Snel en vakkundig

Ondanks het laat aanleveren van het ontwerp ontving ik de kaarten nog voor Kerst. Daar had ik niet op durven hopen.

Supersnel!

Op donderdag bestelling aangeleverd, op vrijdag in huis. Top!

Prima club zijn goed bereikbaar reageren adequaat

Prima club zijn goed bereikbaar reageren adequaat

perfecte prints

alles naar wens ontvangen binnen beloofde levertijd.

Tot 2 keer toe niet geholpen en geen antwoord op kijn vraag gehad

Ik heb mijn vraag in de chat gesteld en tot 2 keer toe stopte de communicatie na de vraag hoe ik mijn prpbleem kan oplossen

Supergoed en supersnel

Voor de eerste maal gebruik gemaakt van jullie mogelijkheden. De verwachting werd ruim overtroffen. Prima opmaak, mooie kwaliteit en super snel geleverd. Klasse

Goeie, duidelijke antwoorden op alle vragen en mooi drukwerk!

Denken mee en makkelijke website

Drukwerkdeal denkt goed mee, geven tips als je verkeerd aanlevert en leveren redelijk snel.

Makkelijk bestelling plaatsen, goede kwaliteit geleverd en tussentijdse communicatie op orde.

Kaarten netjes gedrukt, precies op de aangegeven dag geleverd

Kaarten netjes gedrukt, precies op de aangegeven dag geleverd

heel goed ervaring

heel goed

Snel en netjes!

Supersnelle service en netjes gedrukt. Zelfs in de drukke periode van de feestdagen is alles snel en goed geregeld. Dank!

Mooie kwaliteit en snelle levering. Spoed is ook echt spoed bij drukwerkdeal

Top drukwerk; fijn geholpen

Bij het uploaden van het bestand had ik toch nog een vraag. Geen probleem. Ik werd telefonisch snel en goed geholpen. En dat in een drukke kerstperiode. Levering was snel en uitstekend.

Slecht proces

De website heeft een functie om online ontwerp te maken, maar het ontwerp wordt niet geüpload. Na drie keer, mail ontvangen om ontwerp via mail te versturen. Het ontwerpformat van de website daarvoor gebruikt. In dit ontwerp zitten gele en rode veiligheidsmarges in. Na opmaak het ontwerp teruggekregen en daar zit een rood vierkant aan de buitenranden, dacht dat dit was om aan gegeven hoe het binnen de marges stond. Maar helaas die rode lijnen staan ook op de vitiekaartjes.

Super altijd maar weer!

Makkelijk via internet te regelen, volop keuze mogelijkheden qua item, formaat en papier. Snelle reacties bij vragen van deskundige medewerkers en eventuele begeleiding bij dingen die door jezelf niet zo snel zijn op te lossenZ top dus gewoon!!

Mooie visitekaartjes

Prijs kwaliteit verhouding is top

Super fijne, snelle levering, mooie kwaliteit drukwerk

Goede ervaring, erg tevreden met de snelle levertijd, prijs, en de mooie kwaliteit van mijn flyers en visitekaartje. Kleuren zijn er goed uitgekomen.

Besteld via internet en snel geleverd

Enorm professioneel

Snel, efficiënt en goede kwaliteit

Goed drukwerk, maar veel te laat

Drukwerk besteld en er werd gezegd 5 werkdagen. Uiteindelijk is de order 4 dagen te laat bezorgd. Als je weet dat het druk is, geef dit dan bij voorbaat aan en niet op het moment dat je de order verwacht. Het drukwerk was goed, dus daar tevreden over

Eenvoudig te maken, snelle levering en ziet er fantastisch uit!

Mooie kwaliteit, snel geleverd!

Wij hebben een verjaardagskalender poster (in eigen formaat) laten drukken in de week voor kerstmis. De instructies op de website zijn duidelijk, waardoor wij de poster juist aan konden leveren. De poster is snel geleverd en van goede kwaliteit, en dat voor een goede prijs. Wij zijn erg tevreden!

Zeer gebruiksvriendelijk, snel en goede kwaliteit

Zeer gebruiksvriendelijk, snel en goede kwaliteit

Prima kwaliteit, korte levertijd en goede prijs

De uitvoering had een prima kwaliteit, werd in korte tijd geleverd tegen een goede, keurige prijs.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer