Goede en snelle service

Goede en snelle service!

Snel en goed!

Wat belooft wordt, is nagekomen. Mooie spullen een snelle levering!

Prima werk geleverd !!

Prima site.

Krijg niet wat beloofd wordt, klantenservice dramatisch

Wat een ongelofelijk treurig bedrijf. Ik heb nog nooit zulke slechte service meegemaakt. Het product is totaal verkeerd gemaakt en krijg na 5 dagen pas antwoord op de klacht. Dan wordt er nog gevraagd of ik bewijs heb dat het verkeerd gemaakt is en dat ze alleen met een foto de klacht kunnen afhandelen. Wat weer dagen duurt. Dan geven ze geld terug zodat je wéér het proces in moet wat net fout gegaan is. In plaats van het probleem op te lossen ben je dus weer terug bij af.

Goed.

Het enige dat ik jammer vind, is dat ik bij het zelf aanleveren van een bestand waar bijvoorbeeld 4 pagina's in staan ik geen selectie kan maken van de pagina's (bijvoorbeeld 2 en 3) die ik wil laten bedrukken.

Heel goed snelle levering TOP

Fijne website makkelijk te bestellen, en mooi resultaat.

Steeds keurig werk en op tijd geleverd

Pico bello!

Ik heb al vele keren druk- en printwerk laten maken en het werd alle keren in pico bello staat geleverd. Soms zelfs een dag eerder dan beloofd!

Geweldige service!

Ik heb al diverse malen mijn drukwerk bij Drukwerkdeal.nl besteld en keer op keer krijg ik mijn bestelling sneller dan aangegeven. Ook denken ze met je mee, als ze iets zien dat er wat anders uitziet of beter kan, nemen ze contact met je op. Ik zal dan ook nooit meer bij een ander drukwerk bestellen.

Ik wacht nog steeds op mijn bestelling

Ik heb extra betaald om mijn bestelling te laten afleveren op maandag 28 november. Het is nu woensdag 30 november en ik heb nog helemaal niets binnen. Terwijl ik de flyers gisteravond nodig had. Graag wil ik het geld voor de express levering terug. En voortaan ga ik wel ergens anders bestellen. Waardeloos dit!

Mooi drukwerk en snel geleverd

Mijn ervaringen met Drukwerkdeal zijn altijd positief. Snelle levering, altijd goed drukwerk en ze denken met je mee. Ook superhandig het ontwerp programma waarin je je eigen flyers kan maken. En kind kan de was doen!

Gebruiksgemak, kwaliteit, snelheid: een 10 !

Gebruiksgemak, kwaliteit, snelheid: een 10 ! Dus ik weet niet eens hoe de helpdesk werkt maar vertrouw erop dat dat ook TOP zal zijn.

Snel en netjes geleverd!

2 weken geleden voor het eerst wat besteld bij Drukwerkdeal. Ik wilde graag spot UV visitekaartjes en dit vond ik best spannend vanwege de spotkleur/glans. Specificaties waren allereerst heel duidelijk (kort maar krachtig) wat super fijn was voor mij (grafisch vormgever). Verzending was snel en de kaartjes zijn netjes ingepakt! Keurig updates ontvangen via de mail dus top! Heb pas 1 keer iets besteld dus 5 sterren daar wacht ik nog even mee maar de eerste indruk is al goed ;)

Snel, kwaliteit, flexibel en een mooi resultaat

Drukwerkdeal is in staat om je te ondersteunen met goede software voor het ontwerp en dan snel een prachtig product te leveren tegen een prima prijs.

Duidelijke uitleg, prachtig resultaat

Glossy gemaakt voor familiebijeenkomst. Heel erg mooi geworden.

Klopt altijd

Goede ervaring, goede prijs en kwalitatief goede producten.

Adequaat !

Op naar de toekomst.

Goed maar op gebied van gebruikersgemak kunnen nog stappen gezet worden.

Voor mij zou de mogelijkheid om eenmaal bij de laatste fase in een bestellen terug te kunnen gaan om eventuele wijzigingen nog door te voeren waaronder aantal e.d. Eenmaal in concept kun je wel de tekst aanpassen maar een gekozen voorkant met foto is niet aan te passen. Althans....ik heb het niet gevonden.

Heel negatief

Beloftes worden niet nagekomen

Fijne drukkerij die met je mee denkt!

Ik heb regelmatig drukwerk nodig hier is Drukwerkdeal een hele fijne partner met vriendelijke medewerkers die echt met je meedenken!

Ook als het niet goed gaat, maken ze het goed!!

Onze folders waren niet kleurvast. Dat was een teleurstelling. Maar na contact te hebben gehad mochten we de zending terugsturen. Alles werd in no time geregeld en we kregen nieuwe folders. En deze zijn, zoals we altijd gewend zijn, fantastisch mooi gedrukt!! We zijn weer helemaal blij!!

Zeer goede service

Goede kwaliteit producten, goed verpakt. En een zeer goede klantgerichte klantenservice.

Het was (alweer) prima!

Ieder jaar bestellen wij onze kerst/nieuwjaarskaarten bij Drukwerkdeal, ieder jaar ziet het er weer prima uit. De levering is op tijd, kaarten verzorgd ingepakt. De prijs OK. Eén keer ging het niet goed, gebeld, en spoorslags kregen wij (kosteloos) nieuwe kaarten. Volgend jaar weer Drukwerkdeal!

software moet geupdate worden

ik loop regelmatig tegen software problemen aan tijdens het bestellen of herbestellen en het uploaden van bestanden. Kan niets aan gedaan worden geeft drukwerkdeal aan. Op dit moment zou ik ze niet aanbevelen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer