Prima ervaring

Algemene ervaring was prima. Werd snel geholpen met een vraag. Levertijd is snel. Prijs is prima. Kwaliteit is goed.

Betrouwbaar

Bestel er al jaren. Leveren altijd volgens afspraak en met prima kwaliteit.

Top geregeld!

Binnen één dag en perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs

Snel geleverd en goede kwaliteit

Mooie dikke folders en posters, erg blij mee.

Banners zien er top uit.

Snel geleverd, keurig gedrukt. Heel blij mee en al in gebruik genomen.

super goed

heel blij met drukwerkdeal. Altijd geleverd wanneer toegezegd en altijd goed. Wanneer het een keertje niet goed gaat zorgen ze meteen voor de beste oplossing denkbaar.

SUPER! Alles gaat beter als de communicatie goed is.

Ik kom hier graag omdat ik weet dat ze mij altijd goed helpen. Heerlijk personeel!

Pouches not specified that they are shiny or mat

We had ordered stand up pouches. The first time we chose recycled plastic and the second one just plastic. It's nos specified that the first one is mat and the second one is shiny. We thought they were the same in their look. Maybe it's an idea to specify this. Clients might have a preference of one or another.

Vertrouwd

Zoals al mijn bestellingen is deze ook weer uitstekend en zeer snel geleverd.

goede service

Goede service. deze keer een opmerking; de budget banieren hebben sinds deze levering een steuntje minder gekregen bij de uitrolcasette onderin waardoor de stabiliteit minder is. Punt van aandacht! Mogelijk geldt dat niet voor de iets duurdere versies. Printkwaliteit en de snelheid van levering is uitstekend!

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestellen via drukwerkdeal vind ik eenvoudig, snel en ze leveren goede kwaliteit. Via het online programma kun je zelf je drukwerk samenstellen en vormgeven. Je ziet meteen hoe het resultaat eruit komt te zien. De kleuren en kwaliteit is goed. Ik beveel dit zeker aan.

Kwaliteit en snelheid erg tevreden over

Eenvoudige manier om snel drukwerk te laten maken en leveren! Kerstkaarten waren in no time gedrukt en geleverd en alles zag er netjes verzorgd uit.

Goede service en aflevering

Goede service en aflevering

Ik ben erg tevreden met prijs/kwaliteit en de service.

De meeste producten worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden terwijl de kwaliteit voor een groot deel van mijn klanten voldoende of meer dan voldoende is. Bestellen via de website is voor de meeste producten eenvoudig en snel gevolgd door een goede controle door of het systeem of een van de medewerkers. Die vervolgens adequaat reageren als er iets niet helemaal goed is aangeleverd. Bovendien vind ik het handig dat ik mijn bestel historie kan inzien. In het geval van een fout tijdens de productie (waar gewerkt wordt vallen spaanders) wordt dit snel opgepikt en altijd naar tevredenheid opgelost. Vaak via een persoonlijk contact, iets wat ik erg fijn vind. Ik kan Drukwerkdeal.nl dus met een gerust hart aanbevelen.

verzenden in meerdere pakjes

ik vind het niet duurzaam dat 1 bestelling in meerdere pakketten verstuurd wordt. En ook is dat niet professioneel naar mijn klanten toe.

Altijd goed, eventuele problemen snel opgelost

Snel, makkelijk, goed en zeker niet duur. Bestellen werkt super makkelijk en als er problemen zijn met een product dan worden deze snel en zonder gedoe opgelost.

Goed en snel

Prima templates waaruit ik kon kiezen. Makkelijk bewerkingsprogramma, snelle levering en goede service

beter dan vorige keer

kwaliteit van beeld, redelijk. Hulp van Amber heel goed! Bezorging, niet fijn. Ze geven aan tussen 8.00 en 18.00. voor een bedrijf(recl.buro) misschien geen probleem, voor particulier wel. Aangeven in halve dagdelen zou beter zijn.

Fantatische service!

Al jaren een fantatische service!

Snel geregeld, goed kwaliteit. In 1 woord: Top!

Geweldig bedrijf, maar...

Geweldig bedrijf, snelle en goede service, mooi kwaliteit, goede prijzen. Vind alleen jammer dat je het aantal bij een herbestelling niet kan wijzigen. Bij ons komt vaak een herhaal order maar dan een andere aantal en dat moeten we alles weer opnieuw invullen. Je kunt wel voor een andere ontwerp kiezen maar niet het aantal. Wel jammer.

Wat heerlijk dat je nagenoeg alles zelf kunt regelen!

Super heldere website die je helpt om dat te maken wat je wilt. Super service wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Goede support en snelle antwoorden. Nu drie keer van jullie diensten gebruik gemaakt en kan geen minpunten nomen. Gewoon top!

In al die jaren dat ik drukwerk besteld heb ben ik altijd geweldig geholpen.

Snelle levering, goede kwaliteit en altijd goed geholpen als ik in nood zit/zat.

snel en goed geleverd

snel en goed