service is prima, leveringen volgens voorwaarden en snel
Beste Luc, Bedankt voor de geweldige review, hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier met de speelkaarten, het ontwerp is erg mooi geworden. We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Naambordje besteld. Snelle levering en ziet er heel mooi uit!
Beste Jan, Bedankt voor de geweldige review, hier zijn wij erg blij mee! Ik hoop dat het naambordje mooi hangt bij de voordeur. We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle bestelprocedure, goed produkt, snelle bezorging.
Beste Kees, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee! We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Service is geweldig. Geleverd product is precies wat was besteld en in uitstekende tijd. Volle punten voor Drukwerkdeal.nl
Beste Helga, Bedankt voor de geweldige review, hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier met het uitdelen van de visitekaartjes. We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De afgelopen weken diverse malen contact gehad met Drukwerkdeal inzake een bestelling. Vooraf hebben ze prettig meegedacht, waardoor we een kwaliteit beter product hebben gekregen. Hierdoor niet 1 bestelling gedaan, maar meerdere producten afgenomen. De uitvoering was hierdoor veel mooier. Een van de geadviseerde producten kwam echter niet goed uit de verf. Na contact hebben ze dit serieus behandeld en een goede oplossing geboden. Het is zeer prettig dat bedrijven niet gelijk schieten in allerlei vaste werkprocessen, excuses, etc. echter eerst goed luisteren naar het probleem en vervolgens samen kijken naar een gewenste oplossing.
Beste Joost, Bedankt voor de geweldige review en mooie complimenten, hier zijn wij erg trots op! Fijn dat het 'probleem' betreft de grote sticker correct is opgelost. We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Telkens weer een top ervaring, gemakkelijke site, snelle hulp, goede producten en snelle levering!
Hey Wendie, Wat een positieve en enthousiaste review. Hier doen we het graag voor :) We zien je graag snel terug bij www.drukwerkdeal.nl voor de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goed en zeer snel
Hey Karin, Bedankt voor je krachtige review! Veel plezier van de flyers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Sneller als verwacht en netjes geleverd.
Beste Paul, Bedankt voor je review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Een Rol-up banner besteld, deze was scheef, na een telefoontje en een mail had ik de volgende dag een nieuwe...
Beste, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is opgelost! Bedankt voor het melden van je klacht en het sturen van de foto's. We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had met spoed flesjes water met opdruk nodig. Op de site stond een heel korte levertijd. Die bleek na bestelling in eens een week langer. Ik begrijp waar de levertijd vandaan komt, maar als ik het van tevoren geweten had, dan had ik nu niet met 264 nutteloze flesjes water gezeten. kwaliteit en interne communicatie was goed.
Beste Aad, Bedankt voor je review. Ik heb met je meegekeken bij de order. Op de productpagina van de waterflesjes staat duidelijk aangegeven: "Gratis geleverd, binnen 8 werkdagen". Nu is de order op 1 februari besteld en zijn de waterflesjes op 8 februari geleverd. Dit is dus volgens de levertijd op onze website. De levertijden zijn altijd terug te zien op de productpagina en in jouw eigen order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Elke keer weer is het vanzelfsprekend en werkt alles top! Super service
Nienke, bedankt voor je top review! We zien je graag terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Altijd tevreden over drukwerkdeal. Alles netjes verpakt en constante kwaliteit. Ga zo door!
Hey Dave, Wat een leuke review heb je geplaatst, dank daarvoor! Goed om te horen dat je tevreden bent over de verpakking en het eindresultaat. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het bestelde spandoek is perfect geleverd. Kwaliteit van het doek is top, opdruk van heel goede kwaliteit en het geheel degelijk en keurig ingepakt verzonden. Kortom perfect!
Beste H.P., Bedankt voor je enthousiaste review. We wensen je graag veel plezier van het leuke spandoek :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Meerdere keren hier besteld, 1 keer was er iets niet goed, maar dit werd spoedig en kundig opgelost.
Hey Paul, Top om te horen dat je zo tevreden bent met de klachtafhandeling. Fijn dat alles soepel is opgelost. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb vaak drukwerk besteld bij drukwerkdeal, het ziet er altijd super uit en heel snel geleverd.
Wat een krachtige review, bedankt daarvoor! Veel plezier van de hoodies en tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keurig verpakt en scherp geprijsd. Niks op aan te merken, canvas van goede kwaliteit. Bestel altijd bij jullie en zal dat blijven doen. De vorige exemplaren gaan al jaren mee en hangen nog steeds aan de muur.
Beste Peter, Wij zijn ook al jaren blij met jou als vaste klant! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bestanden zijn makkelijk te uploaden en aan te passen. Eindresultaat komt goed overeen met het uiteindelijke drukwerk. Zeer vlotte levering, precies op de aangegeven datum.
Beste Anne Marie, Hier worden we nou enthousiast van! Wat een ontzettend leuke review heb je geschreven, we wensen je graag veel plezier met de posters en hopen je natuurlijk snel weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Prima kwaliteit
Kort maar krachtig! Bedankt voor de review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Twee opdrachten via drukwerkdeal laten drukken waar ik super tevreden over ben, flyers en business cards. Gemakkelijk via Canva te creëren, uploaden en te laten printen. Binnen enkele dagen thuisbezorgd!
Hey Anita, Wat een leuke review heb je geplaatst! Top dat je zo tevreden bent met de service en met het eindresultaat van je visitekaartjes en flyers. Veel plezier ervan! We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het was een proef. Ik leg het res***taat voor aan het het bestuur en we kijken dan hoeveel exemplaren we bestelle.
Beste Lei, Bedankt voor je enthousiaste review. Veel plezier van de flyers! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Voor mij als digibeet vond ik makkelijk om de visitekaartjes te maken Ze zijn heel mooi
Hey Minousche, Goed om te horen dat alles soepel is verlopen met het ontwerpen van de visitekaartjes ;) We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De eerste keer dat ik werk met Drukwerkdeal.nl daardoor even puzzelen op de website hoe het precies werkt. De helpdesk heeft me prima geholpen en het resultaat is boven verwachting.
Hey Diana, Super om te horen dat mijn collega's je goed hebben geholpen! Ik zal je compliment doorzetten naar de juiste afdeling. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De koerier heeft het drukwerk zonder een mededeling buiten neergezet, buiten ons zicht, en heeft daardoor een nacht buitengestaan.
Hey Martin, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat verder alles in orde was maar wat vervelend dat de zending buiten is afgeleverd. Ik zie verder geen contact (telefonisch, mail of chatcontact) terug over jouw order. Indien de flyers beschadigd / niet bruikbaar zijn, horen wij dat graag! Dan kijken we met je mee naar een gewenste oplossing. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima geholpen! Vriendelijk en behulpzaam en mooie kwaliteit! dank!
Hey Patricia, Bedankt voor je leuke review. Fijn dat alles soepel is verlopen met het bestellen en dat het eindresultaat naar wens is. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Eerst kon ik door een technische fout bestanden niet uploaden. Moest ik contact opnemen werd het opgelost maar alles werd niet doorgezet. Dus weer contact opnemen en toen werd het bestand wel doorgezet. Vervolgens wilde Drukwerkdeal er geen spoed order van maken. Een order die ik binnen 5 dagen had moeten ontvangen duurde zo 25 dagen. Niet de service die ik gewend ben van Drukwerkdeal.
Beste Kristiaan, Bedankt voor je review maar wat vervelend om te horen dat het niet naar wens is. Ik zie in het chatgesprek wat jij met mijn collega hebt gehad dat er inderdaad een interne storing was. Je geeft in het gesprek aan dat jij hier al sinds de dag daarvoor mee bezig was maar mijn collega heeft je destijds direct geholpen. Nu is pas daar wat misgegaan met het controleren. Hier is de vertraging ontstaan, excuus voor het ongemak! Nu is de order pas daarna in productie gegaan en hebben we daar simpelweg tijd voor nodig. Hierom konden wij jouw order niet versnellen. Wij begrijpen dat jij een andere verwachting had en dat het anders is verlopen, betreuren wij zeer. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer