Algemene ervaring was prima. Werd snel geholpen met een vraag. Levertijd is snel. Prijs is prima. Kwaliteit is goed.
Beste Tom, Vriendelijk bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat de bestelervaring bij ons positief is geweest, dat horen wij graag. Veel plezier van de bestelling en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Bestel er al jaren. Leveren altijd volgens afspraak en met prima kwaliteit.
Beste Markus, Bedankt voor jouw review. Het doet ons goed om te horen dat na jaren, wij jou nog steeds mogen ontvangen als trouwe klant. Heel graag tot snel bij de volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Binnen één dag en perfecte kwaliteit voor een vriendelijke prijs
Beste Marinus, Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Wat fijn dat de kwaliteit naar wens is, dat had natuurlijk niet kunnen missen met zulke mooie foto's! Heel veel plezier met de doeken. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Mooie dikke folders en posters, erg blij mee.
Beste Marlies, Wauw, wat een mooie review. Daar doen wij het voor! Goed om te horen dat de kwaliteit is geworden wat je ervan had verwacht. Graag tot snel voor de volgende mooie order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Snel geleverd, keurig gedrukt. Heel blij mee en al in gebruik genomen.
Beste Caspar, Bedankt voor deze top review. Wat ontzettend fijn om te horen dat de banners naar verwachting zijn en dat ze ook al hangen. Heel veel plezier van de bestelling. Tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
heel blij met drukwerkdeal. Altijd geleverd wanneer toegezegd en altijd goed. Wanneer het een keertje niet goed gaat zorgen ze meteen voor de beste oplossing denkbaar.
Beste Danielle, Wat een mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik kom hier graag omdat ik weet dat ze mij altijd goed helpen. Heerlijk personeel!
Beste Rene, Wat een mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice medewerkers, het zijn ook toppers! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We had ordered stand up pouches. The first time we chose recycled plastic and the second one just plastic. It's nos specified that the first one is mat and the second one is shiny. We thought they were the same in their look. Maybe it's an idea to specify this. Clients might have a preference of one or another.
Dear Annelise, Thanks for you feedback, we really appreciate this! I will pass this information on to the relevant department within our company. We are happy to help you with your next order. Greeting, Marian Webcare Specialist
Zoals al mijn bestellingen is deze ook weer uitstekend en zeer snel geleverd.
Beste Rob, Wat een mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Fijn dat je zo tevreden bent met de kwalitiet en de levering, leuk om te horen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede service. deze keer een opmerking; de budget banieren hebben sinds deze levering een steuntje minder gekregen bij de uitrolcasette onderin waardoor de stabiliteit minder is. Punt van aandacht! Mogelijk geldt dat niet voor de iets duurdere versies. Printkwaliteit en de snelheid van levering is uitstekend!
Beste Hans, Bedankt voor de review en feedback. Het budget cassettesysteem wordt afgewerkt met kunststof zijkappen. Daarnaast wordt de roll-up banner gestabiliseerd met een kunststof voet en voorzien van een lichtere kwaliteit PVC-doek geschikt voor actiematig gebruik. Het klopt dat deze versie 1 voet heeft. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestellen via drukwerkdeal vind ik eenvoudig, snel en ze leveren goede kwaliteit. Via het online programma kun je zelf je drukwerk samenstellen en vormgeven. Je ziet meteen hoe het resultaat eruit komt te zien. De kleuren en kwaliteit is goed. Ik beveel dit zeker aan.
Goedemorgen Daphne, Bedankt voor je mooie review. De flyers die je hebt ontworpen zijn mooi geworden. Ik kan me goed voorstellen dat je hier blij mee bent. Wel ben ik nog benieuwd wat wij kunnen doen om van jouw 9 volgende keer en 10 te maken! Alle feedback is meer dan welkom. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudige manier om snel drukwerk te laten maken en leveren! Kerstkaarten waren in no time gedrukt en geleverd en alles zag er netjes verzorgd uit.
Beste Jan, Wat een mooie review. Fijn dat jouw drukwerk zo snel is binnengekomen en helemaal naar wens is. Veel plezier met het geven van deze mooie kerstkaarten! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Goede service en aflevering
Hi Julia, Kort en krachtig, dankjewel voor je mooie review! Hier zijn we heel blij mee. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De meeste producten worden tegen een zeer concurrerende prijs aangeboden terwijl de kwaliteit voor een groot deel van mijn klanten voldoende of meer dan voldoende is. Bestellen via de website is voor de meeste producten eenvoudig en snel gevolgd door een goede controle door of het systeem of een van de medewerkers. Die vervolgens adequaat reageren als er iets niet helemaal goed is aangeleverd. Bovendien vind ik het handig dat ik mijn bestel historie kan inzien. In het geval van een fout tijdens de productie (waar gewerkt wordt vallen spaanders) wordt dit snel opgepikt en altijd naar tevredenheid opgelost. Vaak via een persoonlijk contact, iets wat ik erg fijn vind. Ik kan Drukwerkdeal.nl dus met een gerust hart aanbevelen.
Beste Ben, Bedankt voor deze top review, dit is waar wij het voor doen! Fijn dat het werken met onze website zo goed bevalt en dat je tevreden bent met onze service en klacht afhandeling. We helpen je graag weer bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
ik vind het niet duurzaam dat 1 bestelling in meerdere pakketten verstuurd wordt. En ook is dat niet professioneel naar mijn klanten toe.
Beste Nina, Bedankt voor je beoordeling. Het klopt inderdaad dat orderregels vaak los van elkaar verpakt worden. De losse orderregels komen namelijk als aparte bestellingen binnen bij onze productie locatie zodra er een ander bestand of andere specificaties worden gebruikt. Om ervoor te zorgen dat pakketten dan niet kwijt raken, wordt iedere orderregel gelijk afgerond en verpakt in een op maat gemaakte doos. Wij zijn ons er inderdaad bewust van dat dit niet de meest duurzame optie is, echter zorgt dit er in het productie proces zelf wel voor dat wij veel minder productie afval hebben. Wij zijn heel actief bezig met het kijken hoe wij deze processen kunnen wijzigen om ervoor te zorgen dat het duurzamer maar ook werkbaar is. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel, makkelijk, goed en zeker niet duur. Bestellen werkt super makkelijk en als er problemen zijn met een product dan worden deze snel en zonder gedoe opgelost.
Beste Marc, Bedankt voor je mooie review, dit is waar wij het voor doen! Fijn dat het werken met onze website zo goed bevalt en dat je tevreden bent met onze service. Tot snel bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima templates waaruit ik kon kiezen. Makkelijk bewerkingsprogramma, snelle levering en goede service
Beste, Bedankt voor je mooie review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze online editor, levering en service. De kaarten zijn gaaf geworden! Tot gauw weer bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
kwaliteit van beeld, redelijk. Hulp van Amber heel goed! Bezorging, niet fijn. Ze geven aan tussen 8.00 en 18.00. voor een bedrijf(recl.buro) misschien geen probleem, voor particulier wel. Aangeven in halve dagdelen zou beter zijn.
Beste Robin, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen door Amber! Ik heb je bericht aan haar doorgestuurd. Bedankt voor je feedback omtrent de aflevertijden. Ik neem deze intern mee, wellicht dat we dit in de toekomst kunnen realiseren voor onze klanten. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al jaren een fantatische service!
Hoi Claire, Bedankt voor deze top review! We zijn blij om te horen dat je al jaren tevreden bent met onze service. Op naar nog vele jaren meer! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hoi Perry, Kort maar krachtig! :-) Bedankt voor je uitstekende review en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Geweldig bedrijf, snelle en goede service, mooi kwaliteit, goede prijzen. Vind alleen jammer dat je het aantal bij een herbestelling niet kan wijzigen. Bij ons komt vaak een herhaal order maar dan een andere aantal en dat moeten we alles weer opnieuw invullen. Je kunt wel voor een andere ontwerp kiezen maar niet het aantal. Wel jammer.
Hoi Felicia, Bedankt voor je mooie review. Wist je dat je de oplage kunt aanpassen bij een herbestelling? Plaats de nieuwe order via de knop "Herbestellen". (Laat de betaalmethode op iDeal staan en betaal deze nog niet). Vervolgens kan je via Mijn Bestellingen naar de nieuwe order navigeren en via de knop "Wijzig product" de aantallen aanpassen. Dit kan altijd en het ontwerp blijft dan ook behouden. We zien je graag weer bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Super heldere website die je helpt om dat te maken wat je wilt. Super service wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Goede support en snelle antwoorden. Nu drie keer van jullie diensten gebruik gemaakt en kan geen minpunten nomen. Gewoon top!
Beste Nathan, Wat een top review, dit is waar wij het voor doen! Fijn dat het werken met onze website zo goed bevalt en dat je tevreden bent met onze service. Tot snel bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering, goede kwaliteit en altijd goed geholpen als ik in nood zit/zat.
Beste Martijn, Ontzettend bedankt voor deze mooie woorden. Wat fijn om te horen dat jouw ervaring met onze service altijd zo goed is bevallen. Op naar de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snel en goed
Hoi Tiny, Kort maar krachtig! Bedankt voor je mooie review en we helpen je graag weer bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk te uploaden eigen bestanden. Goede drukkwaliteit. Snelle levering
Beste Martin, Bedankt voor deze mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website, kwaliteit en levering. Tot snel bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer