Helemaal top

goed bedrijf om mee samen te werken!

zeer nice

"you thought i was feelin you?" - Ice Spice, 2022

Producten goed maar slechte klantenservice ervaring dit keer

Ik heb de afgelopen jaren goede ervaringen gehad met Drukwerkdeal. Dit keer was ik echter wel teleurgesteld over het contact dat ik heb gehad met de klantenservice. Ik heb via de chat contact opgenomen om na te gaan in welk formaat het product zou worden geleverd. Het leek erg moeilijk om een antwoord op de vraag de krijgen, ik weet niet zeker of dit een cognitief probleem was of dat er een beperkte motivatie was om mij te helpen. Nadat er iemand anders bij gehaald was heb ik een antwoord gekregen, wat nu na levering niet correct blijkt te zijn. Dit levert voor ons behoorlijke problemen op die we hadden kunnen voorkomen wanneer de service via de chat beter was geweest.

Ging goed, kleine beschadiging op enkele kaartjes

Zag er goed uit. Ontwerp en levering gingen vlot. Een paar kaartjes waren wel aan de hoeken beschadigd bij openenen. Daarnaast was het papier niet glad, maar ruw. Dit was mij niet geheel duidelijk bij bestellen. Verder zag het er netjes uit.

Pro-actieve klantenservice

De klantenservice pakte direct mijn vraag op en bood een perfecte oplossing.

Sneller geleverd dan verwacht

De bestelling stond gepland voor levering op vrijdag maar kwam woensdag al binnen, heel fijn. Wel is de afwerking net niet helemaal netjes en zat er een bord in het pakket dat niet voor ons bestemd was. Na snel contact met de klantenservice is dit snel opgelost zodat dit naar de juiste klant verzonden kon worden.

Gemakkelijk een zeildoek ontwerpen en bestellen

Goeie snelle service, mooie doeken

goed geregeld!

alles geheel volgens afspraak en wens afgehandeld!

Goede snelle klantvriendelijke service

Er ging in eerste instantie iets niet goed, maar ik werd goed geholpen. Telefonisch ben ik door de bestelprocedure geloodst. De levering was vlot.

Drukwerk eenvoudig en adequaat verzorgt.

Posters en flyers zijn eenvoudig te uploaden en het drukwerk wordt keurig verzorgd thuis afgeleverd.

Betrouwbare kwaliteit en service

Fijne en duidelijke website en betrouwbare leveringen

Prima!!

Voor het eerst wat besteld, alles naar tevredenheid

Supersnelle levering. Heel fijn!

Supersnelle levering. Heel fijn!

Snel, en de juiste kwaliteit

Alles verliep vlot en conform verwachting

Ging erg vlot allemaal

Ging erg vlot allemaal

Klantvriendelijk, snel en alles wijst zichzelf

Je kan makkelijk alles vinden. Prijzen, levertijden en wat je moet aanleveren. En als je er niet uit komt is er een fijne helpdesk.

Snel geleverd mooi product!

Goede kwaliteit

Al meerdere malen hebben wij er bestelling geplaatst en tot nu toe nog nooit iets verkeerd of slecht. Ga zo door.

Perfect geregeld

Elke afspraak werd nagekomen.

Snel, mooi, fijn!

Snelle service, mooi resultaat, fijne communicatie

De sticker is mooi bedrukt en de levering volgens afspraak. De optie achteraf betalen is prima.

Mooi drukwerk

Snelle levering over het algemeen

Zeer goede service

Snel, goede kwaliteit, mocht er een foutje gemaakt worden dan wordt dit altijd netjes rechtgezet middels nieuwe levering of herdruk. Vaste klant sinds 2004

Klacht slecht afgehandeld. Erg jammer na diverse goede ervaringen.

Rond drukwerk besteld met een gekleurde rand. Tijdens het aanleveren het voorbeeld perfect gecentreerd. Krijg het drukwerk geleverd en de rand is niet overal even breed. Ziet er niet mooi uit. Uitleg van Drukwerkdeal dat het binnen de marges valt. Dat zal wel zo zijn, maar dan moet je het als drukker niet willen leveren. Heb diverse goede ervaringen, maar dit is gewoon slecht. Met name de manier hoe de klacht wordt afgehandeld. Of eigenlijk niet wordt afgehandeld. Erg jammer!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer