Prima drukwerk en goede service voor een scherpe prijs
Hoi Anya, Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons! Bedankt voor deze mooie review. We zien je uiteraard graag snel weer terug bij www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
altijd super fijn om te bestellen bij drukwerkdeal. Laatst bleek ik zelf van één bestand 1 pagina te hebben verwijderd in plaats van beide pagina's. Ik wist niet dat dit kon. En na opnieuw uploaden was pagina 2 daardoor dubbel op. Een extra online reminder dat maar 1 van de 2 pagina's is verwijderd zou fijn zijn om deze fout te voorkomen. Verder werkt het prima.
Hoi Marielle, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Ik heb je feedback doorgegeven aan de desbetreffende afdeling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot de volgende bestelling op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Fijn dat het snel geleverd wordt en kwaliteit is prima.
Beste, Bedankt voor deze mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. Tot ziens weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Top!!!!!!!!!
Beste John, Kort maar krachtig! Bedankt voor deze top review. Graag tot de volgende bestelling op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima kwaliteit, makkelijk, goede en snelle service, prijs/ kwaliteit is top
Hoi Ton, Bedankt voor deze top review en voor de mooie complimenten! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. We helpen je graag de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Bestel hier al jaren ons drukwerk. Zeer tevreden. Makkelijk om eigen bestanden aan te leveren.
Hallo Anne, Hopelijk volgen er nog vele jaren! Dank je wel voor jouw enthousiaste review, hier worden wij blij van! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Prima kwaliteit en snelle levering
Hi Said, Top om te lezen dat je tevreden bent met de snelle levering en kwaliteit van het drukwerk. Dank je wel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Ik had snel een paar spandoeken nodig en er wordt next day delivery aangeboden. Ik kon zelfs tot 18:30 uur bestellen. Helemaal top, want ik had ze ook echt de volgende dag !!
Beste Jur, Bedankt voor deze top review! Fijn om te horen dat je blij bent met onze supersnelle service. Tot ziens weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Een snelle en makkelijke manier om zelf ontwerpen te maken en te laten drukken. Het koste me ongeveer 20 minuten van aan melden tot bestellen. Super makkelijk. Kom hier zeker vaker iets ontwerpen en drukken.
Beste Silvia, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze online ontwerptool. Ik heb even gespiekt naar het ontwerp, wat een mooie kaartjes heb je gemaakt - veel plezier met het uitdelen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede en snelle leveringen en betaalbaar.
Hi Maarten, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat je bestelling snel geleverd is en dat je tevreden bent met de service. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Beste Erna, Kort maar krachtig! Bedankt voor deze super review. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
top!
Beste Belinda, Bedankt voor deze top review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en producten. Tot de volgende order bij www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
jullie kunnen de zending terug halen houding van jullie klantesnervice zeer stuitend een product gehad waar ik totaal niks mee kan.
Hallo Bas, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Ik ben benieuwd waar het mis is gegaan. Telefonisch kreeg ik je niet te pakken maar ik heb je een bericht gestuurd per mail. Graag hoor ik hoe wij dit voor je kunnen oplossen. Bel of mail je mij terug? Dan pak ik het verder voor je op! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
tasjes zijn wel aan de prijs. Drukwerkdeal is bijna altijd concurrerend, maar dat was bij deze bestelling niet zo. Wel mooie tasjes...
Hey Harry, Bedankt voor de mooie review. Ik zal de feedback hier doorgeven aan het team wat hier over gaat :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Brochure nodig voor beurs. snel en probleemloos geleverd
Beste Peter, Wat fijn dat de brochure zo snel en probleemloos is geleverd! Bedankt voor je review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
je belt, ze zijn klantvriendelijk, goed qua prijs en snel qua levertijd
Beste Simone, Bedankt voor je super review! Wat goed om te horen dat mijn collega's je zo klantvriendelijk te woord staan. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Heb vaker flyers en posters besteld bij Drukwerkdeal. Bij andere drukker zaten erbij sommige strepen op de flyer en slecht afgesneden waardoor er aan 1 kant een witte rand zat. Bij drukwerkdeal zag het er tiptop uit.
Beste Astrid, Bedankt voor je positieve review. Fouten kunnen natuurlijk gebeuren, dan gaat het er om hoe je er mee om gaat. Fijn om te horen dat alles bij ons in elk geval tiptop ging! :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De kleuren vind ik erg vaag, hierdoor ga ik de volgende keer naar iemand anders.
Beste Janet, Bedankt voor je review. Echter kan ik geen verdere communicatie of een klacht terugvinden over jouw order van de flyers. Hierom heb ik je zojuist geprobeerd te bellen maar ik kreeg helaas geen gehoor. Ik wil je vragen om contact met ons op te nemen zodat we met je kunnen mee kijken naar de oorzaak en een mogelijke oplossing. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Super snel en prachtig geleverd, klasse!
Beste Arjen, Bedankt voor je review! Veel plezier van je orders en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik ben echt heel blij met Drukzo! De mensen en de experts van klantenservice weten waar ze het over hebben en denken goed met je mee. Ik vind Drukzo echt een heel fijn bedrijf om mee samen te werken en ze leveren goede kwaliteit!
Beste Sonja, Al zie ik dat je ons ordernummer bij de review hebt benoemd, zijn wij Drukwerkdeal ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist Drukwerkdeal
Hi A., Kort maar krachtig! Bedankt. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ben super blij met mijn kaartjes plus snelle levering en een mooie prijs
Hi Romario, Jouw review is ook helemaal top, dank je wel! Veel plezier van de kaartjes. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De rollup banners zien er mooi uit. Eentje had al krasjes in het doek zitten. Dit zag ik al toen ik de banner voor het eerst opende na bezorging. Dit is heel netjes opgelost door een nieuwe banner op te sturen en die hadden we de dag erna al in huis. Dank daarvoor! Het bestelproces was niet geweldig. Er werd gezegd dat de afbeeldingen niet voldoen aan 300dpi terwijl dit wel goede kwaliteit afbeeldingen van 300dpi waren. In het drukwerk ziet het er gelukkig gewoon goed uit maar het geeft wel wat spanning met bestellen. Verder erg prettig dat ze goed bereikbaar zijn over mail en snel reageren!
Hallo SH, Dank je wel voor jouw review. Wat vervelend dat de banners niet naar tevredenheid geleverd zijn! Mijn excuus voor het ongemak dat dit veroorzaakt. Helaas kon ik je telefonisch niet bereiken vandaar dat ik je heb gemaild. Ik hoop snel van je te horen zodat we een oplossing voor jouw klacht kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
De rollup banners hebben al krasjes in het doek zitten. Dit zag ik al toen ik de banner voor het eerst opende na bezorging. Verder was het bestelproces ook matig. Er werd gezegd dat de afbeeldingen niet voldoen aan 300dpi terwijl dit wel goede kwaliteit afbeeldingen van 300dpi waren. In het drukwerk ziet het er gelukkig gewoon goed uit maar het geeft wel wat spanning met bestellen. Ik weet niet of ik hier snel nog een keer zal bestellen.
Snelle levering, goed geholpen
Hi Karina, Bedankt voor jouw review! Fijn dat de bestelling mooi op tijd geleverd is. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ondanks onjuiste aanlevering mijnerzijds, prachtige flyers, precies zoals ontworpen. Coulante, vriendelijke, klantgerichte opstelling van Drukwerkdeal. Hulde!
Hallo Dick, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je alsnog mooie flyers hebt mogen ontvangen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer