Snel & makkelijk

Goede kwaliteit en snelle levering

Duidelijke communicatie over bezorging, goede productkwaliteit en snelle levering.

Snel en netjes geregeld.

Prima contact, makkelijk te ontwerpen product en snel geleverd.

Door gestroomlijnd proces is het makkelijk te bestellen

Enige minpunt is bij een correcties in de fase dat het al in productie is. En dat heb je soms met klanten. Moet de hele order geannuleerd en opnieuw aangemaakt worden.

Betrouwbaar en snel

Al meerdere keren programmaboekjes voor een concert besteld. Zien er prachtig uit en men is heel professioneel in de afwikkeling!!

Snel besteld en snel geleverd

Bestellen en uploaden bestanden was eenvoudig en de bestelling was binnen enkele dagen in huis

Kwaliteit prima, Service kan beter

Kwaliteit van de gedrukte items was prima. Ik had een bestelling gedaan van 500st. Heb direct na de bestelling een mail gestuurd of dit er toch 100 konden worden. Dat zou niet gaan omdat het al te ver in het proces was. Vreemd dat er dan nog 4 dagen overheen gaan voordat het verzonden wordt. Ik snap dat jullie met onder leveranciers werken maar dit zou echt verbeterd kunnen worden. Of bied evt een korting. 500st kosten €64,70 en 1000st. €89,20 jullie zeiden bestel opnieuw dan kost het €129,40 dat is een verschil van €40,20. Ik snap dat als het al een of meerdere dagen bij de drukkerij ligt dat het niet meer gaat. Maar in deze situatie had het voor mij een passende oplossing geweest als de order geannuleerd had kunnen worden en ik opnieuw zou bestellen of jullie het aantal hadden aangepast en we het verschil in prijs hadden kunnen delen.

Jullie zijn top

Ik bel altijd na het plaatsen van mijn bestelling en ik word vriendelijke geholpen ❤️

Snel, sprekende kleuren, goedkoop!

Het aanleveren en bestellen gaat goed, dankzij de prima online-begeleiding (en zo nodig persoonlijk!). De prijs is goed, de kwaliteit ook, de snelheid meestal sneller dan je dacht.

Prachtig resultaat, snelle service en goed meedenken

Goede kwaliteit, levering en prijzen

Quick, beautiful, easy, professional

Very good product, arrived ahead of time. Great service.

Altijd goed

Het resultaat is altijd goed, en de website is heel makkelijk in gebruik en overzichtelijk. Ik doe al mn drukwerk bij Drukwerkdeal.

Ik vind het drukwerk dat drukwerkdeal maakt van hele goede kwaliteit tegen een scherpe prijs

snel, accuraat en vriendelijk in de contacten als er eens iets mis is gegaan

Gebruiks vriendelijk en prima prijs/kwaliteit.

Een folder voor onze kerk ontworpen en als pdf geüpload naar drukwerk deal. Alle instellingen ingesteld, prima te doen. Één puntje, het is jammer dat er geen mogelijkheid is tot het aanbrengen van een ril.

Fijne klantenservice, mooi product!

Ondanks dat het wel wat omslachtig voelt met bestellen en daarna nog moeten uploaden werkt het wel. Mijn materiaal was niet voorradig en had daardoor vertraging maar de klantenservice heeft goed meegedacht en anders product laten leveren met next-day delivery.

Goed, ziet er prima uit en op tijd bezorgd

Goed, ziet er prima uit en op tijd bezorgd

Snel kwalitatief goed drukwerk in huis

Bestel al jaren bij Drukwerkdeal. Omdat deze online drukker veel heeft gestandaardiseerd, kun je voordelig en snel je drukwerk in huis hebben. Ik vind de service ook goed. Duidelijke werktekeningen, bestelproces. En als er iets is, dan wordt er meegedacht en naar een oplossing gezocht. De laatste jaren zijn er steeds meer afmetingen en papiersoorten bijgekomen, waardoor je altijd wel kunt slagen.

Goed product en goede communicatie

Het hele proces van bestellen tot en met levering verliep vlekkeloos.

Altijd goed, top service en snelle levering!

Elke bestelling die ik tot nu heb gedaan bij drukwerkdeal is super. Goede bedrukking, goed service en snelle levering!

bestelling en levering vlot, maar niet erg duurzaam

Vlotte bestelling en levering, elke regel word echter apart per post gestuurd in plaats van zoveel mogelijk alles in 1x. kwaliteit van doordrukboekjes matig, geen vast antidoordruk "flap" maar een los kartonnetje, blaadjes raken gelijk al los bij eerste keer gebruiken

Er goed !

100 Flyers besteld ! Makkelijk ontwerpen, geweldig resultaat, prima prijs ik dacht besteld er 100 spijt van had er meteen minimaal 1000 moeten bestellen.

Prachtig gemaakt!

Het enige maar minpuntje was dat de poster niet op de aangegeven dag kwam, dat was wel jammer. Maar de poster zelf is prachtig!

Perfecte kwaliteit

Al jaren levert Drukwerkdeal een perfecte kwaliteit van de door hun geproduceerde producten en altijd volgens de aangegeven levertijd.

Helemaal top

goed bedrijf om mee samen te werken!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer