Duidelijke website, mooi product, vriendelijke klantenservice
Beste Mariell, Bedankt voor je mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ook de tweede bestelling is naar tevredenheid gedrukt. De tool werkt fijn en de meest gekozen opties helpen sneller te beslissen. Wat we de 2e keer lastig (ansichtkaart) vonden waren de marges goed instellen. Die hadden we nu op passend maken maar het is toch vrij strak gesneden. Daar zou ik de volgende keer wel een proefdruk van willen zien. Maar over 2 mnd doen we de volgende bestelling gewoon weer! :-)
Goedemorgen, Bedankt voor je mooie beoordeling en feedback! Het is belangrijk om de tekst niet in het gele kader te plaatsen, dit is de snijmarge en kan dus afgesneden worden. (rode kader wordt altijd afgesneden) Indien ik naar jouw ontwerp kijk staat de tekst bovenaan, op de achterzijde, iets in het gele kader. Dat is de reden waarom je aangeeft dat het strak is gesneden. Ik adviseer je altijd om het voorbeeld te bekijken bij het aanleveren van het bestand. Wij versturen geen proefdrukken maar indien je twijfelt, bij het aanleveren van het bestand, staat onze klantenservice altijd voor je klaar om je te informeren! Wij helpen je dan ook graag weer bij een volgende bestelling over 2 maanden en wellicht eerder ;). Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
netjes alle kosten en levertijden duidelijk, en niet naday je een uur bezig bent met ontwerp met extra kosten komen. goede prijs kwaliteit verhouding.
Beste Marijn, Bedankt voor je mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Veel plezier met het uitdelen van de mooie visitekaartjes! Hopelijjk moet je er snel meer bijbestellen;). Wij helpen je dan ook graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed en snel contact en fijne klantgerichte service.
Hi Franneke, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat het bestellen goed verlopen is en je alles naar verwachting hebt mogen ontvangen. Tot snel bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Makkelijk in gebruik, snelle aflevering, goede kwaliteit
Beste Celine, Vriendelijk bedankt voor deze prachtige beoordeling. Wij worden er ontzettend blij van om te horen dat de geleverde bestelling geheel naar verwachting is binnengekomen. Veel plezier van het mooie spandoek en graag tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik heb doming stickers besteld bij Drukwerkdeal omdat ze hier het snelst geleverd zouden worden, de opdracht had namelijk wat haast. We waren blij verrast toen het zelfs 5 dagen eerder bezorgd werd dan vooraf vermeld stond! De stickers zaten netjes verpakt, zien er goed uit en er zat zelfs een extra vel bij! Wij zijn erg tevreden. Als het altijd zo goed gaat, zullen we hier nog vaak bestellen.
Hallo Luuk, Wauw, wat een ontzettend lovende review. Dank hiervoor! Dat is nog eens een leuke bijkomstigheid dat de order eerder is geleverd en je er dan ook nog een aantal extra bij hebt gekregen. Heel veel plezier van de bestelling en graag tot snel bij een volgende order, ook dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Mijn bestelling ziet er supergoed uit en was heel snel geleverd. Top!
Beste Ingrid, Wat fijn om te horen dat de order goed is gelukt, dat had ook niet kunnen missen met zo'n mooi ontwerp. Bedankt voor het achterlaten van deze top review en veel plezier van de bestelling. Tot gauw bij de volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
snel en goed
Hallo Herman, Dank voor jouw review. Fijn dat alles snel en goed is geleverd. Tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Snelle levering, goede kwaliteit en tegen de laagste prijs
Hallo Stijn, Ontzettend bedankt voor deze lovende review. Goed om te zien dat alles naar verwachting is geleverd, veel plezier van de bestelling! Graag tot snel bij weer een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle correcte afhandeling
Hi Jose, Wauw, een dikke 10. Heel erg bedankt daarvoor. Veel plezier met het uitdelen van de flyers. Mocht je vragen hebben dan staan wij uiteraard voor je klaar! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Er is goed nagedacht om de bestelling via de website stap voor stap in te voeren. Toen de geuploade bestanden niet correct waren, werd gereageerd met precies de ontbrekende gegevens.
Hallo Frank, Vriendelijk bedankt voor deze ontzettend positieve beoordeling, daar worden wij erg blij van. Onze website is zo ingericht om het bestellen makkelijk en snel te laten verlopen, goed om te horen dat je dit ook zo ervaart. Bij je volgende order staan wij graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles is prima en vlot verlopen. Wel kwamen mails voor statusupdates omtrent je bestelling wat vertraagd aan. Op het online portaal kun je de status direct inzien, er zou dan eigenlijk ook gelijk een mail uit moeten naar de klant. Maar hier zit nog wel enige vertraging in. Verder is het team dat alles controleert erg secuur. Helemaal top! En waar mogelijk passen ze zelfs e.e.a. aan na opmerking van een scherp oog en sturen je dit retour met de vraag of je akkoord gaat met de aanpassing. Al met al een topservice. Natuurlijk zijn er altijd kleine zaken te verbeteren, maar deze zijn wel een flinke uitdaging aangezien er met verschillende drukkerijen wordt samengewerkt. (Denk daarbij aan het logistieke proces en de groene voetprint) Niet alles laat ik via Drukwerkdeal lopen, maar het laten bedrukken van brochures, notitieboekjes en tassen vind ik via Drukwerkdeal top! Daarin biedt Drukwerdeal dan ook een mooie range aan v.w.b. opties.
Beste Sabrine, Bedankt voor deze ontzettend mooie en duidelijke review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het drukwerk wat je door ons laat verzorgen. Dank voor het aangeven van de vertraagde bevestigingsmails, de vertraging hierin is inderdaad bekend bij ons en wij zijn aan het kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Wij doen ons uiterste best om alles zo goed mogelijk te laten verlopen, mocht je ergens tegen aan lopen laat het dan vooral weten zodat wij daar aan kunnen werken. Wij zijn momenteel hard aan het werken aan een groenere toekomst voor drukwerkdeal.nl en hopen hierdoor ook onze voetprint te verbeteren. Graag tot snel bij jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel geleverd en goede kwaliteit
Beste Patrick, Bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat de order helemaal naar verwachting is. Veel plezier van de bestelling en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Duidelijke en gebruikersvriendelijke site! Product is topkwaliteit en snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Hi Pim, Wat een super cijfer, een 10! Bedankt voor de mooie woorden in deze beoordeling, hier worden we erg blij van! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Mariska is een topper, niet meer niet minder.
Hi Tom, Bedankt voor de mooie complimenten aan Mariska, deze gaan we zeker met haar delen! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Prachtig papier, mooie druk, snelle levering, duidelijke website. Alles bij elkaar een hele goede ervaring.
Hi Kaatje, Wauw, wat worden we blij bij het lezen van deze beoordeling! Super om te horen dat je zo'n goede ervaring hebt en alles naar wens is geleverd! Bedankt voor deze mooie woorden! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Zelfs een dag eerder geleverd dan aanvankelijk voorspeld
Hi Femke, Dat was vast een leuke verrassing toen de bezorger eerder dan verwacht voor de deur stond! Bedankt voor deze mooie beoordeling en veel plezier met het bestelde product! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Doe al jaren zaken met Drukwerkdeal en naar grote tevredenheid. Simpel bestelproces, duidelijke specs, snelle en uiterst vriendelijke klantenservice, gaat er een keer iets mis wordt dat supersnel opgelost en zo gaat er eigenlijk nooit iets mis. Producten worden geleverd conform afspraak en van goede kwaliteit. Ik ga hier nooit meer weg.
Hi Germien, Wauw, wat is dit een super beoordeling! Bedankt voor de prachtige complimenten, deze ga ik zeker delen met het team! Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent en nooit meer weg gaat, hier doen we elke dag ons uiterste best voor! Wel helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Veel sneller geleverd als verwacht. Mooi product!
Hi Bart, Wat super dat je het product zo snel hebt mogen ontvangen, dat was vast een leuke verrassing toen de bezorger met je pakketje voor de deur stond! Bedankt voor de mooie complimenten en fijn om te horen dat de bestelling helemaal naar wens is! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Geweldig goed zoals ik gewend ben van jullie
Hi Bonne, Wauw, wat worden we blij bij het lezen van deze review! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie complimenten! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Even een groot "Mesh-spandoek' van een schilderij laten afdrukken dit is prima uitgepakt. Snelle levering en keurig verpakt. Kort om niks op aan te merken. De prijs is ook in orde vind ik.
Beste, Wat gaaf om te lezen dat je een schilderij op een mesh-spandoek hebt laten drukken en dit zo mooi is uitgepakt! Het spandoek zal ongetwijfeld een mooi plekje krijgen! Bedankt voor de mooie complimenten! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Alles netjes, vlot geleverd, goede kwaliteit.
Beste Sanne, Vriendelijk bedankt voor deze top review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent. Bij een volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Telefonisch zeer goed geholpen. Doen de moeite om het probleem op te lossen.
Hallo Jose, Bedankt voor deze geweldige review, daar doen wij het voor! Erg fijn om te horen dat onze toppers van de klantenservice je zo goed geholpen hebben, daar zijn zijn ze voor! Bij een volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Kaartjes verkeerd gedrukt en contact via de mail wordt niet inhoudelijk op gereageerd. Dat moet online. Een antwoord was sneller geweest dan de mail afwijzen lijkt mij.
Beste Jeppe, Bedankt voor het plaatsen van jouw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de kaarten niet naar verwachting zijn. Telefonisch krijg ik je helaas niet te pakken dus ik heb via de mail jouw klacht in behandeling genomen voor je. Graag zie ik je reactie tegemoet, je mag uiteraard ook telefonisch even contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Het was een probeersel wat ik wilde af laten drukken, een gefotografeerde tekening. De kwaliteit is prima, goed afgedrukt en voor een hele goeie prijs. Plus ook nog snel geleverd!
Goedemiddag Anette, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Wat ontzettend fijn om te horen dat de test druk goed is gelukt en naar verwachting is geleverd. Veel plezier met de plaat en graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer