Prima drukwerk, levering was niet handig

Ik had 2 roll-up banners besteld in één order, toch werden ze afzonderlijk bezorgd waarvan 1 een dag te laat. Producten zijn verder prima.

fijne en snelle serves

Makkelijke site, goede prijs kwaliteitsverhouding en fijne serves bij problemen, de meeste problemen (als die zicht voordoen), liggen bij de externe bezorgdiensten.

prima product

Ziet er mooi en strak uit. Levering conform de afspraak.

alles zoals gewenst

top

Geweldig !

Top bedrijf ! alles prima geregeld, makkelijk te bestellen en herbestellen. binnen enkele minuten alles geregeld. Zeker aan te bevelen aan iedereen die drukwerk nodig heeft !

Bezorging slecht

Poster is niet bezorgd bij het opgegeven adres maar enkel bij een post NL punt en kwam zo nog een dag te laat, terwijl juist voor drukwerkdeal was gekozen vanwege snelle bezorging.

prima prijs / kwaliteit

Sticker besteld met levering op maandag. Helaas toch eerder aan PostNL aangeleverd waardoor zij melding meekregen dat we op zaterdag gesloten waren (wat niet zo was). Dusssss toen verschoof levering naar dinsdag wat voor ons logistiek een uitdaging gaf. Dus wel tevreden over product, minder over proces eromheen.

Staan altijd klaar

Zoek geraakte order vergoed terwijl Drukwerk er niets aan kon doen, dat is pas Service!!!

alles goed, op tijd en netjes geregeld

een goed werkende website waar eenvoudig te bestellen is, veel keuze in producten en bewerkingen. snelle en professionele levering.

Top product

Visitekaartjes besteld en binnen 2 dagen waren ze er. Top kwaliteit en service.

Dik tevreden

Prima kwaliteit standaard drukwerk. Als er iets is wordt het opgelost. En uiteraard is de prijs prima.

Bestelling binnen gestelde tijd en juiste prijs

Vriendelijk aan telefoon Duidelijk invulbaar formulier op website Levering volgens afspraak

Mega tevreden over de service.

Hele duidelijke website, alles goed te vinden en makkelijk te bestellen. Stickers besteld, bij ontvangen bleek het niet het juiste aantal te zijn. Contact hier over opgenomen en gelijk geholpen, TOP service!

Prima drukwerk! Snel geleverd!

Snel 1000 a4 flyers laten maken. Prima kwaliteit en snel geleverd.

Lekker makkelijk, snel en mooi drukwerk

Makkelijk opmaken dmv te downloaden werktekeningen en informatiesheets van de website. Snel geleverd en goed drukwerk!

Goed en snel geregeld

Goede prijs-kwaliteitverhouding en goede communicatie

uiteindelijk prima

in eerste instantie teleurgesteld vanwege het slordige snijwerk (drukwerk zelf was okee), maar uiteindelijk toch zeer tevreden door snelle en probleemloze afhandeling van het probleem.

Snel en goede kwaliteit!

Uitnodiging dubbelzijdig glans!

Uitstekende service

Top dome stickers, snel in huis!

Snelle en correcte levering

Bestelling gedaan van A4 enveloppen. Levering gebeurde snel en correct. Alles volgens toezegging. Tevreden klant.

super snel levering

Ik ben zeer blij met drukwerkdeal, gebruik makkelijk en levering wordt snel gedaan

Hoge kwaliteit, snelle levering, uitstekende helpdesk

Alle posters en flyers zijn eenvoudig via de website aan te leveren. De kwaliteit is altijd prima en er wordt snel geleverd. De helpdesk is erg goed bereikbaar en de mail wordt snel beantwoord.

Ontwerp wordt bij uploaden automatisch vergroot en is daarmee onbruikbaar

We hadden boorsjablonen besteld bij drukwerkdeal. Toen die binnenkwamen, bleek dat het te groot gedrukt was waardoor de boorgaten niet overkwamen met het ontwerp. Bij reclamatie bleek dat het ontwerp bij uploaden automatisch vergroot wordt, dat is voor ons als gebruiker niet zichtbaar, wordt ook niet vermeld en wij gingen er van uit dat 1 op 1 ons gedrukt zou worden. drukwerkdeal verwijst naar de kleine lettertjes van de aanlevervoorwaarden, vindt dat wij fout zitten en we moeten gewoon opnieuw bestellen. voor ons heeft drukwerkdeal met deze klantonvriendelijke opstelling afgedaan, gelukkig genoeg andere drukkers die dat wel zijn.

Snel en netjes

Prima visitekaartjes. Super snel geleverd. In basis ook prima kwaliteit alhoewel ik wel een paar aandachtspuntjes heb. - Net iets dikkere kwaliteit (was niet beschikbaar voor deze papiersoort) was bijv. fraaier geweest. Nu voelen ze net te dun. Dat was ook beter geweest voor de ronde hoeken die nu sneller beschadigen. - Het drukwerk op de achterzijde is een millimeter verschoven in hoogte en breedte. Binnen de marge maar voor mijn design wel jammer. Maar... de kleuren en het drukwerk zelf zijn uitstekend.

Top!!

Snelle levering en ziet er allemaal strak uit. Zeker aan te bevelen!!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer