Ze denken met je mee
Hi Mariëlle, Kort en krachtig, dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd goede ervaringen met drukwerkdeal. Makkelijk bestellingsproces, betaalbare prijzen, goede kwaliteit en snelle levering.
Goedemorgen Jerney, Wat een mooie review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons, daar worden we heel blij van. We zien je graag snel terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik werd op de website automatisch geleid langs een aantal keuzes met helder omschreven opties, daarna heb ik het PDF van mijn menukaart geüploaded. Alles om 16.00 uur 's middags, de volgende dag ontving ik de menukaarten al per post!
Goedemorgen Dorien, Zo snel kan het gaan! Wat fijn dat alles zo soepel is verlopen en dat je de site zo overzichtelijk vind. Mocht je toch vragen hebben bij het bestellen van een volgende order, dan weet je ons te vinden. We zien je graag snel terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Geen slecht word over te schrijven Ik bestel er best wel veel Het is er altijd super snel Als er iets met me bestelling is Wat kan gebeuren Krijg je gelijk antwoord en word het voor je Geregeld Echt een aanrader
Beste Theressa, Bedankt voor deze mooie review en wat goed om te horen dat je zo enthousiast bent. Wij zijn dan ook ontzettend blij met jou als trouwe klant. Graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Wji hebben kerstsokken besteld met ons logo. Tijdens het drukken is er een drukfout ontstaan waardoor één letter van het logo niet gedrukt is. Het formaat van de kerstsok is niet zoals omschreven en bijna de helft kleiner. Na ontvangst een klacht ingediend en toe bleef het stil. Na gebeld en we zouden per mail op de hoogte worden gebracht. Tot op heden is dat ook niet gebeurt. Over het algemeen zijn wij heel tevreden met het drukwerk van voorgaande bestellingen. Maar het blijkt dat als het mis gaat het ook echt mis gaat. Jammer! De aanbeveling is voor de kerstsokken!
Beste Robert-Jan, Bedankt voor je eerlijke review. Ik zie dat er zojuist via de mail contact is opgenomen met jou door ons After-sales team, graag zouden wij samen met jou gaan kijken naar een gepaste oplossing. Ons oprechte excuus voor het late oppakken van jouw klacht. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
De bedrukking van de eerste bestelling was er na de eerste was meteen af. Veel gedoe met een nieuw product bestellen (niet leverbaar etc.). Na veel mails en telefoontjes uiteindelijk goed opgelost maar het was zeer frustrerend. Bedrukking is uiteindelijk oke.
Beste Marjolein, Bedankt voor jouw review. Zojuist hebben wij elkaar telefonisch gesproken over alles wat er rondom jouw bestelling is gebeurd, dank hiervoor. Jij gaf aan dat er veel onnodig contact heeft plaats gevonden rondom jouw bestelling wat het bestellen een hele opgave heeft gemaakt. Wel gaf je aan dat je goed en positief geholpen bent door onze klantenservice. Dat is goed om te horen. Fijn dat we alles op een positieve manier hebben kunnen afhandelen samen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Snelle levering spandoek en de budget versie is een leuke prijs. Makkelijk foto's en teksten toe te voegen.
Beste M. Legters, Wat een mooie review, dank voor deze positieve woorden. Veel plezier met het mooie spandoek. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Goeie pagina makelijk programma om zelf een ontwerp te maken .snelle service en uiteindelijk een mooie banner
Beste Carolien, Wat goed om te horen dat het bestel- en ontwerpproces als positief ervaren zijn. De banner is dan ook erg mooi geworden. Heel veel plezier met de bestelling en graag tot een snel bij een nieuwe order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Snelle verwerking en mooi resultaat
Beste Nathalie, Dank voor je positieve review, fijn dat alles naar verwachting is verlopen. Graag tot een volgende vlotte bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
De bestelling was 3 (!) minuten te laat binnen om de levering binnen de gewenste tijd te laten plaatsvinden. Chatten was een teleurstelling: "er was te laat betaald en er was geen enkele mogelijkheid om het reeds opgestarte proces te onderbreken". Zware teleurstelling mede omdat de levering ná de start van de beurs zou zijn... Die teleurstelling ook laten blijken tijdens het chatten. Niet opgegeven en gebeld met de klantenservice. Er bleek geen enkel probleem te zijn: zij kon de geplaatste bestelling cancellen en ik hoefde slechts opnieuw te bestellen. (expresslevering: een tientje duurder) Waarom niet gelijk die oplossing aangedragen tijdens het chatten!!!
Beste Eddy, Bedankt voor je eerlijke review. Ik heb geprobeerd je telefonisch te bereiken, helaas is dit niet gelukt dus ik heb je een mailtje gestuurd. Wat ontzettend vervelend om te horen dat het eerste contact met onze klantenservice op deze manier verlopen is, ons excuus hiervoor. Wel fijn om te horen dat er uiteindelijk een gepaste oplossing is aangeboden waardoor je jouw drukwerk toch nog op tijd hebt kunnen ontvangen. Hopelijk hebben jullie de folders goed kunnen gebruiken en mogen wij jullie voor nieuw drukwerk ook weer ontvangen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Snel besteld, vlot geleverd en ziet er prima uit. Zeer behulpzame website die je makkelijk door het proces loodst. Drukwerk en papier van goede kwaliteit. En de prijs is scherp! Klasse.
Hi Leon, Wat een mooi cijfer bij de prachtige woorden in deze review! Het is fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt en zeer tevreden bent. We zien je graag terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Alleen jammer dat de laatste keer de 4 gaatjes niet in mijn losbladig binnenwerk zat
Hi Mariette, Bedankt voor het plaatsen van de review! We zijn erg blij om te horen je tevreden bent en ons aanbeveelt als drukker. Vervelend dat bij de laatste order de boorgaten missen in de bestelling. Ik heb je een e-mail gestuurd en graag zie ik je reactie tegemoet om het op te lossen! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Wij bestellen geregeld posters en andere dingen bij Drukwerkdeal en zijn tot nu toe heel tevreden. Ook als er iets mis gaat word het netjes afgehandeld
Hi Georg, Bedankt voor deze mooie review! Hier worden we erg blij van. Fijn dat je erg tevreden bent met de producten en mocht er iets mis gaan, lossen we het probleem graag op. We zien je graag terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, maar ook de dienst na verkoop. Tijdens de levering van 1 van mijn bestellingen liep er iets mis. Dezelfde week werd mijn bestelling opnieuw gedrukt en aan huis geleverd. Helemaal top !
Hallo Coraline, Bedankt voor de mooie woorden in deze review! We vinden het erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de service en een product hebt ontvangen die helemaal naar wens is. We helpen je graag weer bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Paar keer verkeerd gegaan met drukken door een fout in ons ontwerp maar door de hulp van drukwerkdeal hebben we nu mooie visitekaartjes! Dank!
Hi Len, Bedankt voor de review en het mooie cijfer! Erg fijn om te horen dat we hebben kunnen helpen en je uiteindelijk mooie visitekaartjes hebt mogen ontvangen. We helpen je uiteraard graag weer bij een nieuwe order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Jullie komen na wat jullie beloven qua drukwerk of andere producten! Wel wil ik jullie de tip geven om niet meer met PostNL te werken, die komen niet na wat ze beloven..., mijn laatste 8 of weet ik hoeveel bestellingen kon ik allemaal ophalen bij een ophaalpunt van PostNL!
Hi Johan, Bedankt voor het achter laten van de review! Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met het drukwerk en de producten. Ook is je mening over PostNL erg belangrijk voor ons. Wij zijn continue bezig om onze processen te verbeteren en daar hoort het proces van de vervoerders ook bij. Graag zien we je terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Al een behoorlijke tijd vaste leverancier voor divers drukwerk wat altijd prima is en snel wordt geleverd.
Hallo Johannes, Bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent. Wij zijn ook erg blij met jou als trouwe vaste klant. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Door omstandigheden werd een order met een extra week verlengt. Toen ik belde en aangaf dat het drukwerk dinsdag binnen moest zijn anders kon ik een order mislopen heeft een superheld bij drukwerkdeal een nieuwe aangemaakt die de volgende dag werd geleverd! Hierdoor heb ik als bedrijf net op de valreep zelf een opdracht kunnen binnenhalen. Daarom kan ik Drukwerkdeal warm aanbevelen!!
Hallo Kurt, Bedankt voor de prachtige woorden in de review! Wat ontzettend fijn om te horen dat uiteindelijk het drukwerk op tijd binnen was en je de order binnen hebt kunnen halen. We zien je graag terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Helaas waren er letters van de voucher afgesneden
Goedemiddag, Bedankt voor het plaatsen van de review! Zojuist heb ik telefonisch met een collega van je besproken wat er niet goed is gegaan en zijn we tot een passende oplossing gekomen. Graag zien we je terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Wij hebben inmiddels een serieus probleem met de verzending van pakketten. We krijgen elke week wel een melding dat onze klanten niets ontvangen hebben en dan duurt het vreselijk lang voordat we achterhaald hebben waar het pakket is gebleven. We bestellen heel veel bij jullie en waren altijd meer dan tevreden maar ik heb nu al best veel klachten ingediend en er wordt helaas niet op gereageerd.
Hi Daniela, Bedankt voor het achter laten van de review! Erg vervelend dat de pakketten niet goed aan komen bij jullie klanten, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We willen je hier graag over spreken maar helaas staat er geen telefoonnummer in het account. Mijn collega heeft je gisteren een e-mail gestuurd. Graag zien we je reactie tegemoet om samen tot een oplossing te komen! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare specialist
Zowel voor privézaken als voor het koor waarvan ik lid ben, laat ik al 10 jaar uitnodigingen, wensen, posters, flyers, programmaboekjes e.d. afdrukken. Deze keer was één onderdeel niet goed gegaan. 4 dagen later had ik de 500 nieuwe programmaboekjes in huis.
Hallo Fridus, Dank je wel voor deze mooie review. We waarderen het enorm dat je al jaren een trouwe klant bij ons bent. Helaas gaat er soms iets mis, ik ben blij dat we dit goed hebben kunnen oplossen voor je. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heb na vele jaren alleen maar goede ervaring
Hi Kees, Op naar nog vele jaren meer! Dank je wel voor die mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
In tegenstelling tot wat ik gewend ben bij Drukwerkdeal was deze order tussen de wal en t schip geraakt.
Hallo Heleen, Dank je wel voor jouw review, het is zoals je al zegt: in tegenstelling tot wat je gewend bent! Mijn excuus voor de grote vertraging die jouw order heeft opgelopen. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je niet bereiken. Ik heb je gemaild en ik hoop hierop spoedig van je te horen zodat we tot een oplossing kunnen komen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Levering was een dag eerder dan verwacht. Top
Hi Sam, Top dat jouw order zo lekker snel bij je was, bedankt voor de review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had buttons nodig voor een event en had ze een week vooraf besteld, leverdatum is niet gehaald, dit gaven jullie wel aan maar uiteindelijk kwamen ze pas 11 november, ipv 8. Ik heb dus niets aan de buttons. Erg jammer van het geld.
Hallo San, Dank je wel voor jouw review, wat ontzettend jammer dat de buttons te laat waren voor het evenement, mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. De buttons waren hier een dag te laat weg en waren daarna nog erg lang onderweg naar je! Fijn dat we elkaar hierover hebben gesproken en dat we tot een oplossing zijn gekomen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer