan maar dan even bellen naar klantenservice en wordt opgelost

Altijd de beste deal

Ik ben zo blij

Zeer matig drukwerk op tshirt

Drukkwaliteit van tshirt was zeer zeer matig.

Keurige afhandeling van de bestelde producten

Bestellen van het juiste product was niet erg gemakkelijk, bestelprocedure is niet gebruiksvriendelijk. De telefonische ondersteuning was echter prima. Prijs vond ik marktconform.

Prima prijs-kwaliteit en snelheid

Prima prijs-kwaliteit en snelheid

Prima Flyers, goede kwaliteit

Goede service en mooie producten

Super tevreden over mijn geleverde producten. Snelle levering en contact met klantenservice was zeer prettig

Overzichtelijk en snel

Makkelijke bestelling en snelle levering! Mooie kwaliteit.

Spoedtarief betaald en toch te laat geleverd.

Drukwerk besteld met een deadline voor de klant. Door spoedtarief te betalen ging ik ervan uit dat het op tijd binnen zou komen maar helaas. ipv vrijdag kwam het maandag binnen. Door de late levering is het drukwerk compleet overbodig geworden. Als vergoeding alleen de spoedtarief kosten zelf gekregen.

snel en goed werk geleverd

erg goed.

Een geweldig betrokken en service gericht bedrijf

Naast de grote variatie aan online druk mogelijkheden en concurrerende prijzen kenmerkt drukwerkdeal zich met haar klantenservice ook als een zeer betrokken en service gericht bedrijf. Ik plaats er graag bestellingen. Ben er altijd keurig geholpen.

perfect & snel

perfect & snel

snelle service, top resultaat

Super resultaat van zelf ontworpen kaarten.

Afspraak is afspraak ... en kwaliteit

Noblesse oblige...

Goed, snel en betaalbaar. Kortom: aanrader

Super snelle levering en een zeer goede kwaliteit

Goede snelle service

Mijn eerste bestelling was beschadigd door een vieze rolband, maar drukwerkdeal reageerde snel en ik kreeg zsm nieuwe flyers toegestuurd. Super, ik bestel de volgende keer zeker weer bij jullie

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer