Zeer snelle levering

Vlaggen besteld bij Drukwerkdeal, ik had ze binnen een paar dagen in huis.

Fijn bedrijf!

Al jaren een prettige samenwerking met Drukwerkdeal

Snelle levering + fijne begeleiding

Ik vond het makkelijk te bestellen. Ook makkelijk om mijn eigen design aan te leveren. Fijn dat er een service is dat het design gecontroleerd wordt door een medewerker (met meerprijs), maar dat je zeker weet dat het goed is. Snelle levering. Over het algemeen helemaal top! Ik zal hier zeker weer bestellen, mocht ik iets nodig hebben.

Prima kwaliteit!

Goeie hulp als er vragen zijn, snel antwoord. Fijne communicatie. Maar bovenal prima kwaliteit in drukwerk. Lijnen lopen mooi door in geniete brochure. Kleuren zijn goed. We hebben ook nog een roll-up banner besteld en de prijs-kwaliteit is echt super! Levertijd meer dan goed.

Snel en precies volgens ontwerp

Ze leverden supersnel en conform het aangeleverde ontwerp

Uitstekende, vakkundige en snelle service.

Compliment

Betrouwbaar, snel en goedkoop

Tot nu toe ben ik super tevreden over Drukwerkdeal. Goede website die makkelijk in het gebruik is, goede kwaliteit drukwerk en betrouwbare levertijden. Daar bovenop ook nog snel en goedkoop.

Uitstekende service!

Dinsdag besteld en op vrijdag in huis! Goede kwaliteit en erg tevreden met snelheid van leveren maar ook van de service. Woensdag ochtend nog even gebeld of alles goed zou komen maar de medewerker had er al naar gekeken en meldde dat alles in orde was.

Super snelle levering en mooie kwaliteit.

Klantenservice is ook erg goed.

Al jarenlang een betrouwbare partner.

Levering op tijd, kwaliteit uitstekend t.o.v. prijs.

Spandoek slechte kwaliteit door fout

Spandoek besteld kreeg een mail dat de kwaliteit niet naar wens zou zijn. Andere keren hier besteld wek gewoon goed

Perfect tevreden

Snel geleverd, perfecte kwaliteit. Thx

Gewoon goed op dit gebied

Geen woorden voor deze top kwaliteit en snelheid

Supermooi!!!

Onze pixieglas is geweldig. Hangt nu te shinen in de slaapkamer. Is meer dan aan te raden. Levering ook erg snel.

Eenvoudige te bedienen website, snelle levering

Ik heb nu 3x een bestelling gedaan en ben superblij met het resultaat Goede kwaliteit en snel geleverd!

Snel en goedkoop

Posters voor ons mamacare event op 33 oktober zijn perfect. Binnen paar dagen geleverd en superscherp gedrukt.

Topservice, snelle levering en een perfect forexbord!

Supervriendelijke klantenservice, razendsnelle levering en een forexbord van topkwaliteit — haarscherp en helemaal naar wens!

super

Goed op tijd klaar!

netje en correct

kort, goed, duidelijk.

Communicatie over levering ging fout

Eerste keer rechtstreeks bestellen bij Drukwerkdeal. Kreeg om één of andere reden 2 codes voor track & trace. Het leek erop dat pakket wel verzonden was, maar niet aangeleverd bij PostNL. Toen ik hierover wilde bellen, stond ik 20 minuten in de wacht. Toen heb ik maar opgehangen. Dus kon mijn vraag niet stellen . Vervolgens opnieuw ingelogd in klantaccount. Beide codes bekeken. Bleek mijn pakket al een dag eerder geleverd te zijn en bij buren te liggen. Deze verwarring ontstond door de 2 codes. Ik vind het onzorgvuldig. En de telefonische bereikbaarheid is ronduit slecht geweest. Wel gedoe dus… in tegenstelling tot de slogan.

Mooie kwaliteit drukwerk

De geleverde bestelling was van goede kwaliteit en met een prima service.

Goede kwaliteit druk en snelle levering.

Ik had 5 posters besteld maar helaas was er iets fout gegaan in het druk proces. Maar dit was was het bedrijf zelf ook al opgevallen vanwege een technische fout hun system en bevestigde dit in een mail inclusief excuses. Het werd goed behandeld en kosteloos vergoed met een nieuwe druk van goede kwaliteit. Maar i.p.v. meteen een nieuwe druk op te sturen moest ikzelf eerst online een klacht indienen en bestanden opnieuw aanleveren. Nogmaals, uitstekend opgelost maar ik vond het alleen een beetje raar dat ik deze handelingen moest doen als zij zelf al de fout hebben opgemerkt.

Gebruiksvriendelijke site en drukwerk wordt snel en naar wens geleverd!

Site is overzichtelijk en erg gebruiksvriendelijk. Drukwerk is van goede kwaliteit en wordt altijd snel geleverd.

Pakket niet ontvangen dankzij dhl

Dhl heeft niet geleverd, graag betere partij kiezen

goede en snelle levering

makkelijk te bestellen, duidelijk uitleg bij opties ondanks mindere kwaliteit foto een mooie afdruk. duidelijke levertijd te zien.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer