Goed geholpen

Pakket was te laat verzonden, mijn product was niet meer te gebruiken voor een marketing campagne. Echter is er contact opgenomen en is het probleem netjes opgelost. Van ontevreden naar tevreden klant.

Compleet en precies

Bestellen via drukwerkdeal gaat erg gemakkelijk. De medewerkers houden in de gaten of de bestanden op de juiste wijze en compleet worden aangeleverd. Als het nodig is wordt er om aanvulling of wijziging gevraagd. Drukken gaat snel en er wordt prima kwaliteit geleverd voor een scherpe prijs!

Goede kwaliteit/prijsverhouding en snelle levering.

Top drukwerk!

Zeer vriendelijke medewerker(s), behulpzaam en mooi drukwerk en snel geleverd!

ik weet precies waar ik besteld en betaald heb

heb al eerder drukwerk laten doen, dat was goed bevallen, nu wederom gebruik gemaakt van de kwaliteit en service. betaling vooraf is ook geen probleem, voor een correcte bestelling wordt je ook goed geholpen door de chatmedewerker. daarom zijn zeker 5 sterren van toepassing

Topbedrijf

Al meerdere keren leuke spandoeken besteld voor feestelijke gelegenheden. Altijd perfect, netjes op tijd en goed betaalbaar.

Leuke kaartjes, leuke prijs

Leuke kaartjes, leuke prijs. Iets simpeler dan ik had gehoopt en mn logo was (kon?) niet gecentreerd op het rondje/gat. Ik ha fiets dikker karton en iets glimmender verwacht. Toch leuke kaartjes.

Enveloppen zien er goed uit en snel geleverd:)

Super snel en goede service... erg blij mee

Top!!

DD doet wat ze beloven

Kwaliteit: prima Prijsstelling: Prima Bezorging: Altijd op tijd

Prima materiaal, snelle levering

zoals altijd erg blij met het resultaat. Goeie kwaliteit, snelle levering en makkelijk te bestellen

Bestelling verdwaald, perfect opgelost!

Mijn bestelling is zoek geraakt bij ups, er werd geen moment getwijfeld door drukwerkdeal en meteen actie ondernomen. Binnen een paar werkdagen mijn bestelling ontvangen. Voor drukwerkdeal een dikke 10. Voor ups een dikke onvoldoende helaas.

Goed spandoek en snelle levering

Via de website kon ik gemakkelijk mijn design toevoegen. Het bestellen en de levering gingen erg gemakkelijk. Het spandoek is ook van hoge kwaliteit, zo lang het bestand dat wordt aangeleverd ook van hoge kwaliteit is.

Ik kreeg een slecht product maar de oplossing was super

MIjn banners waren gelijk stuk maar binnen een paar dagen kreeg ik geheel kosteloos nieuwe! dat is super!

Geheel conform de verwachting

Goedkoop en gemakkelijk te ontwerpen op hun site.

Keurige kwaliteit en op tijd geleverd volgens afspraak.

Een fijn bedrijf om mee samen te werken. Goede kwaliteit voor een scherpe prijs!

Snel, goed en prima servicedesk!

Mijn next-day delivery was snel verzonden en netjes verpakt. Helaas was de bezorger toch een paar dagen te laat en Drukwerdeal heeft dit heel goed en netjes gecompenseerd. Zeer vriendelijke klantenservice!

Mooi drukwerk, supersnel geleverd!

flyers en kadekaarten voor een klant bij Drukwerkdeal laten drukken: super makkelijk te bestellen op de site, goed drukwerk en razendsnel geleverd, zelfs bij offsetdruk!

Goede kwaliteit, snelle leveringen

Wij zijn zeer tevreden over Drukwerkdeal! Ze leveren goede kwaliteit, leveren snel (normale en spoed leveringen) en ze reageren snel op vragen. Die hebben wij alleen bij specifieke aanvragen, omdat de website duidelijk is en alle opties worden toegelicht. Ook ontvangen we diverse nieuwsbrieven met (nieuwe) mogelijkheden voor drukwerk. We missen alleen soms eens een kortingscode, aangezien wij veel bestellen zou een voordeeltje op zijn tijd mooi zijn.

Prima ,snel en keurig geleverd wek

Ik zal drukwerkdeal.nl zeker aanbevelen en indien nodig hier ook nog andere artikelen bestellen

snelle service

snelle levering en fantastische klantenservice!

Snel en goed!

Ook voor een leek goed zelf te regelen. Mooi resultaat en goede communicatie!

Okee, gewoon, gemiddeld.

Producten zijn gewoon wat het moet zijn, basic. Vaak foutjes en imperfecties. Handig voor de snelle acties, niet voor cruciale projecten. Kleur niet altijd consistent in oplagen. Snijwerk niet precies. Rondhoeken slordig. Afwerking laatst van tassen niet zo netjes, smettend op elkaar.

Eerste bestelling

Via, via hoorde ik van jullie en het moest een dikke aanrader zijn. Dat is het ook. Bestelling netjes geplaatst en op tijd geleverd. De flyers zien er prachtig uit! Bedankt! Volgende keer ga ik weer bij jullie bestellen.

top!

Ik bestel al jaren onze zelfgemaakte kerstkaarten bij drukwerkdeal. De service en kwaliteit is altijd top!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer