Perfecte keuze

Goed drukwerk voor een mooie prijs

Perfecte keuze

Goed drukwerk voor een mooie prijs

Gewoon top

Makkelijke bestelling Goede kwaliteit Snelle levering Scherpe prijs Wat wil je nog meer ?

Gewoon top

Vriendelijke en duidelijke communicatie. De verpakking zijn zeer matig en gevoelig voor transport. De posters die ik aanschaf zijn bijna altijd beschadigd. Vrgr Peter MotorcycleAcademy

Nog niets ontvangen

Heb 27 nov besteld, zou 1dec binnen zijn en is nu 5 december, nog niets binnen

Nog niets ontvangen

Heb 27 nov besteld, zou 1dec binnen zijn en is nu 5 december, nog niets binnen

Erg tevreden, snel en duidelijk

Wij zijn erg tevreden, snel en duidelijk besteld en prijs/kwaliteit verhouding goed.

Erg tevreden, snel en duidelijk

Supersnelle levering

Om 18.55 u de bestelling van de banner geplaatst. Vóór 12.00 uur de volgende dag geleverd! Zo'n snel;le levering heb ik niet eerder meegemaakt.

Snelle levering en behulpzame mensen aan de telefoon

Snelle levering en behulpzame mensen aan de telefoon

Ik kon online niet het aantal van een herbestelling aanpassen, toen heeft Nikki van de klantenservice mij persoonlijk gebeld en keurig geholpen. Ze weten goed om te gaan met de verwachting van de klant.

Goeie kwaliteit, snelle levering

Goede service en snelle levering

Prima drukwerk

Tevreden met het zakelijke drukwerk. Nadeel is dat uploaden van het bestand voor geniete brochures steed opnieuw moet ook al gaat het om een herbestelling van een eerdere bij drukwerkdeal bestelde brochure. Jammer en tijdrovend, maar verder ok.

snel, goed en niet scherp geprijsd

Online tool werkt goed, prijzen vallen echt mee, en kwaliteit is zeer goed. Bovendien binnen een paar dagen geleverd. Dus volledige punten toegekend deze keer :-)

Fantastisch mooi wanddoek

Wij hadden een wanddoek besteld voor een grote muur. Het is prachtig gedrukt, mooi afgewerkt. We zijn er blij mee.

fijn en snel

snel

redelijk

Onverwacht hoge prijsstijgingen. Niet terugbellen. Korting is niet meer.. Product over het algemeen goed.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer