Mooi werk!

Ik had stickers besteld, en die waren er precies op de voorspelde leverdatum. Ze zijn ook geworden zoals van tevoren gecommuniceerd; mooie kleuren, netjes en strak.

kwaliteit en service zijn uitstekend.

Alles wat wij besteld hebben ziet er altijd goed uit. Prijs kwaliteit is super, zelf ontwerpen werkt uitstekend. wij hebben niks op of aan te merken. Ook altijd duidelijke status van de bestelling.

snel en service!

Meestal is het product, en dat is altijd precies zoals ik het wil hebben, eerder dan verwacht. Eenmaal was iets een paar dagen zoek en is er gelijk opnieuw gedrukt en verzonden. Goed bereikbare serviceafdeling.

Rap en prima

Rap en prima

In 8 van de 10 bestellingen goed.

Enkele minder goede ervaringen, en vooral de oplossing daarvan. Er blijkt soms verschil te zitten in de benadering/houding van de medewerkers. Waar de een wel moeite wil doen om een bestand voor je om te zetten of tegen een deadline je bij te staan en uitleg te geven, staat een ander daar niet voor open. Dat is lastig.

Goede service en kwaliteit.

Onwijs lange levertijd

Ik heb mijn pakketje rond de 22ste besteld en het zou de 29ste komen. Uiteindelijk was er vrij veel onduidelijkheid en kwam het 13 januari pas. Hierin zou op z’n minst een compensatie van te pas komen

Supersnelle levering met heel goed resultaat!

Levering binnen twee dagen met goed resultaat!

Snelle service en goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit

perfect

goede wijn behoeft geen krans

Snel en goed

Zoals altijd op tijd geleverd.

Top geregeld

Geweldig en duidelijke handleiding voor een prima product

Helder proces. Goede back up. Een aanrader.

Snelle reactie met goede oplossing

Klacht is goed opgelost

geweldig product, snelle levering

geweldig product, snelle levering

De kleuren komen niet overeen

Goedemiddag, We bestellen vaak iets bij jullie als vaste leverancier. We hebben stickers besteld onder exact de juiste kleur, maar valt veel lichter uit. De rest is naar wens. Vriendelijke groet, Daphne Dekoninck

Heel snel geleverd, makkelijk besteld, ziet er prachtig uit.

Bestelling was makkelijk, en ik had weer het geluk dat de bestelling vroeger kwam.

Snel

Snel levering en prachtig resultaat

Makkelijk, snel en goede prijs/kwaliteit!

Maandagavond laat een aantal canvassen besteld, woensdagochtend al in huis! Keurig verpakt en goede kwaliteit. Ook erg makkelijk om het design te uploaden. Bedankt mensen van Drukwerkdeal!

Drukwerk snel gelebverd, mooi, precies zoals ik het gehoopt had.

Snel, goed en vriendelijk advies

Wij bestellen nu al een tijdje via Drukwerkdeal en het is altijd goed en snel. Gisteren hadden wij een probleem en moesten wij met spoed een groot doek zien te regelen. Drukwerkdeal gebeld (het was al bijna 17.00 uur), we kregen een advies, meteen besteld en vandaag in huis. Top!

Altijd ziet het er goed uit!

Mijn ervaring is dat het een makkelijk programma is en kom je er even niet uit dan zijn ze ook goed te bereiken. En het is ook snel bezorgd!

Snel, goed en afgehandeld volgens afspraak.

Al vaker bestelling geplaatst en steeds naar volle tevredenheid.

Voor de derde keer een goede ervaring

Nu drie keer iets besteld, steeds verschillende dingen en steeds ook weer zeer goede ervaring. Precies zoals verwacht, snel geleverd, prijs is OK.

Professioneel maar niet bureaucratisch

Prima service zoals altijd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer