Heldere communicatie en prima product.

Prettig

Altijd goed !!

Wij bestellen al een aantal jaren bij drukwerkdeal en altijd snel en goed.

Altijd goed !!

Wij bestellen al een aantal jaren bij drukwerkdeal en altijd snel en goed.

Snelle correcte levering, fijn website, eenvoudig bestelproces en goede informatie. Kortom top!

Gebruiksvriendelijk en goed!

Bestelproces en productkeuze op website is gebruiksvriendelijk en straight forward. E-mail communicatie na bestelling was duidelijk. Kwaliteit van de producten (postcards & stickers) waren beter dan had ik verwacht. Ik ga hier vaker bestellen :)

Gebruiksvriendelijk en goed!

Mooi resultaat

Mooi resultaat

Goede kwaliteit en service

Ik ben blij met Drukwerkdeal, al jaren lang bestel ik mijn drukwerk hier. Als ik een vraag heb, dan zijn het personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Meestal ontvang ik mijn bestelling op tijd, ze zijn niet altijd de goedkoopste maar alles klopt en werkt prima met bestanden uploaden en algemene service.

Door PostNL op het verkeerde adres bezorgd, maar wel goed opgelost

De bezorger van PostNL had het drukwerk 3 straten verderop afgeleverd (zelfde huisnummer, andere straat). Ik zag alleen maar dat het drukwerk afgeleverd zou moeten zijn, dus daarop de klantenservice van Drukwerkdeal gebeld. De vrouw die ik aan de lijn kreeg was attent en schoot voor mij een nieuwe order in met next day delivery (zoals ik het oorspronkelijk ook besteld had). Ze gaf aan dat het misschien wel zo zou kunnen zijn dat het pas na het weekend geleverd zou worden (ze kon niet garanderen dat het pakketje op zaterdag geleverd zou kunnen worden). Zaterdagavond mocht ik mijn drukwerk in ontvangst nemen. Een week na de oorspronkelijke besteldatum kwam de man bij wie het bezorgd was het drukwerk bij mij afgeven en vielen er wat puzzelstukjes op zijn plaats. Helaas kon ik dat toen niet meer bij mijn klacht vermelden, dus dat is misschien een minpuntje (al weet ik niet of dat Drukwerkdeal daar nog veel mee had kunnen doen). Enige andere minpuntje is dat ik geen geld terug heb gekregen, omdat mijn drukwerk uiteindelijk niet de volgende dag geleverd was en ik het niet meteen kon ophangen. Aan de andere kant lag de schuld ook niet bij Drukwerkdeal.

Gewoon duidelijk en goed!

Bestel flow op de website is gebruiksvriendelijk en straight forward. Communicatie via e-mail en wat je kan verwachten idem. En kwaliteit van bestelde producten waren beter dan verwacht. Ik ga hier vaker bestellen ;)

Helemaal tevreden!

Er wordt meegedacht met de bestelling(en) en de levering is altijd lekker vlot.

Duidelijke print en in huis op de dag zoals gepland. Super!

Duidelijke print en in huis op de dag zoals gepland. Super!

mooi werk en snel

niet een keer maar tientallen keren dat ik bestelde; steeds mooi werk en snel!

Geweldige klantenservice

Ik had per ongeluk vergeten de laatste wijzigingen in mijn ontwerp op te slaan en dus een verkeerde bestelling geplaatst. Gebeld met klantenservice, die de order heeft geannuleerd. Twee dagen later stond het geld alweer op mijn rekening.

slechte uitlijning en voorbeeldweergave is anders

Slechte uitlijning (anders dan in voorbeeld), kleurweergave sub-optimaal, snijlijnen zichtbaar.

500 flyers de prullenbak in

500 flyers geleverd die niet leesbaar waren. Ik begrijp dat ik zelf online het bestand geupload heb, maar het zou toch een kleine moeite zijn om een proefdruk te maken en even te bellen als blijkt dat het niet leesbaar is. Dit was mijn laatste bestelling bij jullie.

500 flyers de prullenbak in

Keulenstraat 4