Erg fijne site om mee te werken en als iets niet duidelijk is kan je Drukwerkdeal gewoon bellen, wij doen al ons drukwerk via drukwerkdeal, absolute aanrader in prijs, service en kwaliteit.
Hi Mirjam, Dank je wel voor jouw mooie review! Top om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooi druk kwaliteit! snel geleverd!!
Hallo Sasha, Bedankt voor jouw review. Fijn dat je de tijd wilde vrijmaken om hierover met mij te spreken. Het is erg vervelend dat jouw order niet meer geannuleerd kon worden waardoor je met een berg onbruikbare flyers zou komen te zitten. Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Vooral bij offset druk is het annuleren van een order vaak lastig doordat we verschillende orders combineren. Ik hoop het probleem nu naar tevredenheid te hebben opgelost! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
DrukWerkBadDeal Heb paar uur na bestelling via chat aangeven bestandsfout bevat, een ander aangepast design. Nu weet iedereen dat drukbedrijven annuleren willen voorkomen, en gelijk de bestelling op in productie zetten. Dat is dan daadwerkelijk niet in productie, heb ook geen express bestelling gehad. Via chat gaf medewerkster aan waarschijnlijk niet in productie echt zou zijn, zij met desbetreffend persoon die over gaat, contact op zou nemen. Had ondertussen aangepast ontwerp doorgemaild, krijg na mij mailen een reactie, dat niet meer gaat. Dit kan gewoon niet, dat is geen services en liegen dat product in productie terwijl pas 3 dagen na bestelling in productie gaat, is gewoon heel slechte service. Ga aan bij klantenservice, wel coulantie wil, niks aan de flyer heb. dit willen ze niet geven, en wordt op men plaats gezet door tessa van zogenaamde klanten service drukwerkbaddeal. 46 euro weggegooid geld, vind echt niet normaal en sluit me aan bij de negatieve reviews, beter kun je ergens anders bestellen!
Levert snel en van goede kwaliteit. Je besteld gemakkelijk en snel wat je nodig hebt. Levertijd is snel en de kwaliteit van de producten is zeer goed. Ik beveel ze aan.
Hi Telly, Wat een fijne review, dank je wel hiervoor! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer gemakkelijk alles aan te leveren via de site. We bestellen regelmatig flyers, brochures en/of posters. We zijn altijd zeer te vrede!
Beste Geert, Wauw, wat worden we blij bij het lezen van deze review! Bedankt voor de mooie complimenten en dat je dit met ons wil delen! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Top service en goede producten!
Hi Wouter, Bedankt voor de mooie beoordeling en de complimenten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat je dit met ons wil delen! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Prima drukwerk van een folder. Alleen duurde de aflevering door PostNL wat lang.
Beste Peter, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de folders! In de track & trace van PostNL zie ik inderdaad dat de levering een paar dagen heeft geduurd, dit zal te maken hebben gehad met de jaarwisseling en dat zij gesloten zijn op 1 januari. Gelukkig is de zending wel op de verwachte leverdatum geleverd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Bij drukwerkdeal bestel je gemakkelijk en snel wat je nodig hebt. Levertijd is snel en de kwaliteit van de producten is goed. Zeker aan te bevelen.
Goedendag, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en levering. Bij de volgende order staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik ben er heel erg blij mee
Beste Jean, Bedankt voor jouw ontzettend positieve beoordeling. Fijn om te horen dat het werken met onze site als gemakkelijk is ervaren en dat het uiteindelijke drukwerk helemaal naar wens is. Veel plezier van de banner en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Al heel veel jaren klant, zeer tevreden over de snelle levering goede kwaliteit en als er wat is prima aftersales. Soms wel eens lastig, als de site wordt aangepast, dat het ineens anders of niet goed verloopt, maar dan is de service wel weer prima.
Beste Robert, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Wij hebben inderdaad regelmatig aanpassingen en doen ons best om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, mocht het niet goed gaan laat het dan vooral weten zodat we het kunnen verhelpen! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Snelle en goede service
Goedendag, Wat een ontzettend mooi cijfer, bedankt voor deze mooie 10! Heel veel plezier van je bestelling. Voor de volgende order staan we weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Besteld, niet op tijd geleverd maar wel op tijd op de hoogte gesteld van de vertraging.
Beste Jorgen, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de order een vertraging heeft opgelopen, excuus daarvoor. We gaan uiteraard ons best doen dit in de toekomst te voorkomen. Fijn dat het drukwerk uiteindelijk goed is binnen gekomen. Graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
De visitikaartjes zijn mooi volgens mijn ontwerp gedrukt. Het stevige papier en de afgeronde hoeken ogen erg goed. Kom zeker weer terug als ik drukwerk nodig heb.
Beste Pieter, Wauw, een 10! Bedankt voor deze ontzettend mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de kaartjes naar verwachting zijn. Bij jouw volgende order staat wij uiteraard graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Vaste klant voor het bestellen van spandoeken visitekaartjes. Altijd erg tevreden, goede prijs en levert snel.
Beste Ilse, Bedankt voor jouw ontzettend mooie beoordeling. Fijn dat jullie nog altijd zo tevreden zijn. wij zijn ook erg tevreden met jullie als klant. Graag tot snel bij de volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ging helemaal goed Fijn dat kleine oplagen ook mogelijk zijn Goed bereikbaar, ik had gedoe met mijn wachtwoord Misschien andere bezorger nemen want post.nl liet het pakket voor de deur op straat liggen, gered door de buurman
Beste Jenneke, Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de bestelling! Bedankt voor de mooie review. Excuus voor de nalatige bezorging, dit is uiteraard niet de gang van zaken. Wij zullen hier contact over opnemen met PostNL. Voor een volgende order staan wij uiteraard graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle levering, lage prijs en mooi resultaat!
Beste Anne, Wauw, wat een mooie review en een prachtig cijfer. Dank daarvoor. Goed om te horen dat het geleverde drukwerk naar verwachting is. Graag tot snel bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Super kwaliteit. Afgedrukt zoals verwacht
Beste Rianne, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met het geleverde drukwerk en de kwaliteit. Dat doet ons goed. We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
2 soorten visitekaartjes besteld. Waarvan één niet mooi gedrukt.
Beste Danique, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te horen dat de visitekaartjes niet naar tevredenheid zijn gedrukt. Ik heb je hierover een mailtje gestuurd. Hopelijk kunnen we hierin samen tot een passende oplossing komen. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Omdat ik twijfelde of ik alles wel goed had gedaan, heb ik voor de zekerheid contact opgenomen met een medewerker van Drukwerkdeal. Zij heeft mij ten eerste gerustgesteld en ten tweede heel goed door het programma geloodst. Daarna kwam de bestelling al heel snel -en goed gelukt!- binnen! Fijn!
Hallo Vinci, Bedankt voor jouw review, wat fijn dat we je goed hebben kunnen helpen! Top dat de order dan ook naar tevredenheid is, veel plezier er van. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer goede service en kwaliteit en snel geleverd zoals afgesproken. Prima kwaliteit.
Hallo Martin, Dank je wel voor jouw mooie review, fijn dat je zo tevreden over ons en over jouw bestelling bent! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik kreeg de bestelling eerder dan verwacht . Mooie kwaliteit , goed van kleur en een mooie stevige hoes eromheen . Theater Pip en Co is er blij mee , bedankt !
Hallo Pascal, Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn met de bestelling! Bedankt voor de mooie review. Ik heb even gespiekt op jullie website, wat een mooie voorstellingen maken jullie! Heel veel succes hiermee. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hi Danny, Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van jouw kaartjes! Bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
In het Indesign prorgamma en nacontrole in Adobe Reader zag ze layout er netjes uit op het drukwerk liepen lijnen van kaders door de foto's heen. Na openen van het document op een andere computer (waarop geen adobe was geinstalleerd) in het programma Edge bleken de lijnen wel zichtbaar. Helaas is dit niet bij controle door mij of de drukker ontdekt en zit de fout in alle magazines. Tip om altijd in meerder programma's nacontrole te doen voordat je een document upload.
Hallo Marc, Dank je wel voor jouw review en dat je de tijd wilde vrijmaken om hierover met mij te spreken. Zoals besproken zijn de strepen ontstaan doordat de gebruikte steunkleuren niet waren omgezet en bij controle aan onze kant is dit niet ondervangen, mijn excuus hiervoor. Ik ben blij dat we een passende oplossing hebben kunnen vinden! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooie flyers dit keer. Tip: Niet eigenwijs zijn met de snijafvies in het voorbeeld. Het advies van drukwerk deal is accuraat
Hallo Harro, Bedankt voor de mooie review en de tip! Goed te horen dat je blij bent met de flyers. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel, overzichtelijk op alle fronten. Servicegericht. Vaak nog eerder geleverd dan aangekondigd.
Hallo Ria, Wat een fijne review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Last minute wilde wij nog kerstkaarten... zelf snel een ontwerp gemaakt en geupload. Snelle levering mooie kwaliteit en voor herhaling vatbaar.... Tot de volgende keer
Beste Gunter, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken, dank voor het prettige gesprek. Heel veel plezier van de kaarten en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Originele beoordeling
Kwaliteit is matig tot slecht De de support desk leest de antwoorden op de gestelde vragen niet eens. Uiteindelijk 10% (van mijn order bedrag) als tegoed gekregen. Ik verwacht niet dat ik dat nog ooit ga gebruiken
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer