Fijne website, niet te duur en snelle levering

Mijn ervaring met Drukwerkdeal is steeds weer goed: fijne website, niet te duur en snelle levering.

geweldig

Ziet er mooi uit en snel geleverd

Prima product.

Kan drukwerkdeal alleen maar aanbevelen.

Goede kwaliteit

er ging even wat mis met de bezorging, maar de kwaliteit van de print is erg goed

Te snel groeien is slecht voor de dienstverlening

Een spoedbestelling gedaan, die niet op de beloofde datum wordt afgeleverd. De track & trace linkjes bij het product doen het niet, maar uiteindelijk toch een linkje gekregen naar Post.nl. Die geven echter aan dat zij het pakketje nog niet eens hebben ontvangen. Driemaal bellen naar de klantenservice leverde mij slechts op dat ze alleen een mailtje kunnen sturen naar de lokatie waar het gemaakt. Geen enkele indicatie over een oplossingstermijn, ondanks dat het hier een spoedbestelling betreft die al in overtijd is. "Nee, we kunnen niet bellen naar de lokatie waar geprint wordt, we kunnen alleen maar wachten". Tijd om maar weer eens te gaan zoeken naar een service gerichte drukkerij.

Geweldig!

Ik heb het al in een Word gezegd. Ik ben al jaren tevreden klant).

Duidelijk en snel

Simpel en goed

Heel dubbele ervaring met hardcover boeken bestellen

Het bedrijf is met de chat of telefoon heel moeilijk te benaderen. Uploaden van bestanden is dramatisch. Ik heb met meerdere personen contact gehad, op verzoek een gezipt bestand gestuurd, deze werd niet toegevoegd, bestanden via We-Transfer gestuurd, deze bleken wel gedownload te zijn, maar weer niet toegevoegd. Al met al 2 1/2 week bezig geweest en toen een drukproef besteld en deze zag er keurig uit. Dus wilde ik 100 hardcover boeken bestellen, maar met zwarte schutbladen. Het boek had n.l. een zwarte kaft en de eerst 10 pagina's waren gedrukt op een donkere achtergrond. De schutbladen waren wit en dat vond ik geen gezicht. Na een telefonisch onderhoud, bleek, dat zwarte schutbladen alleen maar op offerte basis geleverd kon worden. Dus dat beteknde weer langer wachten en waarschijnlijk een hogere prijs. Ik heb besloten naar een andere drukker te gaan, daar het vertrouwen na zoveel lastige problemen en tijdsdruk me te veel werden. Conclusie. De proefdruk zag er afgezien van de witte schutbladen goed uit. Uploaden is een drama, contact leggen neemt heel veel tijd in beslag en de communicatie met steeds weer andere personen leidt tot veel frustratie. Daar ik een uitweg naar een andere drukker heb moeten nemen, kan ik echt niet meer dan 1 ster geven.

Helaas slecht communicatie

Jammer genoeg is het product veel te laat geleverd. En dat lag an de ontbrekende informatie vanuit drukwerkdeal. Ik kwam er alleen achter toen ik er zelf naartoe belde en pas op verzoek werd het probleem opgelost. Het product zelf was wel erg geslaagd.

Prettig bedrijf met uitstekende kwaliteit / prijs verhouding.

De klantenservice reageert meestal best snel. Ze komen afspraken na. De kwaliteit is prima in verhouding tot de prijs. De gedrukte kleuren precies zoals ik had aangeleverd. Zelf online een kaartje samenstellen gaat verbazingwekkend goed maar je moet wel alles trippelchecken! Een verbeterpuntje is dat ze soms wat preciezer kunnen bijsnijden. Bij de laatste lichting wenskaartjes was de uitsnede niet altijd precies waardoor er af en toe een witrandje te zien was. Maar gezien de snelheid en prijs is dat voor mij geen issue.

Snel en goed.

Drukwerk werd snel geleverd. De kwaliteit ervan is helemaal prima. Website werkt voldoende intuïtief. Prijs is okay.

Slecht drukwerk en nog slechtere service.

Meerdere malen drukwerk besteld. Het drukwerk was niet goed gedrukt en het is geen één keer netjes opgelost door Drukwerkdeal.

Makkelijk, snel en goed

Wij werken al jaren met drukwerkdeal, wanneer het om flyers, posters gaat. het is makkelijk en snel.

Lang geleden dat ik zulke goede service heb verkregen van een bedrijf

Heel veel onduidelijkheid door DHL, maar drukwerkdeal heeft dit per direct opgelost en met spoed sturen ze er nog één op. Nogmaals lang geleden dat ik nog zulke persoonlijke en goede service heb genoten. Met vriendelijke groet, Roy Wullschleger

Mooi product, snel geleverd.

Duidelijk ordertraject met regelmatige controlemomenten. Iedereen kan dit! Supersnel geleverd en mooi product in huis.

Tasjes voor onze goodiebags pas NA ons jubileumevent geleverd

Wij hebben bijtijds, bovendien met bijbetaling voor spoedlevering om nog éxtra margetijd in te bouwen, tasjes besteld voor de goodiebags van ons 25 jarig jubileum. De klantenservice heeft mijn telefoontje met m'n zorgen over de status van onze order niet serieus genomen. Drie telefoongesprekken verder kwam één dag voor ons 25 jarig jubileum de mededeling dat Drukwerkdeal de tasjes inderdaad niet meer voor elkaar gingen krijgen. Géén oplossing, géén alternatief, en bovendien géén enkele drukker meer te vinden die onze goodiebags nog voor elkaar ging krijgen. Kortom, alle leveranciers van ons jubileum hebben alles tijdig geleverd, maar drukwerkdeal heeft een chaos in onze organisatie veroorzaakt. Er zijn genoeg drukkers, voor ons nooit meer drukwerkdeal!

super!

Zeer behulpzaam, snelle service, mooi resultaat

Supersnelle levering

Vlotte en correcte levering van een ansichtkaart.

Helemaal in orde

We plaatsen regelmatig orders en zijn altijd zeer tevreden. Duidelijke website en instructies, goede prijs, snelle levering (meestal sneller dan wordt aangegeven, nooit later) en goede kwaliteit.

Snelle levering met top resultaat

Super tevreden

Fijn en vlot geholpen

Makkelijke website, snelle levering, mooi resultaat

Twee shirts bedrukt met het logo. Shirts vallen mooi op maat. Bedrukking is netjes. Super dat er ook keuze is uit produkten zonder minimale orderaantal.

Prachtige posters!

Echt mooie posters voor ons stoepbord laten afdrukken. Snelle levering.

Moeizaam

Te lange wachttijden aan de telefoon. Te lange wachttijden bij de chat. En een niet goed functionerende website. Al Met al. Blij zijn dat ik niet op een ander gegaan ben. Heb wel gekeken maar dat was weer zoveel gedoe. Uiteindelijk een mail gestuurd. Ook daar lang op antwoord moeten wachten. Vervolgens maar in de wacht blijven hangen Kleine 25 min. Kan echt niet meer. De dame in kwestie heeft mij zo goed en zo kwaad als het kon geholpen. Maar eigenlijk waren jullie mij in het begin al kwijt als klant

Super. Goeie service en mail responses.

Snel, responsive en professioneel.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer