Alles samengevat in bovenstaande zin
Hallo Hans, Hartelijk dank voor je duidelijke review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Altijd correct. Makkelijke website. Goede communicatie.
Beste Fons, Wat een geweldige beoordeling en complimenten. Bedankt voor het plaatsen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Joke, Wat een geweldige beoordeling – kort maar krachtig! Bedankt voor het plaatsen hiervan. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Bovenstaande tekst omvat alles
Hi Bernard, Wat een geweldige beoordeling – kort maar krachtig! We zijn blij dat zowel onze producten als communicatie zo goed bevallen. Bedankt voor je vertrouwen en graag weer tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Het bestellen van drukwerk is zeer eenvoudig te doen via de website. Er zijn veel keuzemogelijkheden die je makkelijk doorloopt. Levering is snel
Hallo Ad, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je het bestelproces als makkelijk en efficiënt hebt ervaren, en dat de snelle levering ook naar wens was. Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Zeer tevreden over de kwaliteit van het drukwerk, de afwerking en de levering. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hi Annette, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, afwerking en onze snelle levering. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Pennen zijn prima, opdruk veel te klein helaas! We hebben ook geen digitaal voorbeeld toegestuurd gekregen. Normaliter wordt dit wel vaak door leveranciers gehanteerd. Nu was het opmaken, betalen en ontvangen, vlot maar dus niet naar behoren helaas. Ik hoop dat we eruit komen zodat ik gewoon pennen kan blijven bestellen bij jullie.
Beste Rob, Bedankt voor je review en feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met de opdruk van de pennen. Ik raad je aan om hiervoor een klacht in te dienen via jouw account met foto's van de ontvangen pennen. Je tevredenheid is voor ons belangrijk en we helpen je graag met een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestelde visitekaartjes en flyers, en de visitekaartjes waren gesneden met een witte rand eromheen. Toen ik echter op de website controleerde of alle bewerkingen correct waren en de preview de juiste vorm had, was dit ook zichtbaar, aangezien de flyers het juiste formaat hadden. De randen waren ook ongelijk gesneden, en dit was niet overal in de bestelling hetzelfde. Sommige randen waren groter dan andere.
Beste Karla, Bedankt voor je feedback. Het is vervelend om te horen dat de visitekaartjes niet helemaal naar wens zijn. Ik heb de order bekeken en visitekaartjes zijn helaas zonder afloop aangeleverd, wat betekent dat er geen extra snijmarge rondom het ontwerp zat. Hierdoor kan er bij het snijden een witte rand ontstaan. Hierop is vooraf een waarschuwing gegeven in de online aanlevertool, maar deze is helaas genegeerd. Voor een mooi en strak resultaat raden we aan om altijd met 3 mm afloop aan te leveren. Heb je nog vragen of wil je overleggen over een oplossing? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De site is gebruiksvriendelijk, geeft goede tips en aanwijzingen waardoor het bestelproces vlot verloopt
Hi Agnes, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze site gebruiksvriendelijk vindt en dat de tips en aanwijzingen helpen bij een soepel bestelproces. We zijn blij dat je tevreden bent met het eindresultaat — graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zoveelste boekje als brochure laten drukken. Klein vraagje over randjes netjes en snel beantwoord via chat. Tevreden met resultaat.
Hi Ben, Bedankt voor je trouwe bestelling en fijne review! Wat goed om te horen dat je vraag snel en netjes via de chat is beantwoord en dat je tevreden bent met het eindresultaat. We staan altijd klaar om te helpen — tot de volgende brochure! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Voor mijn bruiloft op zoek naar drukwerk. Duidelijke aanleverinstructies. Levering was 1 dag vertraagd, maar daar netjes over geïnformeerd. Product uiteindelijk zeer naar wens ontvangen!
Hi Elwin, Bedankt voor je mooie review en gefeliciteerd met jullie bruiloft! Fijn dat de aanleverinstructies duidelijk waren en je het drukwerk eenvoudig kon bestellen. Jammer van de kleine vertraging, maar goed om te horen dat je netjes op de hoogte werd gehouden en uiteindelijk tevreden bent met het resultaat. We wensen jullie een prachtige dag toe en hopelijk tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk bestellen door ‘meest gekozen’ tips Keuze in afleverdata Komen afspraak na Ondanks niet helemaal correct ontwerp toch goede drukkwiteit
Hallo Hanna, Bedankt voor je positieve en eerlijke review! Fijn dat het bestelproces zo soepel verliep en het is goed om te horen dat de drukkwaliteit alsnog naar wens was, ondanks een niet helemaal perfect ontwerp. Hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
whiteboard sticker besteld en prima geleverd. zeer tevreden over de kwaliteit.
Hallo Gerrit, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de whiteboard sticker naar tevredenheid is geleverd en dat je blij bent met de kwaliteit. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Online ontwerpen is voor mij ideaal. Ik maak speelkleden voor robot programmeer opdrachten.
Hi Hans, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat je onze website gebruiksvriendelijk vindt en dat het online ontwerpen goed bevalt. Wat een supertof project — geweldig dat je onze service daarvoor gebruikt. Veel succes met je volgende ontwerpen, en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De website laat goed zien hoe het eindproduct dat je aanlevert er komt uit te zien. Snelle levering daarna (binnen de aangekondigde termijn) en goed geinformeerd over het hele proces. Kan haast niet beter. We komen weer terug voor een volgende bestelling.
Hallo Paul, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit als de snelheid van onze levering. We doen ons best om het bestelproces zo duidelijk en soepel mogelijk te laten verlopen, dus het is geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drukwerkdeal als drukker prima ervaringen mee, maar de spoed-optie kunnen ze niet waarmaken. Vandaag besteld, morgen in huis, is een optie die door drukwerkdeal simpelweg niet geleverd kan worden, de levering had twee extra dagen nodig. Gelukkig wel de spoedkosten terug gekregen, maar adverteren met een spoedlevering als dat simpelweg onmogelijk is, is niet heel klantvriendelijk.
Beste Robin, Bedankt voor je feedback en de complimenten over onze drukkwaliteit — fijn dat je daar tevreden over bent. Wel jammer om te horen dat de spoedlevering niet volgens verwachting is verlopen. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat een bestelling er op tijd is, zeker bij een spoedoptie. Hoewel we in de meeste gevallen wél op tijd kunnen leveren, is het vervelend om te horen dat het in dit geval niet zo is geweest. Goed om te horen dat de spoedkosten zijn teruggestort. We nemen je opmerkingen serieus en blijven kritisch kijken naar onze processen én communicatie, zodat we de beloftes die we doen ook écht kunnen waarmaken. Nogmaals dank voor je feedback — we hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te kunnen stellen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hebben een deurmat voor buiten besteld en de kwaliteit is afschuwelijk. Helaas kunnen wij niks met de mat omdat we niet zoiets lelijks voor de deur willen hebben liggen. De mat is roze/rood van kleur en de bedrukking is zo onscherp dat zeer grote tekst niet eens te lezen is. Ik raad dit product ten zeerste af.
Beste Rob, Wat jammer om te horen dat de deurmat niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor ogen hebben. We willen dit graag voor je nakijken en samen tot een oplossing komen. Zou je via je account een klacht willen indienen, met een foto van het ontvangen product? Op die manier kunnen we de situatie goed beoordelen en een passende oplossing bieden. Alvast bedankt voor de moeite — we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Regelmatig krijgen wij nog de vraag om drukwerk te verzorgen voor onze klanten in Nederland. Door jarenlange samenwerking weten wij dat we op Drukwerkdeal kunnen vertrouwen voor een super-makkelijke bestelprocedure, ruime keuzes, snelle levering en goede kwaliteit.
Hi Larissa, Wat een fijne review - Dank voor het mooie compliment! We waarderen het vertrouwen dat jullie al jarenlang in ons stellen en zijn blij dat onze samenwerking steeds weer naar tevredenheid verloopt. We blijven ons best doen om jullie snel en betrouwbaar van dienst te zijn — op naar nog vele succesvolle opdrachten samen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
prijs-kwaliteit 100% snelheid prima
Hi Ron, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat u 100% tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de snelheid naar wens was. We doen ons best om onze klanten snel én goed te helpen, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
duidelijke site met aanbevelingen erbij. goed systeem ook voor de posters, zo weet ik of de kwaliteit goed wordt. daarnaast mega goede prijs-kwaliteitverhouding én snelle levering. ik ben fan!
Hoi Aylyn, Wat een fantastische review – dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en natuurlijk ook fijn dat de levering snel was! We waarderen je enthousiasme enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Duidelijke afspraak, keurige verwerking van het materiaal en veilige verpakking voor ongeschonden aankomsi.
Hi Job, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen – van duidelijke communicatie tot een nette afhandeling en veilige levering. We stellen je feedback erg op prijs en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Altijd snel geleverd. Heel tevreden!
Hallo, Dankjewel voor je review! Altijd fijn om te lezen als iets netjes en op tijd is geleverd, dank voor je vertrouwen. We zijn je graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Wij hebben hele goede ervaringen met DWD. Uitstekende service en zeer snelle levering.
Hi Arjan, Hartelijk dank voor je review en de mooie woorden, we doen het graag! Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Niet alleen het drukwerk altijd op orde, alles altijd netjes op tijd, maar ook nog eens dat stapje meer door de werknemers. De snelle reacties bij nakijken van de documenten, maar in het bijzonder een speciale vermelding voor Joeri. Persoonlijker en attenter vind je ze niet!
Hallo Carlo, Wauw, wat een topreview. Super om te lezen dat je niet alleen tevreden bent met je bestelling en de levertijd, maar ook over de betrokkenheid van ons team. En Joeri is hartstikke blij om dit te horen, dankjewel! Daar doen we het voor. (: Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Prima werk voor mooie prijs en snel geleverd
Ha Emile, Top dat je tevreden bent met je order en dat deze volgens planning mooi op tijd geleverd werd. Dank voor je review en je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer