Prima drukwerk, betrouwbare partner

De site is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Het drukwerk ziet er ook gewoon goed uit. Als er toch iets mis gaat lossen ze het snel op of je krijgt korting. Prima prijs / kwaliteitsverhouding!

Goede kwaliteit

Heldere communicatie, goed drukwerk en goede kwaliteit van het drukwerk.

klantvriendelijk begeleiding en goede kwaliteit product

Eerste keer bestelling geplaatst. Zeer klantvriendelijke begeleiding met een uitstekend resultaat. Prijs staat niet ter discussie. Slogan goedkoopste is werkelijk waar. Zal zeker meerdere orders gaan plaatsen.

Een aanrader

De vele kaarten die ik al gemaakt hebt via drukwerkdeal zijn goed van kwaliteit, makkelijk te ontwerpen en te bewerken. Ik ben erg tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding en de kleuren van de kaart. Een echte aanrader!

snel en goed

Zeer snelle levering, zoals ze ook zeggen. Mooie stickers, enkel een randje ontbreekt aan de stickers waardoor het papiertje aan de achterkant er makkelijker af te halen is.

zeer tevreden

Drie woorden; SUPER

Mooi stickers snel geleverd

Goede ervaring! Goede prijs kwaliteit verhouding. Mooie stickers. Snel geleverd.

Goed geholpen en snelle levering

Ik had in eerste instantie verkeerde bestanden aangeleverd. Kreeg daar snel bericht over en werd vakkundig opgelost. Een dag later waren de brochures binnen. Echt een aanrader!

Shirtsnjokes

Sneller levering Mijn klanten zijn erg tevreden met de service

Top kwaliteit en leveren altijd eerder dan verwacht.

Al 3 keer besteld en nooit getwijfeld of de kwaliteit slecht zou zijn. En het is altijd eerder binnen dan verwacht. Als je hier nog niet hebt besteld, dan slaap je gewoon.

Jammer van het snijwerk

Hoewel ik altijd tevreden ben geweest over Drukwerkdeal, ben ik deze keer niet tevreden over de afwerking. In het voorbeeld zag de overloop er goed uit, ook volgens de website "zelf" maar nu ik de kaarten ontvangen heb, mist er toch een belangrijke lijn aan de zijkant.

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

Prima spandoek

Mooie kwaliteit

goede service en snelle levering

Snelle levering, en goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima kwaliteit en een snelle levering

Al jaren de vaste partner voor ons drukwerk. Snel en voordelig

In al die jaren is elke bestelling binnen de afgesproken levertijd geleverd. Zeer tevreden met Drukwerkdeal

Al meerdere malen besteld, en altijd goed.

Drukwerkdeal is een fijn bedrijf. De kwaliteit is altijd goed, en de service ook.

Bestellen en op tijd leveren wat besteld is

Icm met scherpre prijs

Vlug en gemakkelijk

Bestellen ging gemakkelijk en de levering was vlug. De klantenservice reageerde vlug op mijn vragen.

Simpel, snel en goed

Bestellen was super simpel, prijs super scherp en het drukwerk is uitstekend. Ik kan het weten, want ik heb mijn leven lang drukwerk ingekocht.

Altijd blij met Drukwerkdeal!

Altijd blij met wat Drukwerkdeal levert; goede prijs en vaak zelfs nog eerder afgeleverd. Ik bestel er al jaren PR-materiaal en blijf dat zeker nog jaren doen!

Online systeem makkelijk te volgen, begrijpbaar, overzichtelijk en Snel levering,

Alles volgens beloofden, Kwaliteit perfect!

Super !

Snel en goed, klanten zijn blij, heel belangrijk!

Fijne service en hulp via de telefoon!

Mocht je er niet uitkomen dan kunnen de medewerkers van Drukwerkdeal ze het oplossen of uitleggen..

Zoals altijd weer top!

Goede service, snelle levering, mooi drukwerk.

Prima prijs-prestatie verhouding.

Keulenstraat 4