Mooie flyers

Veel keuze, je wordt goed op de hoogte gehouden en snelle service.

Mooie folders, reclamebord en naambord laten bedrukken. Kwalitatieve producten voor een goede prijs. Zeer tevreden. Snelle levering, duidelijke info.

Snelle levering en goede service bij klachten

Al vaker producten besteld, deze keer waren ze niet van de kwaliteit die ik verwachtte. Na contact is het probleem zeer snel en goed opgelost. Fijne communicatie!

Wat ik hoopte te krijgen, is wat ik kreeg!

Need I say more?!?

slechte (after)service

Ik had vlaggen besteld voor een event, deze zijn op tijd geproduceerd en geleverd. Maar door een koerier afgeleverd aan iemand anders. Het pakket is en was spoorloos. Eerst heb ik 2x contact moeten opnemen voor de status van dit alles, men kon niks voor mij doen. Er moest een onderzoek opgestart worden bij de vervoerder. Resultaat is een event zonder vlaggen. Ik ben begripvol naar Drukwerkdeal dat ze hun taak goed uitgevoerd hebben en dat dit fout loopt door een vervoerder. Maar, dat zou niet mijn probleem moeten zijn en dat is iets wat zij moeten oplossen. Daar gaat dit fout. Daarna heb ik 2 weken niks vernomen, totdat ikzelf weer besloot om contact te zoeken met de vraag hoe ze dit nou willen oplossen. Die vraag krijg ik vervolgens terug, waarna ik om een terugbetaling vraag en een kortingcode voor de volgende bestelling voor het gezeur/irritatie dat dit me gekost heeft. Meerdere malen heen en weer rijden voor checken van pakket, bellen, e-mailen. Klantenservice geeft daar geen thuis in op een creditering na, niet voldoende in mijn optiek. Het heeft in ieder geval genoeg irritatie gegeven om deze review te schrijven. Speciaal voor de hero's van de klantenservice.

OOk Prima. Snel en goedkoop

correct!

op tijd geleverd, correct afgewerkt

Goed geregeld

Snel en netjes afgewerkt

Heel mooi geworden op milieuvriendelijk papier

Ziet er prachtig uit en snel geleverd. Het was een gokje om het op milieuvriendelijk papier te bestellen, maar het pakt zeer mooi uit. Dank hiervoor!

Technisch perfect, 100% goed aangegeven uitsnede, supersnel (binnen 48 uur).

De tijd tussen de groepsfoto en het jubileum was minder dan een week. Dat maakte het geschenk zeer actueel. De afmeting van 50*70cm was een royaal geschenk dat ook nog eens zeer betaalbaar was. De concurrentie is aan de eindstreep van de factuur duurder. Het aluminium relief laat de scherpte van de foto prima. De plaat is stevig. Professioneel werk.

Drukwerkdeal is super, postbezorging niet

Ik heb al jaren goede ervaring met drukwerkdeal zelf, daar gaan nauwelijks dingen mis. Met de bezorging van het drukwerk echter wel. Onze pakketten worden eigenlijk standaard bij de buren afgeleverd, wat soms tot lastige situaties leidt als zij er niet zijn en wij het pakket dringend nodig hebben. Het zal lastig zijn omdat de bezorging niet jullie eigen werk is. Maar als dat ooit netter verloopt zal ik Drukwerkdeal veel beter beoordelen

Goede kwaliteit poster, mooie kleuren, snelle levering!

Mijn bestelde poster zag er super mooi uit. Mooie kleuren, duidelijk en met een mooie glansafwerking. Poster werd op de afgesproken dag en tijd afgeleverd. Super blij ermee.

goede kwaliteit, snelle levering

duidelijk en makkelijk te maken. goede en mooie kwaliteit snelle levering.

Afspraak is ook ECHT afspraak.

Ik bestel voor mijn school al jaren de kalender en andere zaken. Niets op aan te merken, prima kwaliteit en ze doen wat ze beloven.

Snel, goed, betaalbaar en prima service

Veel mogelijkheden, heldere uitleg van de producten met scherpe prijzen. En als het een keer niet helemaal duidelijk is, kunnen de professionele medewerkers van Drukwerkdeal het prima uitleggen. Ik geef een 9 want een 10 staat bij mij voor ultieme perfectie en dat bestaat niet.

Goed en snel geregeld!

Goed drukwerk voor een goede prijs!

heel tevreden, ook over de hulp op afstand

Ik had een idee wat ik graag wilde op een kaartje, maar het werd uiteindelijk niet wat ik bedacht had. Met hulp toen een beter ontwerp kunnen kiezen. Heel blij met de hulp steeds.

geen zorgen voor je drukwerk van morgen

Mijn eerste keer bij dit bedrijf. Wat een verademing ten opzichte van mijn vorige leverancier. Alles ging in 1 keer goed. De prijs was goed. Het uploaden van de bestanden ging snel. De 3-D viewer om de folder vooraf te bekijken is een hele handige tool. Levertijd zoals vooraf beloofd. Kortom ik ben zeer tevreden. Volgende keer bestel ik hier weer

Vriendelijke medewerkers met een duidelijk antwoord, de mailtjes over de vorderingen/levering zijn prima. Het verpakken en versturen kan veel beter! De laatste bestelling waren 3 banners met een hoogte van 70 cm. Die komen in 2 zendingen van 2 verschillende vervoerders. Had makkelijk 1 doosje gekund!!!! Vrgr Peter MotorcycleAcademy

100% service en kwaliteit.

Komen gemaakte afspraken tot in de kleinste details na. Mocht er ooit, en dat gebeurt zelden of nooit, wordt er direct een oplossing gezocht en tot volle tevredenheid opgelost. Chapeau. Harrie.

Eenvoudig proces, snel afgehandeld en goede kwaliteit

Het bestellen, ontwerpen en verder afhandelen verliep soepel en snel.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en snel

Als boven

Super kwaliteit, snel geleverd en niet duur.

Meer woorden zijn er niet nodig, gewoon uitstekend!

altijd goed!!! echt goed!!

Al jaren maak ik voor divers drukwerk gebruik van DWD en nog nooit problemen gehad. ze maken alle afspraken waar en soms wordt er sneller geleverd dan afgesproken. prima kwaliteit en service!

Prima kwaliteit en binnen opgegeven termijn geleverd

Prima kwaliteit en binnen opgegeven termijn geleverd. 1 puntje van kritiek over de levering, waarom alles per stuk verpakken. 2 posters hadden toch makkelijk in 1 verpakking gepast. Waardoor de bestelling in 2 fases werd aangeleverd. Maar ondanks bovenstaande zoals altijd super tevreden!!!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer