The products that I ordered were of high quality and were delivered quickly. The customer services were kind and helpful both with making the ordering process clear and speaking English.
Dear Noy, Thank you so much for your kind words. We are pleased to hear that your experience with our customer service and website has been good. We look forward to have you back for a new order! With kind regards, Isabel Webcare Specialist.
Elke keer als ik iets bestel is de service geweldig. Ze staan je altijd te woord en helpen waar ze kunnen. Het resultaat is ook altijd naar alle tevredenheid!
Goedendag, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Wat goed om te horen dat jullie altijd zo tevreden zijn, dat doet ons goed. Op naar de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snel en goed, en als er wat misgaat wordt dat professioneel en goed opgelost. complimenten.
Goedendag, Vriendelijke bedankt voor deze ontzettend mooie beoordeling. Wij vinden het erg fijn om te horen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt. Wij doen altijd ons uiterste best om iedere klant zo goed mogelijk te helpen, ook zeker als het niet helemaal goed is gegaan. Graag tot snel bij een volgende order, dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Altijd een goeie ervaring. Ook wanneer problemen zich voordoen wordt er gezocht naar een oplossing. Vriendelijk en professioneel.
Beste Inette, Wauw, wat heb je ons een prachtige beoordeling gegeven. Daar worden wij heel blij van. Goed om te horen dat het bestellen als positief word ervaren! Tot snel bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Hi Paul, Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen met jouw klacht. Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De visitekaatjes zien er erg goed uit en zijn vrij snel geleverd.
Goedemorgen Leo, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We zijn erg blij om dat te horen. Veel plezier met het uitdelen van de visitekaartjes, we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering, goed product
Hi Willemjan, Kort en krachtig, dankjewel voor je mooie review! Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Dacht dat ik met afwerking had besteld maar niet. Eigen fout. Mooi doek is er afgeleverd. Tevreden over de kwaliteit!
Goedemorgen Astrid, Dankjewel voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. En wat een mooi doek heb je gemaakt! Ik kan me goed voorstellen dat je hier blij mee bent. We zien je hopelijk snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik bestel al jaren mijn drukwerk (prive en voor werk) bij jullie en ben altijd tevreden. Bestellen via de website is super gemakkelijk. De enkele keer dat ik toch hulp nodig had, werd ik zeer snel en correct geholpen. Jullie zijn zeer klantgericht. Van mij krijgen jullie een dikke 10
Goedemorgen Isolde, Bedankt voor je gave review! Wat een mooie complimenten voor ons, hier krijgen we het helemaal warm van! Ik heb deze ook meteen gedeeld hier met de afdeling. We zijn heel blij met jou als klant en hopen je snel weer terug te zien voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heb bestelling gedaan, maar is nog niet geleverd. Vandaag 2x gebeld en een ingewikkeld verhaal dat het wel verzonden is en toch moet ik een nieuw ontwerp aanleveren omdat het blanco verzonden is. Al met al, ik snap ik er niks meer van en heb zojuist geannuleerd. Nu maar hopen dat de betaling wel goed terug komt
Goedemorgen Frank, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Vervelend om te horen dat de order niet naar verwachting is verlopen. Wij hebben vorige week inderdaad een storing gehad in ons systeem. Hierdoor zijn veel orders blanco binnen gekomen bij ons. Veel hebben wij kunnen ondervangen of direct kunnen oplossen, maar jouw order is hier helaas tussendoor geglipt. Ik zie dat je kort na het plaatsen van de review contact hebt opgenomen met een collega. Zij heeft de credit inmiddels aangemaakt en verwerkt voor je. Het geld krijg je zo spoedig mogelijk teruggeboekt. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Weer prima geregeld, goede kwaliteit drukwerk. De verzending duurde even wat langer maar alles is goed gekomen.
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee! Wat een mooie complimenten! Fijn om te lezen dat het uiteindelijk goed is gekomen met de verzending! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Je zoekt wat je wilt, je doorloopt de keuzes, je geeft aan de betaling waarna het uploaden kan starten en.... op de geschetste datum volgt levering!!
Hi Stan, Onze slogan "geen gedoe" komt hier mooi tot zijn recht! Fijn dat jij het ook zo ervaart! Bedankt voor het plaatsen van deze super review! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Voor een skiclub een set colsjaals besteld als tastbare herinnering. Ontwerpproces op de website is heel intuitief en handig. Productie en levering was snel en efficient. Een week eerder ontvangen!
Beste P.J., Ontzettend leuk idee! Een colsjaal is iets wat niet kan missen in de koffer naar een ski trip! Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Ski you later! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
kwaliteit voor een mooie prijs
Hi Coen, Wat een top cijfer! Bedankt voor deze mooie beoordeling en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Bij drukwerkdeal kun je op een zeer gebruiksvriendelijke manier drukwerk bestellen in wat voor vorm dan ook. Het mooie is dat je aan de voorkant precies te zien krijgt hoe het drukwerk eruit komt te zien. Papier en kleuren zijn perfect.
Hi Adrie, Wauw, wat een super review! Bedankt voor de mooie complimenten en wat worden we blij bij het lezen hiervan! Fijn dat je zo tevreden bent! Tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Lisa Webcare Specialist
Extra betaald voor snelle levering, eindstand spandoek opnieuw moeten laten maken en 4 dagen later ontvangen. Daarin werkten ze wel vriendelijk mee, maar geen tegemoetkoming of iets dergelijks aangeboden gekregen.
Hi Melvin, Bedankt voor het plaatsen van de review! Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen! Bedankt voor het prettige contact en tot snel bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Ik heb flyers voor mijn bedrijf besteld. Het zijn mooie flyers voor een goede prijs. De bestelmodule werkt perfect met de aanbevelingen. Snel in huis!
Beste Carla, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De bestelling werd met een kleine beschadiging geleverd. Na melding is er direct een nieuw exemplaar toegezonden. Top!
Beste Linda, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat wij de fout snel hebben kunnen herstellen. Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn tot nu toe iedere keer zelf geprint, gesneden en afgewerkte visitekaartje nu laten drukken. Mijn eigen bestanden kon ik op de website simpel invoeren en/of opnieuw maken. Uitvoering is exact zoals ingegeven, mooi en strak afgewerkt en supersnel geleverd. Aanrader!
Beste Miekk, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Veel plezier met uitdelen van de visitekaartjes! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Binnen een week offset drukwerk leveren. Goede kwaliteit en duidelijke communicatie. Top!
Beste Alan, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Kees, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Hoe kunnen wij er een 10 van maken? Ik verneem graag jouw reactie op [email protected] ovv Marian Webcare. Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Alles was erg makkelijk te regelen en volgens afspraak geleverd
Beste Emiel, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Al jarenlang bestel ik drukwerk bij Drukwerkdeal, voorheen zakelijk en nu voor privé. Ik ben altijd zeer tevreden over de levering en kwaliteit!
Beste Sandra, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Reclame borden besteld prijs en kwaliteit is in één woord geweldig!
Beste Jelle, Bedankt voor de mooie beoordeling, hier zijn wij erg blij mee. Wat een mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Betreft partij handdoeken met logo erin geborduurd. Ik wist in eerste instantie niet dat drukwerkdeal deze leverde en ben blij dat ik voor ze gekozen heb.
Beste Costas, Bedankt voor deze geweldige review! Heet fijn dat je tevreden bent met de handdoeken en wij zijn ook heel blij met jou als klant. Tot ziens bij de volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer