Uploaden van bestanden gaat makkelijk en is overzichtelijk. Levering was boven verwachting snel. top.
Hallo Markus, Fijn te lezen dat je tevreden bent over ons aanleversysteem, bedankt voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De kwaliteit bij Drukwerkdeal is altijd hoog en de levering is netjes op tijd.
Beste Ivar, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en kwalitiet :). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb twee rolbanners besteld. Instructies waren zeer duidelijk en kwaliteit van eindproduct is prima.
Beste Wim, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de kwaliteit van de roll-up banners. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mijn visitekaartjes waren al snel gedrukt en verzonden. Ook contact met de klantenservice is supervriendelijk en soepel verlopen. Ik kom hier terug voor al mijn drukwerk.
Beste Alexander, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede papierkeuze (ook duurzame keuzes). Online tool voor design werkt ook makkelijk en goed. Goede prijs.
Beste Alexander, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze ontwerptool. Wij vinden duurzame producten erg belangrijk en helpen onze klanten daarbij met een nieuw assortiment met duurzaam drukwerk. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Prima product & snelle levering. Bij vragen denkt de helpdesk/Klantenservice goed mee en begeleid je door het proces. Voor een 'nieuwkomer' roept de website soms wat vragen op bij te maken keuzes. Maar dan helpt dus de helpdesk.
Beste Marianne, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het is ongelooflijk in wat voor een aanbod je snel tot je gewenste product komt. In een paar klikken weet je wat er te bestellen is en voor hoeveel.
Beste Sander, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat de website bevalt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Enveloppen besteld en de volgende dag al in huis. Kleur boven verwachting en topkwaliteit
Beste Jan, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat de enveloppen bevallen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
altijd snel en goed drukwerk. Doe al jaren zaken
Beste Cathelijne, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat de samenwerking zo goed bevalt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik had een grammaticaal foutje gemaakt maar zag dat pas nadat de opdracht al was betaald. Vlg ochtend direct gebeld en de drukkerij kon de productie nog stopzetten. Prachtige flyers geworden. Mooie kleuren ook van de afgedrukte foto's er op. Bedankt. Wij zijn heel tevreden.
Beste Aaltje, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat de order nog stop gezet kon worden zodat je een nieuwe order kon plaatsen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Via mail en telefoon gemakkelijk toegankelijk en behulpzaam
Beste Dirk, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beachvlaggen en kliklijsten besteld. Mooie kwaliteit en snelle levering
Beste Rutger, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over kwaliteit en levering. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goed zoals ik al vele jaren van jullie gewend ben, dank.
Beste Catharina, Bedankt voor de mooie (en lieve) review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Very bad experience: order next day delivery of stickers for more than double usual price - order was never received, tracking number did not work, no response and no refund thus far, several days later.
Dear Ilya, Thank you for posting the review. We have been in contact with each other and have come to a solution. Kind regards, Marian Webcare Specialist
Ik heb dus nogmaals drukwerk besteld met spoed.
Beste Robert, Bedankt voor de review. Ik zie dat je de klacht afgelopen vrijdag hebt ingediend. Het klopt dat je zondag nog geen reactie van ons had ontvangen. Wij vermelden dan ook in de email die je hebt ontvangen: 'op dit moment kan de afhandeling van je klacht langer duren dan je van ons gewend bent' en wij zijn in het weekend gesloten. Inmiddels heb ik je een mail gestuurd betreft een oplossing. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik had al eerder positieve ervaringen met Drukwerkdeal.nl Dankzij de website is het heel eenvoudig snel zelf het materiaal voor een banner te uploaden en te zien hoe dat uitpakt. De banner zijn van prima kwaliteit en in een handige hoes geleverd
Beste Dick, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze online ontwerptool en de kwaliteit van de banner. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Het eindresultaat is mooi en de afwerking van het product is perfect, je wordt gewaarschuwd als de resolutie van de aangeleverde bestanden niet goed is zodat je andere kan aanleveren.
Beste Arend, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons online aanleversysteem. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Helaas was er een aanpassing nodig bij de gedrukte flyer (kwaliteit prima) dit was niet mogelijk en moest de hele flyer opnieuw ontwerpen. Voelt een beetje zonde als het bestand al geüpload is. Werd wel geantwoord via de chat maar echt mee denken was het niet.
Beste Bram, Bedankt voor de review en toelichting. Indien je het opgemaakte ontwerp opslaat kun je deze terug vinden onder 'mijn ontwerpen' en deze aanpassen. Maar als dit niet gedaan wordt is het inderdaad niet meer mogelijk. Dit heeft mijn collega ook aangegeven in de chat. Het klopt dus dat er geen andere oplossing hiervoor is. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan verneem ik deze graag. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Gemakkelijk website om te ontwerpen
Beste Mandy, Bedankt voor de mooie review en fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website. Ik hoop dat de actie een succes wordt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Imprimi unos brochuren con un papel especial. Ellos lo hicieron con el papel equivocado. Luego de mostrarles el error. Ellos los volvieron a imprimir. Y me enviaron los correctos. Sin ningún reembolso adicional. Gracias Drukwerkdeal
Buenos dias, Gracias por la agradable revisión y nos complace que se hayan recibido los folletos correctos. ¡Estaremos encantados de ayudarle con su próximo pedido! Atentamente, Marian --------------------------------------------------------------------------------------------------- Goedemorgen, Bedankt voor de mooie beoordeling en fijn dat de juiste brochures zijn ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Laagdrempelige en snelle communicatie, betrokken medewerkers, kritisch op een goed resultaat. Als je iets verkeerd aanlevert, krijg je daarover meteen een mailtje met instructies. Het voelt alsof je te maken hebt met een 1-pitter op een zolderkamer, maar blijkt een bedrijf met meer dan 300 medewerkers!
Beste Marije, Wat een mooie complimenten, enorm bedankt namens al onze 300 medewerkers! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De kracht van Drukwerkdeal zit in de service. Dat wordt zichtbaar als een order een keer niét goed loopt. En het voor de klant té technisch of té moeilijk wordt. Dit soort orders worden dan ‘even’ overgenomen en in goede banen geleid. Klasse!
Beste Erik, Wat een mooie complimenten, enorm bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Mooie visitekaartjes ontvangen en snel en netjes geleverd. Bij de vorige bestelling ook met de klantenservice gebeld met een vraag over het ontwerp en ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. Ik zal de volgende keer zeker weer bij drukwerkdeal bestellen.
Beste Pascalle, Bedankt voor de mooie complimenten, fijn dat onze klantenservice bevalt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Via klantenservice contact gezocht over een product. Direct goed geholpen. Website werkt super.
Beste Jaap, Bedankt voor de mooie complimenten, fijn dat de website en onze klantenservice bevalt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heel positief. Prachtig verwerkt goede mail communucatie en snelle levering
Beste Vonne, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer