Eenvoudig om online te bestellen. Goede klantenservice.

Niet geleverd wat er besteld was

Rommelig drukwerk met ongelijke witte randen en veel kleinere afbeelding. Geen oplossing geboden.

Eenvoudig om online te bestellen. Goede klantenservice.

De stickers waren naar wens. Makkelijk om te bestellen en snel binnen! Als ik weer wat moet hebben, kom ik hier terug.

Betrouwbaar, snel en service

Vorige week kerstkaarten besteld, binnen 1 dag binnen in plaats van na 3 dagen. Dat was verrassend! Ik maak al een aantal jaar gebruik van Drukwerkdeal.nl en zowel de producten als de service zijn altijd prima. Aanrader!

GEWELDIG!

Zowel telefonisch als per mail makkelijk te bereiken. Geen lange wachttijden en zeer vriendelijke medewerkers. Denken met je mee en afhandeling van je bestelling is overzichtelijk en zo gedaan! Vaste klant geworden inmiddels.

Fantastische service

Na mijn vraag op de chat kreeg ik direct antwoord terug en is het proces van bestellen direct in gang gezet. Ik ben zeer tevreden over Drukwerkdeal!

Ideaal systeem om een mooie folder te maken.

Ik werd door de helpdesk zeer snel en goed geholpen via telefoongesprek wanneer ik het, even nodig had. Ik ben erg blij met het eindresultaat. Grote complimenten voor dit bedrijf!!

Snelle levering, top kwaliteit, klasse

Zeer tevreden over de snelheid van levering, top kwaliteit en goede prijs.

Ideaal systeem om een duidelijke, gebruiksvriendelijke website te maken.

Ik werd zeer snel en goed geholpen toen ik het, ondanks alle hulp die ik op internet kan vinden, even nodig had. Ik ben erg blij met het eindresultaat.

Bijna perfect!

De flyers waren verkeerd binnen gekomen, maar word netjes allemaal binnen een paar werkdagen opnieuw geregeld en verstuurd! Top aanpak, een tevreden klant!

Snel en goede kwaliteit

Mijn muismat is precies wat ik hoopte, goede kwaliteit, scherpe print, juiste hoogte, en snel thuis na bestelling. Top!

Snel en goede kwaliteit

Keulenstraat 4