Schitterend mooi spandoek, goed materiaal, netjes afgewerkt rondom gaten en duidelijk opdruk.
Hallo Tanja, Dank je wel voor deze enthousiaste review! Wat fijn dat je zo blij bent met het spandoek. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede service, was snel binnen en heel mooi resultaat
Hallo E., Wat fijn te horen dat je tevreden bent met het bordje, dank je wel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
We missen 2 mm van de rand van de flyer die we digitaal aan u hebben gestuurd.
Beste Broeder Marie Thomas, Dank je wel voor de review, wat jammer dat de folders niet naar tevredenheid ontvangen zijn. Ik had je hier graag over gesproken, helaas kon ik je telefonisch niet bereiken. De missende 2 mm zijn ontstaan doordat er geen afloop aan het aangeleverde bestand zat. Ik heb je hierover gemaild met een voorstel tot oplossing, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Wij hebben voor onze vereniging paraplu's besteld. Ze zouden op maandag geleverd worden maar waren vrijdag al binnen. Zien er echt top uit. We waren bang het niet goed ging met ons logo maar echt top gedaan. Wij gaan hier in de buurt onze vereniging goed promoten tijdens regenachtige dagen.
Beste Anita, Bedankt voor de mooie woorden in je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het drukwerk. Hopelijk gaan we dit najaar veel regenachtige dagen tegemoet zodat je de vereniging perfect kan promoten met de paraplu's! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Excellent speed and quality, great choice of sustainable paper
Dear Julia, Thank you for your great words in this review! We are happy to hear that you had such a good experience with Drukwerkdeal.nl. With kind regards, Lisa Webcare Specialist
Makkelijk en snel klaar
Beste Richard, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat je tevreden bent. We zien je graag terug voor een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Op alle fronten zal het via drukwerkdeal makkelijk gemaakt worden. Mooie kwaliteit drukwerk, scherpe prijs en eenvoudig het ontwerp toevoegen.
Beste Jo, Bedankt voor je review en het mooie cijfer! Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt gehad en het drukwerk naar wens is geleverd. We zien je graag terug voor een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Ben helemaal tevreden met het resultaat
Hoi Andre, Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Bedankt voor je mooie review. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
goede klantenservice: snel en behulpzaam verzending en levering: snel product: goede kwaliteit prijs: goed prijs/kwaliteit-verhouding: uitstekend
Beste Ruud, We zijn heel blij met jouw review, bedankt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
we zijn heel tevreden over de leveringen van Drukwerkdeal en de snelheid waarmee jullie reageren. Bedankt en ga zo door!
Beste Ilse, Bedankt voor de mooie complimenten, daar zijn we blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Goede communicatie over de verwachte levertijd en de voortgang.
Hoi Steven, Bedankt voor je mooie review, daar zijn we blij mee! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Al jaren mijn Go-To plek voor drukwerk. Werkelijk alles wat je kan verzinnen leveren ze als product aan. Fijne mensen, supervriendelijk, en bij problemen merk ik echt die arm om je heen.
Hoi Linda, Bedankt voor je uitstekende review. We zijn blij met trouwe klanten als jij! Tot snel weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Quick and professional
Hi Kylie, Thanks for your great review! We are happy to hear that you are satisfied with our service. Kind regards, Rebecca Webcare specialist
Bestel graag bij drukwerkdeal , ooit eens bedrukte enveloppen gekregen die niet netjes waren was binnen een paar dagen opgelost en een goedde zending binnen Waarom geen 10 ? Een 10 haalt de uitdaging weg er is altijd wel iets te verbeteren
Hoi Pauline, Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. We blijven gaan voor die 10! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Een leuk naambord voor een hele leuke prijs.
Hallo Sandra, Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Blij met de levering van de rollup banners.
Hoi Hans, Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de roll-up banners. Bedankt voor je mooie review en graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De transparante opzet en open structuur geven onmiddelijk inzage in mogelijkheden en tarieven. In welke vorm of bij welke producent het uiteindelijk ook wordt geproduceerd: het begint meestal bij Drukwerkdeal. Het brede keuzepallet maakt dat ook bij afwijkende producties Dwd vaak uitkomst biedt.
Hoi Eric, We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze webshop. We proberen onze website zo overzichtelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Dank je wel voor de mooie review, op naar hopelijk nog vele jaren meer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De hele webshop navigeert lekker vlot en het samenstellen van producten loopt soepel. Heb je eens een vraag, dan word je snel geholpen aan de telefoon (fijn!). De levering is bij sommige producten ook knetter snel. Ik ben fan!
Hoi Yosh, Dank je wel voor deze uitstekende review! We zijn blij om te horen dat je fan bent van onze webshop en service! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Spandoek nodig voor een 50 jarige. Eenvoudig bestellen. Even raar dat je eerst betaald en dan pas kunt maken. Snelle levering
Beste Alexander, Bedankt voor je mooie review! Wist je ook dat het mogelijk is om achteraf te betalen? Je selecteert enkel de gewenste betaalmethode van tevoren. Dan kan je aan de slag met jouw bestand. Je kan kiezen om de order dan vooruit te betalen of bijvoorbeeld achteraf op rekening. Tot ziens weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De A5 boekjes werden snel geleverd. Wel even schrikken dat het bestand werd afgekeurd. Ik dacht dat het logisch was dat als je 20 pagina's besteld (een veelvoud van 4 bladzijden) bij een boekje en je levert er 18 aan dat er dan 2 pagina's wit zijn. Maar wel fijn dat je gewaarschuwd wordt en het was ook zo opgelost. Wat ik wel jammer vind is dat er geen mogelijkheid is om boekjes met zwart-wit bladzijden te kunnen bestellen, want in kleur met alleen tekst is wel vrij duur.
Leuk om zelf je eigen (in mijn geval) magneetplaat te maken.. Ook voor onhandige mensen zoals ik
Hi Andre, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze ontwerpservice voor de magneetplaten. Tot ziens weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Sommige foto's op de kalender zijn helaas wat donker uitgevallen. Verder waren ze met te veel stuks in de dozen verpakt: 80 stuks met een gewicht van ruim 32 kilo. De afwerking was keurig evenals de levering.
Beste J.P.M., Dank je wel voor jouw review. Dat zijn behoorlijk zware dozen geweest! Ik heb dit doorgegeven aan onze productielocatie want het lijkt me wat te zwaar. Je krijgt hier via de mail nog een terugkoppeling over van mij. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al jaren klant van Drukwerkdeal, ik kan uit ervaring zeggen dat ik zéér tevreden ben, van al het geleverde werk.
Beste Jan, We zijn zo blij met trouwe klanten zoals jij! Dank je wel voor de mooie review, op naar hopelijk nog vele jaren meer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had in mijn ontwerpen nog allemaal witte randen die ik niet in mijn ontwerp had zitten. Ik had 400 visite kaartjes die eigenlijk daardoor niet goed waren
Hallo Phlox, Dank je wel voor jouw review, wat jammer dat de kaartjes niet naar tevredenheid zijn! Het aangeleverde bestand was niet op het juiste formaat en hierdoor zijn de witranden ontstaan. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je niet bereiken. Ik heb je inmiddels gemaild en ik hoop snel van je te horen zodat we het probleem kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Duidelijke afspraken en snelle en goede levering
Hallo Jeannette, Dank je wel voor deze uitstekende review! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer