Wat een service, wat een helden!

Tijdige aflevering van onze bestelde canvasdoeken dreigde in de soep te lopen maar dankzij de inzet en geweldige service van jullie held Saskia en het productieteam kwam alles precies een kwartier voor het arriveren van onze gasten alsnog helemaal goed. Waar vind je dat nou nog? Vandaar onze dikke tien voor Saskia en jullie team; ook in hectische tijden!

Wat een service, wat een helden!

Zeer goede service! Goede kwaliteit en wanneer nodig ook nog eens super snel in huis!

Zoals beschreven, goede kwaliteit in een gemakkelijk systeem.

Zoals beschreven, goede kwaliteit in een gemakkelijk systeem.

Alweer een mooi resultaat

Zelf folder ontworpen voor mijn business. Drukwerkdeal levert het keurig af, mooi geprint en gevouwen. Ik ben blij!

Alweer een goed resultaat

Folder zelf ontworpen voor mijn business. Mooi geprint en gevouwen ontvangen, en zeker niet te duur. Ik ben blij!

Zeer slecht.

Bestelde product komt niet overeen met bestelling, en met de bevestiging van Drukwerkdeal. Na overleg nieuwe levering aan geboden, en weer niet geleverd zoals besteld en bevestigd via Drukwerkdeal. Mijn kleine opdracht, en de orderbevestiging is duidelijk niet gelezen door de productie afdeling. Twee keer niet juist geleverd. Voor ons een reden niet verder te gaan met Drukwerkdeal.

Drukwerk is prima, de levertijd werd niet waargemaakt

Speciaal bij drukwerk deal besteld omdat we spoedig een paar flyers nodig hadden. Besteld voor 23 uur, overmorgen in huis, was de belofte. Helaas werd de bestelling pas twee dagen later verzonden en dit de post er ook nog een dag langer over.

Drukwerk is prima, de levertijd werd niet waargemaakt

Keulenstraat 4