Mooi product en snelle levering

Duidelijke site. Alleen om geen witte randen te krijgen op visitekaartjes is wat lastiger, ondanks veel uitleg mbt rood gebied en geel gebied. Maar al met al heel tevreden

Tevreden

Tevreden

Het bedrukte vloeipapier ziet er geweldig uit, ik ben er erg blij mee! Snel en goed verpakt geleverd.

Snel en mooi

Ik heb muismatten met een serie foto's erop besteld. Ze zijn keurig op tijd afgeleverd.

Snelle levering en prima kwaliteit

Snelle levering en prima kwaliteit

Enorm snel geleverd. Helaas waren sommige flyers wel wat te schuin afgesneden, waardoor de afbeelding minder tot z'n recht kwam op de flyer. Maar verder alles goed.

Goed en snel

Drukwerkdeal stelt nooit teleur. Kwaliteit, prijs en levertijd zijn goed in verhouding

duidelijke site, goede kwaliteit en service

Een punt van kritiek: ik zou liever preciezere aantallen willen kunnen bestellen, niet 500 of 1000. Je gooit dan veel weg.

Print is really good, but size not

Print on t-short is SO GOOD! But size of t-short is not. I suggest to pick x2 size of you regular size. Rest is super nice.

Erg tevreden

Heel erg tevreden. Na een schade geconstateerd te hebben bij ontvangst, na 1 belletje werd het meteen opgelost en de dag erna al meteen geleverd. Erg snel opgelost. Erg tevreden met het product. (Wel vrij duur in vergelijking met andere)

Snel en kwalitief top

Snel geleverd en prima drukwerk. Netjes verpakt.

Snel geregeld en kwaliteit

Ik kon bij een andere leverancier niet terecht, eenmaal uitgekomen bij drukwerkdeal is het supersnel gegaan. Ik kon ook nog even bellen hoe alles werkt en daar werd snel opgenomen. Ik heb product nu ontvangen en het is prachtig! Dank jullie wel en er komen meer bestellingen aan!

Trage reactie

Een verlopen offerte weer op actief krijgen is een traag proces. Dit duurde 3 werkdagen. Via de chat gevraagd hoe dit versneld kon worden. Zij gaven aan dat dit bij verkoop ligt en dat zij daar dan geen invloed op hebben. Na een boze klant van me en 3 dagen wachten nog maar eens gebeld, die middag stond de offerte weer op actief... Aanbevelen is dus niet een kwestie van ja/ nee maar meer twijfel geval. Ik werk al meer dan 15 jaar met Drukwerkdeal en was altijd een tevreden klant. Helaas is de service/ snelheid/ flexibiliteit en persoonlijk contact erg achteruit gegaan. Ik ontvang (standaard) mails waarin wordt uitgegaan van nul kennis op het gebied van vormgeving en DTP. Dit is erg storend. Ik zou het prettig vinden dat de mensen werkend bij Drukwerkdeal meer kennis zouden hebben van hun klanten.

Netjes op tijd afgeleverd. Mooie kwaliteit en geen moeilijkheden met betalingen.

Prima services.

Snel en goed.

Ik was op zoek naar een snelle levering, drukwerkdeal was naast snel ook nog eens heel betaalbaar. Ik koos voor mesh, de kwaliteit is prima.

Super, en snel geleverd

Erg goede tarieven, makkelijke aanlevering en snel verzonden.

Ik zou dit geen 2e keer doen.

Ik heb in één week 4 bestellingen gedaan, over 1 daarvan was ik tevreden. Het bestel proces ging prima, de levering was snel en het drukwerk was in principe in orde, maar 2 van de bestellingen (kaarten) waarin naar mijn mening op veel te dun karton gedrukt waardoor het drukwerk ging krullen. Mijn klacht werd na een paar dagen beantwoord met de opmerking dat papier nu eenmaal een natuurproduct is en dit hoort daarbij. Ik zou dat dan niet aanbieden in die combinatie (van dikte en eenzijdig drukken) Ook met de stickers die ik besteld heb, ben ik gewoon niet tevreden. De hele bestelprocedure zie ik een vierkante sticker in beeld (de preview - zelfs in 3D) maar eenmaal ontvangen bleken de hoekjes mooi rond afgesneden te zijn. Dit staat ergens in de kleine lettertjes, maar laat het dan duidelijk zien in een preview. Dan had ik dat nooit besteld... Was aardig om even kennis te maken, maar ik ga op zoek naar een ander bedrijf om mijn drukwerk te laten verzorgen.

Super en betaalbaar

Duidelijke site, gebruiksvriendelijk

Na veel positieve ervaringen, deze keer zeer teleurstellend

In het kort...voor deze order hebben wij meerdere malen telefonisch contact gehad en zijn ons toezeggingen gedaan m.b.t. levertijden die op het allerlaatste moment helemaal niet mogelijk bleken te zijn. Heel vervelend, zeker omdat het probleem volledig op ons bord terecht kwam. De betreffende medewerker was niet genegen om met ons mee te denken en uiteindelijk hebben wij er zelf voor moeten zorgen dat de mailing alsnog op tijd weg kon. Kosten en tijd kwamen volledig voor onze rekening. Een simpel excuus was in deze een mooie eerste stap geweest. De wijze waarop je de klant tegemoet komt in een situatie als deze zegt denk ik veel over het bedrijf.

Hel goed

Fijn bedrijf

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Ik bestel regelmatig (zakelijk) bij Drukwerkdeal en altijd naar tevredenheid. Het online bestellen is makkelijk en de producten worden snel geleverd.

Werknemers perfect, systeem wat minder

Twee weken terug bleek er een klein foutje te zitten in een magazine dat ik had aangeleverd, waardoor deze niet in productie kon. Jullie hadden daar netjes een mail over gestuurd, maar die was naar een e-mailadres gegaan dat ik ooit zelf foutief had ingevoerd. Ik had dit aangepast, en in mijn portaal stond ook alleen nog maar het goede adres. Maar blijkbaar was het oude 'achter de schermen' niet verwijderd. Het zou handig zijn als de gegevens de ik in het portaal over mezelf kan zien, ook daadwerkelijk alle gegevens zijn die jullie van me hebben, en dat er geen 'oude' gegevens bewaard worden. Verder over de medewerkers niets dan lof. Toen ik via de chat contact opnam om te informeren waar mijn drukwerk bleef, werd het probleem snel en netjes gevonden en afgehandeld, ook al was het vrijdagmiddag na 17.00u!

Super snel

Snelle zending en prachtige kwaliteit kaartjes

Goede hulp

Altijd vriedelijke mensen die graag helpen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer