Vlaggen besteld bij Drukwerkdeal, ik had ze binnen een paar dagen in huis.
Hallo Wim, Dankjewel voor je review, wat fijn om te horen dat je je vlaggen netjes op tijd in huis had. Hopelijk heb je er nog lang plezier van! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Al jaren een prettige samenwerking met Drukwerkdeal
Goedemiddag Arno, Bedankt voor jouw uitgebreide review! Ik heb inmiddels contact gezocht via de mail, gezien ik jou telefonisch niet te pakken krijg. Zie je kans om mij daarop te antwoorden, wanneer je een moment hebt? Om vast een kleine terugkoppeling te geven: we hebben het vak voor het invullen van de coupons inmiddels aangepast. Voor toekomstige orders is het dus veel makkelijker om de couponcode op de juiste manier toe te voegen. We kunnen coupons jammer genoeg achteraf niet meer verwerken. Ik hoor heel graag nog van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Na al vele jaren trouwe klant te zijn bij Drukwerkdeal krijg ik een kortingscode toegestuurd, maar zonder normale begeleiding is deze nergens in te vullen tijdens het afreken proces. Gewoonweg overdreven moeilijk gemaakt. Toch mijn bestelling gedaan en een mail erachteraan gestuurd, of dat ze deze korting willen aanpassen op de factuur, want die is toch op rekening. Maar krijg gewoon een NEE op mijn request... sorry hoor, maar nu ga ik rondkijken naar een andere leverancier, want zo ga je niet met klanten om die al jarenlang trouw bestellen en op tijd betalen... Slimme kortingsactie die niet meer bestellingen gaat opleveren, maar waardoor je klanten kwijtraakt. Goed gedaan Megan (Drukwerkdeal), ik denk dat je van je baas een salarisverhoging gaat krijgen ;-)
Ik vond het makkelijk te bestellen. Ook makkelijk om mijn eigen design aan te leveren. Fijn dat er een service is dat het design gecontroleerd wordt door een medewerker (met meerprijs), maar dat je zeker weet dat het goed is. Snelle levering. Over het algemeen helemaal top! Ik zal hier zeker weer bestellen, mocht ik iets nodig hebben.
HI Manon, Wat een mooie review, bedankt voor je fijne woorden! 😊 Super om te horen dat het bestellen en aanleveren zo soepel ging, en dat je tevreden bent over de extra designcheck en snelle levering. Daar doen we het voor! We staan de volgende keer graag weer voor je klaar. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Goeie hulp als er vragen zijn, snel antwoord. Fijne communicatie. Maar bovenal prima kwaliteit in drukwerk. Lijnen lopen mooi door in geniete brochure. Kleuren zijn goed. We hebben ook nog een roll-up banner besteld en de prijs-kwaliteit is echt super! Levertijd meer dan goed.
Hi Eric, Wat een mooie review – dank je wel! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, communicatie én snelheid. Extra leuk dat ook de roll-up banner in de smaak valt. We helpen je bij een volgende bestelling graag weer net zo goed verder! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Ze leverden supersnel en conform het aangeleverde ontwerp
Hi Marcel, Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! We zijn blij dat alles snel en precies volgens ontwerp is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Compliment
Hi Saskia, Wat een topreview! Hartstikke fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, daar doen we het voor. Dankjewel voor je mooie feedback, en hopelijk kunnen we je snel weer helpen bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Tot nu toe ben ik super tevreden over Drukwerkdeal. Goede website die makkelijk in het gebruik is, goede kwaliteit drukwerk en betrouwbare levertijden. Daar bovenop ook nog snel en goedkoop.
Hallo Ernst, Bedankt voor je positieve review! Super fijn om te horen dat je tot zover tevreden bent over onze website en je ontvangen drukwerk. We waarderen het vertrouwen en hopen je snel weer net zo goed van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Dinsdag besteld en op vrijdag in huis! Goede kwaliteit en erg tevreden met snelheid van leveren maar ook van de service. Woensdag ochtend nog even gebeld of alles goed zou komen maar de medewerker had er al naar gekeken en meldde dat alles in orde was.
Hi Boaz, Bedankt voor je woorden, wat een mooie review. Heel fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen! Hopelijk heb je nog lang plezier van je banner, en graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Klantenservice is ook erg goed.
Goedemorgen, Wat een fijne review, dank je wel! Super dat je zo tevreden was met zowel je drukwerk als onze service, daar doen we het voor. We staan bij een volgende bestelling weer voor je klaar om te helpen waar nodig. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Levering op tijd, kwaliteit uitstekend t.o.v. prijs.
Hallo Herman, Hartelijk dank voor deze positieve woorden en het vertrouwen dat je al jaren in ons stelt! We zijn blij om te horen dat de levering op tijd was en dat je tevreden bent met de prijs/kwaliteit verhouding. We blijven ons best doen om deze hoge standaard te behouden en je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Spandoek besteld kreeg een mail dat de kwaliteit niet naar wens zou zijn. Andere keren hier besteld wek gewoon goed
Hi Tobias, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de kwaliteit van het spandoek deze keer tegenviel — zeker als je eerdere bestellingen naar wens waren. Zou je contact met ons willen opnemen en je ordernummer vermelden? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing. Dit mag naar [email protected] TAV Rebecca. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel geleverd, perfecte kwaliteit. Thx
Hoi John, Bedankt voor je korte maar krachtige review! Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent! Onze dag kan niet meer stuk! 😊 Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Geen woorden voor deze top kwaliteit en snelheid
Hi Rhianna, Bedankt voor je krachtige review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en snelheid. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Onze pixieglas is geweldig. Hangt nu te shinen in de slaapkamer. Is meer dan aan te raden. Levering ook erg snel.
Hi Hanneke, Wat een gaaf review! Fijn dat jullie zo blij zijn met het plexiglas en dat het een mooie plek in de slaapkamer heeft gekregen! Dankjewel voor je enthousiaste aanrader en compliment over de snelle levering. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb nu 3x een bestelling gedaan en ben superblij met het resultaat Goede kwaliteit en snel geleverd!
Hallo Wendy, Dankjewel voor je terugkerende bestelling en jouw mooie compliment! Het is geweldig om te horen dat je blij bent met onze website, de kwaliteit én de snelle levering. We kijken ernaar uit je ook bij je volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Posters voor ons mamacare event op 33 oktober zijn perfect. Binnen paar dagen geleverd en superscherp gedrukt.
Beste, Bedankt voor je enthousiaste review! Wat fijn dat de posters voor jullie mamacare event zo snel en in topkwaliteit geleverd zijn. We hopen dat het event een groot succes wordt — en mocht je ons weer nodig hebben, staan we graag voor je klaar! (En we vermoeden dat je 23 oktober bedoelde?😉) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Supervriendelijke klantenservice, razendsnelle levering en een forexbord van topkwaliteit — haarscherp en helemaal naar wens!
Hoi Mariëlle, Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de service, levering én de kwaliteit van het forexbord. Ik geef jouw compliment zeker door aan het team. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed op tijd klaar!
Hi Rob, Bedankt voor je fijne review! Super om te horen dat alles op tijd klaar was. Veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
kort, goed, duidelijk.
Beste, Bedankt voor deze positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes, correct en duidelijk is verlopen. We waarderen je feedback en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eerste keer rechtstreeks bestellen bij Drukwerkdeal. Kreeg om één of andere reden 2 codes voor track & trace. Het leek erop dat pakket wel verzonden was, maar niet aangeleverd bij PostNL. Toen ik hierover wilde bellen, stond ik 20 minuten in de wacht. Toen heb ik maar opgehangen. Dus kon mijn vraag niet stellen . Vervolgens opnieuw ingelogd in klantaccount. Beide codes bekeken. Bleek mijn pakket al een dag eerder geleverd te zijn en bij buren te liggen. Deze verwarring ontstond door de 2 codes. Ik vind het onzorgvuldig. En de telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht geweest. Wel gedoe dus… in tegenstelling tot de slogan.
Beste Monique, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat je eerste ervaring bij ons niet vlekkeloos is verlopen. We begrijpen dat het verwarrend en frustrerend is om meerdere track & trace-codes te ontvangen, zeker als dat onduidelijkheid schept over de status van je levering. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ook spijt het ons dat je onze klantenservice telefonisch moeilijk hebt kunnen bereiken — dat is niet de ervaring die we willen bieden. We nemen je opmerkingen serieus en geven dit intern door, zodat we onze communicatie en bereikbaarheid kunnen verbeteren. Dank dat je de moeite hebt genomen dit met ons te delen. We hopen je een volgende keer wél een zorgeloze ervaring te kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De geleverde bestelling was van goede kwaliteit en met een prima service.
Hallo Hans, Hartelijk dank voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk en onze service. We waarderen je feedback en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had 5 posters besteld maar helaas was er iets fout gegaan in het druk proces. Maar dit was was het bedrijf zelf ook al opgevallen vanwege een technische fout hun system en bevestigde dit in een mail inclusief excuses. Het werd goed behandeld en kosteloos vergoed met een nieuwe druk van goede kwaliteit. Maar i.p.v. meteen een nieuwe druk op te sturen moest ikzelf eerst online een klacht indienen en bestanden opnieuw aanleveren. Nogmaals, uitstekend opgelost maar ik vond het alleen een beetje raar dat ik deze handelingen moest doen als zij zelf al de fout hebben opgemerkt.
Hi Ramon, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk en de snelle levering, en dat het probleem uiteindelijk netjes is opgelost. We begrijpen je punt helemaal – Dat had makkelijker gekund, en we nemen je feedback mee om dit proces in de toekomst soepeler te laten verlopen. Dank je wel dat je de moeite hebt genomen dit te delen! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Site is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Drukwerk is van goede kwaliteit en wordt altijd snel geleverd.
Hi Erika, Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de gebruiksvriendelijkheid van onze site en de kwaliteit van het drukwerk. We streven ernaar om elke bestelling snel en naar wens te leveren, dus het is fijn dat dat ook zo wordt ervaren. We waarderen je feedback en zien je graag terug! 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Dhl heeft niet geleverd, graag betere partij kiezen
Beste Roy, Bedankt voor het schrijven van een review en vervelend om te horen dat je het pakket niet hebt ontvangen. We begrijpen goed hoe frustrerend dat is. Hoewel de bezorging via DHL buiten onze directe controle valt, willen we natuurlijk zorgen dat je bestelling alsnog goed terechtkomt. Zou je contact met ons willen opnemen en je ordernummer vermelden? Dan kunnen we kijken naar een passende oplossing. Dit mag naar [email protected] TAV Rebecca. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
makkelijk te bestellen, duidelijk uitleg bij opties ondanks mindere kwaliteit foto een mooie afdruk. duidelijke levertijd te zien.
Beste, Bedankt voor deze mooie review en complimenten naar ons bedrijf toe! We zijn blij dat de afdruk naar wens is! We doen ons best om altijd een zo mooi mogelijk resultaat te leveren. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, staan we natuurlijk graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer