Goede prijs-kwaliteit verhouding en bijna altijd op tijd geleverd

Zie titel: Goede prijs-kwaliteit verhouding en bijna altijd op tijd geleverd

Fantastisch!

Doen wat ze beloven. Snel geleverd en ben ook nog eens erg tevreden met resultaten! Ook de voorbeelden van materialen die ik van te voren ontvangen heb zijn erg goed om een beeld te krijgen. Volgend jaar weer kalenders van drukwerkdeal..

Super snel en erg mooi

Super snel en erg mooi drukwerk geleverd. Ik ben blij

Makkelijke editor. Geleverd oo de dag dat beloofd was.

Makkelijke editor. Geleverd oo de dag dat beloofd was.

Behulpzaamheid en kwaliteit

Ze denken met je mee en leveren een constante kwaliteit

Degelijk en snel

Degelijk en snel

Al meerder keren besteld bij drukwerkdeal en altijd razendsnel geleverd en top kwaliteit!

De resultaten zijn altijd goed. Is het niet goed dan wordt ervoor gezorgd dat het snel en uitstekend wordt gecorrigeerd. Heel fijn.

Erg tegen gevallen

Allereerst waren de boekjes 4 dagen later geleverd dan was afgesproken. Vervolgens zijn de flyers verkeerd afgedrukt.

Top kwaliteit en zeer goede service

Al vele posters op A2 laten verwerken. Kwaliteit is TOP. De service met achteraf betalen, verzenden e.d. zeer goed. Bedrijf reageert snel op mailtjes en bevestigd ook de status van het drukproces en de verzending.

Top kwaliteit en zeer goede service

snel, makkelijk, betaalbaar

eenvoudig ontwerpen, what you see is what you get, snelle levering, betaalbaar

Goed drukwerk en volgens afspraak ontvangen!

Heldere site, duidelijk - blij met mijn ontvangen drukwerk en ook volgens afspraak geleverd!

Goed drukwerk en volgens afspraak ontvangen!

Product super aanleveren bestanden omslachtig

Product is van goede kwaliteit en bedrukking ook super. Bij het aanleveren van de bestanden wordt om twee bestanden gevraagd, maar in het systeem kan je niet twee bestanden toevoegen. Wel snel contact kunnen krijgen met iemand van de klantenservice.

Goed, snel, goede prijs

Wat voor drukwerk ik ook nodig heb, bij Drukwerkdeal.nl kan ik terecht. Via de eenvoudige webinterface kan ik snel bestellen wat ik nodig heb, tegen een goede prijs, en op tijd in huis.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer