Levertijden worden minder

De levertijden voor spoed staan voortaan op 4 dagen. Voorheen was er nog keuze in aantal dagen met een bijbehorende prijs.

Duidelijk en overzichtelijk, makkelijk proces van uploaden en bestellen

Ik vind het heel gemakkelijk om de juiste producten te vinden, vervolgens mijn eigen ontwerp te uploaden en herzien alvorens tot bestellen over te gaan.

Betaalbare topkwaliteit

Product prima in orde, conform bestelling en levering volgens afspraak.

Uitermate goed product, levering was minder

Ik heb een zeer kwalitatief hoogwaardige vlag ontvangen. Echter was de bezorger niet op de hoogte van de toevoeging van mijn huisnummer. Ik woon op een nummer met als format x-xxx maar dat kan niet worden doorgeveven. Vandaar dat de laatste ster ontbreekt.

Betrouwbaar, snel, kwaliteit!

Gewoon áltijd goed!

door mij gemaakte fout op verzoek hersteld.

Had een verkeer formaat besteld

Niet geleverd zoals beloofd.

...

Kwaliteit is goed maar de controle kan beter

Kleuren zijn goed, papier is goed. Maar de vouwlijn bij de laatste bestelling was niet goed. Daardoor zag je een stukje wit aan de voorkant wat aan de achterkant had gemoeten. Dat is niet mooi.

Jullie zijn super !!! jullie zijn de beste van het hele land !! :))

Ik maakte me zorgen over een bestelling die ik had geplaatst, omdat ik het voor vrijdag nodig had, maar ik wist van tevoren dat het op maandag zou aankomen. Omdat een vriend zaterdag naar Curaçao reisde, en ik belde of het mogelijk was om iets extra te betalen zodat de bestelling zo vroeg mogelijk zou aankomen, maar ze vertelden me dat het niet mogelijk was. Maar tot mijn verbazing kwamen ze op vrijdag aan en op dat moment moest ik een aantal van de eerdere bestellingen voor Zoetermeer aannemen, en die bestelling nam ik ook aan ... ooh wat een genot ... en ik bad tot God en zei hem om blijf u enorm zegenen in de naam van Jezus. Nogmaals jullie zijn de beeeste!!!!

Ik kom iedere keer weer terug

Fijne site om al mijn drukwerk te bestellen. De folders die ik voor mijn klant bestelde zagen er luxe uit dankzij het extra zware karton.

Duidelijk, snel en goede kwaliteit!

Snel, goed en service

Ik doe al jaren zaken met dwd. Mijn ervaring is dat je makkelijk kunt bestellen, goede service krijgt, goede kwaliteit en snelle levering.

Zeer tevreden over het resultaat

Ik ben erg tevreden over de service en het resultaat. Enige minpuntje, het had wat sneller bezorgd kunnen worden na bestelling. En lastig dat je altijd een specifiek soort bestand aan moet leveren die je natuurlijk niet altijd voor handen hebt. Maar goed al met al, denken ze goed mee, en ik kreeg zelfs geld terug omdat een andere optie goedkoper zou zijn. Vond ik heel netjes van Drukwerkdeal. Topbedrijf.

Zeer mooie uitstraling van mijn flyers

Mijn flyers hebben de juiste kleuren gekregen en alles is duidelijk te lezen. Het papier is mooi dik. Helaas wel gevoelig voor wrijving waardoor veel flyers al beschadigd zijn ... wellicht een extra beschermlaag de volgende keer erop aan laten brengen.

Goede service en denken in oplossingen

Leveren zoals afgesproken. Ik had een probleem en heb deze vermeld. Zij hebben dit goed voor mij opgelost waardoor ik in de toekomst zeker weer gebruik zal maken van hun diensten. Top bedrijf.

Eerste bestelling niet in orde, opnieuw de bestelling ontvangen en nu heel tevreden

Supersnel (binnen 20 uur bezorgd)

Bestellen ging eenvoudig. Resultaat prima. Kleuren niet exact, maar zeker acceptabel. Blauw wat vlak, oranje wat te hard. Marginaal.

Altijd op tijd en kwaliteit!

De website is helder opgezet en leid je stap voor stap door je bestelling. Sympathieke medewerkers!

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs

Ben goed geholpen met mijn vragen , prima adviezen gekregen

Topwerk,

Eerste keer drukwerk laten doen bij Drukwerkdeal.nl. Zeer tevreden, snelle levering, betaalbaar, eerlijk werk.

Snelle levering Goede kwaliteit En mooie prijs

Een betrouwbare leverancier

Een prettige ervaring. Goed bereikbaar. Persoonlijk

Goeie en snelle service! Mooi drukwerk:)

Ik heb al jarenlang goeie ervaringen met Drukwerkdeal.

Ik wens niet iedere keer een survey te ontvangen. Heel irritant

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer