goed bedrijf om mee samen te werken!
Beste Marike, Bedankt voor deze mooie review en fijne samenwerking! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
"you thought i was feelin you?" - Ice Spice, 2022
Dear Silas, Thank you for your nice review, we are very happy with this! We are happy to help you with your next order. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb de afgelopen jaren goede ervaringen gehad met Drukwerkdeal. Dit keer was ik echter wel teleurgesteld over het contact dat ik heb gehad met de klantenservice. Ik heb via de chat contact opgenomen om na te gaan in welk formaat het product zou worden geleverd. Het leek erg moeilijk om een antwoord op de vraag de krijgen, ik weet niet zeker of dit een cognitief probleem was of dat er een beperkte motivatie was om mij te helpen. Nadat er iemand anders bij gehaald was heb ik een antwoord gekregen, wat nu na levering niet correct blijkt te zijn. Dit levert voor ons behoorlijke problemen op die we hadden kunnen voorkomen wanneer de service via de chat beter was geweest.
Hi Micha, Bedankt voor het prettige telefoongesprek van zojuist! Vervelend dat je een slechte ervaring met de klantenservice via de chat hebt gehad en dat je verkeerd bent geïnformeerd, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Dit hebben we telefonisch met elkaar doorgesproken en we staan de volgende keer uiteraard weer graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Zag er goed uit. Ontwerp en levering gingen vlot. Een paar kaartjes waren wel aan de hoeken beschadigd bij openenen. Daarnaast was het papier niet glad, maar ruw. Dit was mij niet geheel duidelijk bij bestellen. Verder zag het er netjes uit.
Hi Thomas, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je het ontwerpen soepel verliep en je de bestelling snel hebt ontvangen! Helaas kan ik onder de gegevens in deze review geen bestelling in het systeem vinden. Ik heb je een e-mail toegestuurd omdat je nog niet helemaal tevreden bent over de bestelling, dan kunnen we het samen oplossen! Via de pagina https://www.drukwerkdeal.nl/nl/pages/monstermap is het mogelijk onze monstermap te bestellen. Daar zitten samples van papiersoorten en andere materialen in zodat je een goed beeld bij de verschillende materiaalsoorten krijgt. Wellicht dat dit je kunt gebruiken voor een eventuele volgende bestelling. Ik zie graag je reactie op de e-mail tegemoet en tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
De klantenservice pakte direct mijn vraag op en bood een perfecte oplossing.
Hi Roelof, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Super fijn om te horen dat je vraag zo snel is opgelost, daar doen onze superhelden dagelijks hun uiterste best voor! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
De bestelling stond gepland voor levering op vrijdag maar kwam woensdag al binnen, heel fijn. Wel is de afwerking net niet helemaal netjes en zat er een bord in het pakket dat niet voor ons bestemd was. Na snel contact met de klantenservice is dit snel opgelost zodat dit naar de juiste klant verzonden kon worden.
Hallo Sara, Bedankt voor deze mooie en duidelijke review. Fijn om te horen dat het foutje snel gecorrigeerd is en jij jouw drukwerk in goede order hebt mogen ontvangen. Veel plezier van je bestelling en graag tot gauw bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Goeie snelle service, mooie doeken
Hallo Anneke, Bedankt voor deze lovende review. Wat heb je een ontzettend leuk doek ontworpen op onze website. Heel veel plezier van de bestelling en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
alles geheel volgens afspraak en wens afgehandeld!
Hi Wilco, Ontzettend bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat het spandoek geheel naar wens is binnen gekomen. Op naar een volgende mooie order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Er ging in eerste instantie iets niet goed, maar ik werd goed geholpen. Telefonisch ben ik door de bestelprocedure geloodst. De levering was vlot.
Beste Mattanja, Fijn dat je de tijd genomen hebt om een review te schrijven, dank daarvoor. Goed om te horen dat onze klantenservice je goed heeft geholpen, waardoor jouw order als nog geheel naar verwachting is geleverd. Heel veel plezier van de bestelling en bij een volgende bestelling zitten onze toppers van de klantenservice uiteraard weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Posters en flyers zijn eenvoudig te uploaden en het drukwerk wordt keurig verzorgd thuis afgeleverd.
Hoi André, Wat een top beoordeling heb je ons gegeven, dank daarvoor. Heel fijn om te horen dat de bestellingen die je bij ons hebt plaatst geheel naar verwachting zijn geleverd, dat is uiteraard ook ons streven. Graag tot snel, dan staan we weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Fijne en duidelijke website en betrouwbare leveringen
Beste Peter, Dank voor deze lovende review. Goed om te horen dat het bestellen nog altijd naar tevredenheid en verwachting is. Mocht je wel ergens tegen aan lopen, laat het dan gerust weten aan onze klantenservice! Graag tot gauw bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Voor het eerst wat besteld, alles naar tevredenheid
Beste Jordy, Gelijk na je eerste bestelling al een dikke 10, vriendelijk bedankt daarvoor. Fijn om te horen dat de stickers helemaal naar verwachting zijn. Op naar de 2e mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Supersnelle levering. Heel fijn!
Hallo Anja, Dankjewel voor deze dikke 10, daar doen wij het voor. Fijn dat de bestelling naar verwachting is binnen gekomen bij je. Bij je volgende bestelling gaan we ons best doen weer alles super snel voor je te regelen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Hi Judith, Heel erg bedankt voor deze top beoordeling. Met zulke mooie foto's had de bestelling natuurlijk niks minder dan perfect kunnen worden! Veel plezier van de bestelling en tot snel bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles verliep vlot en conform verwachting
Hallo Bert, Wat een top review, dank daarvoor. Fijn dat de geleverde kwaliteit en service naar je verwachting is. Voor een volgende order staan we graag weer voor je paraat. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ging erg vlot allemaal
Goedendag, Dank voor deze kort maar krachtige beoordeling. Veel uitdeel plezier van de mooie flyers en op naar de volgende vlotte bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Je kan makkelijk alles vinden. Prijzen, levertijden en wat je moet aanleveren. En als je er niet uit komt is er een fijne helpdesk.
Goedendag, Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat het bestellen als prettig word ervaren. Ons streven is ook om het online bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht je ergens tegen aan lopen, laat het ons vooral weten! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel geleverd mooi product!
Hallo Sissie, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Bij de volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Al meerdere malen hebben wij er bestelling geplaatst en tot nu toe nog nooit iets verkeerd of slecht. Ga zo door.
Hallo Marcel, Bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat alles op rolletjes loopt, wij gaan ons uiterste best doen dit door te zetten uiteraard. Graag tot gauw bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Elke afspraak werd nagekomen.
Hi Puck, Bedankt voor deze ontzettend lovende review. Goed om te horen dat jouw bestelling geheel naar verwachting is geleverd, wij streven er uiteraard naar dit altijd waar te kunnen maken. Veel plezier van de spandoeken en graag tot snel bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle service, mooi resultaat, fijne communicatie
Hallo Job, Wauw, een 10. Dank hiervoor, daar worden wij erg blij van. Uiteraard doen wij ons best om de beste service te bieden, fijn dat je dit ook zo hebt ervaren! Bij een volgende order staan we graag weer voor je klaar, tot dan. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De sticker is mooi bedrukt en de levering volgens afspraak. De optie achteraf betalen is prima.
Goedendag, Vriendelijke bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat de sticker naar verwachting gedrukt is en het bestel proces ook goed bevallen is. Veel plezier van de order en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle levering over het algemeen
Beste Mariska, Bedankt voor deze positieve review. Fijn om te horen dat de order naar verwachting is. Graag tot snel bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel, goede kwaliteit, mocht er een foutje gemaakt worden dan wordt dit altijd netjes rechtgezet middels nieuwe levering of herdruk. Vaste klant sinds 2004
Hi Chris, Wauw, wat worden we blij bij het lezen van deze beoordeling! Bedankt voor de mooie woorden, complimenten en het vertrouwen al die jaren! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Rond drukwerk besteld met een gekleurde rand. Tijdens het aanleveren het voorbeeld perfect gecentreerd. Krijg het drukwerk geleverd en de rand is niet overal even breed. Ziet er niet mooi uit. Uitleg van Drukwerkdeal dat het binnen de marges valt. Dat zal wel zo zijn, maar dan moet je het als drukker niet willen leveren. Heb diverse goede ervaringen, maar dit is gewoon slecht. Met name de manier hoe de klacht wordt afgehandeld. Of eigenlijk niet wordt afgehandeld. Erg jammer!
Beste Peter, Vanmiddag is er contact geweest met een collega en zijn jullie samen tot een passende oplossing gekomen. Bedankt voor de prettige communicatie en tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer