Top kwaliteit en supersnel geleverd!
Goedemiddag, Wat een mooi design heb je aangeleverd! Dankjewel voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. We zien je heel graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik bestel al járen bij drukwerkdeal, en blijf me verbazen over het gemak, de duidelijkheid en de snelheid van het hele proces. Alles wijst zich vanzelf, je wordt goed op de hoogte gehouden en bij vragen of gedoe kan ik altijd bellen. Zeldzaam goede service.
Hi Floris, Waaaauw, wat een gave review! Ik heb deze meteen intern gedeeld, hier worden wij enorm gelukkig van! Dankjewel dat je dit hebt gedeeld! Heel graag tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerk ziet er goed uit, informatie over levering is duidelijk en compleet.
Goedemiddag Harry, Bedankt voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hier worden we blij van. We zien je graag snel weer terug voor jouw volgende bestellingen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal is gewoon een hele betrouwbare partner voor al mijn (standaard) drukwerk. Value for money. En meestal op tijd of zelfs iets eerder geleverd, een enkel schoonheidsfoutje daargelaten.
Beste Willem, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Meld je de schoonheidsfoutjes wel? Kunnen wij van leren! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al jarenlang klant bij Drukwerkdeal dus dat zegt genoeg toch? Kwaliteit en levering altijd dik in orde. Laatste keer ook weer zo'n fijne ervaring met een dame die bestandscontrole doet. Weet je naam helaas niet meer maar werd zeer gewaardeerd! Enige kleine minpunt is dat maatwerk offertes soms wat lang op zich kunnen laten wachten.
Beste Marjon, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Op naar nog veel meer jaren! Indien het druk is en er moet navraag gedaan worden bij onze productie locaties kan een aanvraag wat langer duren dan normaal. Echter streven wij ernaar om altjd binnen 3 werkdagen een offerte te sturen naar de klant. Excuses indien dit langer heeft geduurd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel en goed geleverd
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wij zijn al 10 jaar klant van Drukwerkdeal, wat mij persoonlijk opvalt is dat het steeds langer duurt voor je telefonisch iemand aan de lijn hebt. Tijdens de lock-downs was hier volledig begrip voor natuurlijk, echter lijkt het erop dat de service en bereikbaarheid nooit meer op hetzelfde niveau is gekomen. Qua assortiment blijft Drukwerkdeal overigens top ook de vernieuwde website en levertijden zijn goed. Al om al een voldoende.
Beste Hans, Bedankt voor de review en feedback. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment, onze website en levering. Wat betreft onze telefonisch bereikbaarheid, ons streven is om zo snel mogelijk de telefoon op te nemen. Het doel is om 80% van de telefonie binnen 30 seconden op te nemen en dit lukt ons goed! Het kan voorkomen dat je soms wat langer moet wachten, maar dit komt niet vaak voor gelukkig. Mocht je hier nog vragen en/of opmerkingen over hebben, verneem ik deze graag. Wij staan altijd open voor feedback. Dit kan op [email protected] ovv Webcare Marian of op telefoonnummer 088-8855222. (gemiddelde wachttijd 30 seconden :)) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het bestellen, en het programma om je design te uploaden werken makkelijk. Helaas is de flyer niet helemaal goed uitgesneden.
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik heb je een mail gestuurd betreft de opmerking over de afwerking. Hiervoor willen wij uiteraard een passende oplossing voor zoeken. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Bij mijn vorige bedrijf hier al kaartjes besteld en waren perfect. Helaas hebben deze witte randen ipv dat het drukwerk helemaal tot de rand loopt ondanks dat er een uitloop was. Verder is het drukwerk wel scherp en gebruikt materiaal top. Volgende keer nog meer uitloop toevoegen zal zeker helpen.
Beste Hans, Bedankt voor de review en feedback! De bestanden betreft de visitekaartjes zijn aangeleverd zonder de afloop van 3mm rondom. Wij ontvangen de bestanden graag in het formaat 91 x 61 mm. Dit is de reden waarom de kaartjes witte randen hebben. Mocht je hier nog vragen over hebben, verneem ik deze graag op [email protected] ovv Marian/Webcare. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Na vraag gesteld te hebben in de chat, vervolgens gebeld, werd deze vraag acuut en serieus opgepakt. Kreeg vrij snel reactie waarmee ik verder kon. Bij een vervolgvraag werd ik weer verrast hoe snel ik antwoord kreeg en hoe klantvriendelijk de medewerker was. Perfect.
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze klantenservice! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
En het was hartstikke leuk en makkelijk om de stickers zelf te kunnen maken.
Beste Cintha Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat je plezier hebt gehad met het opmaken van de stickers, leuk om te lezen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik had een klacht over een bestelling met visitekaartjes maar deze is snel en goed afgehandeld. Erg tevreden!
Beste Rutger, Bedankt voor de mooie beoordeling. Veel plezier gewenst met het uitdelen van de visitekaartjes! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Dhl heeft de zending nog niet gebracht, geen teur koppeling niks. Hulde aan dhl kwaliteit van drikwer zel wel weer top zijn
Beste Helmer, Bedankt voor je review. Helaas is het pakket vertraagd bij de vervoerder, excuses hiervoor. Ik heb je per e-mail inmiddels een oplossing aan geboden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik bestel hier al jaren drukwerk en ben een tevreden klant.
Beste Ingrid, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat je al zo lang klant bij ons bent. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Spandoek is van zeer goede kwaliteit en super snelle levering. Opmaak via de iPad is zeer slecht, op de laptop heel erg makkelijk. Misschien ligt daar nog een kans voor verbetering.
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
visitekaartjes bedrukt, deze werden totaal niet goed aangeleverd, het gehele design was niet in verhouding.. Alle bedrukking stond aan de onderkant van het kaartje wat lijkt op het verkeerd afsnijden. een fout kan gebeuren, hoe men dit oplost maakt het een goed of minder goed bedrijf. review zal dan ook worden aangepast mocht er een goede oplossing komen.
Beste Jorn, Bedankt voor je review! De klacht is in behandeling, echter hebben wij aanvullende foto's nodig om deze correct te kunnen beoordelen. Mijn collega heeft hier afgelopen donderdag een mail over gestuurd naar je. Ik wil je vragen om hierop te reageren, zodat wij een passende oplossing kunnen aanbieden. Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Vrijdag aangemeld, maandagavond bestanden aangeleverd en dinsdag het drukwerk al in huis. Echt geweldig!
Beste Maike, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Gemakkelijk te bestellen, spoed=spoed, kwaliteit is prima!
Beste Jos, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijke tool met duidelijke preview, snelle service.
Beste Carola, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service en website. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prima levering van mijn bestelling. Timing klopt met voorspelling. tevreden.
Beste Suuz, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kwaliteit is zoals je het aanleverd en snelle levering.
Beste Tino, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijk bestellen, snel geleverd, ******proof verpakt
Beste Arne, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Net en tijdig geleverd, topkwaliteit drukwerk. Enig verbeterpunt is het kleine beetje residu van de rand van alluminium dibond te verwijderen, moet je nu nog met een doekje langs.
Beste, Bedankt voor de mooie beoordeling en feedback! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb al meerdere keren een bestelling gedaan bij Drukwerkdeal en ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het geleverde werk en de snelheid van zowel de levering als de service die wordt verleend in geval van vragen.
Beste Bart, Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goede service en goede webshop.
Beste Bart, Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze webshop. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer