top

Uploaden van bestanden gaat makkelijk en is overzichtelijk. Levering was boven verwachting snel. top.

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit bij Drukwerkdeal is altijd hoog en de levering is netjes op tijd.

Echt top kwaliteit en snel geleverd

Ik heb twee rolbanners besteld. Instructies waren zeer duidelijk en kwaliteit van eindproduct is prima.

Mooie betaalbare producten en super service

Mijn visitekaartjes waren al snel gedrukt en verzonden. Ook contact met de klantenservice is supervriendelijk en soepel verlopen. Ik kom hier terug voor al mijn drukwerk.

Snel en goed!

Goede papierkeuze (ook duurzame keuzes). Online tool voor design werkt ook makkelijk en goed. Goede prijs.

prima ervaring, goede helpdesk/klantenservice

Prima product & snelle levering. Bij vragen denkt de helpdesk/Klantenservice goed mee en begeleid je door het proces. Voor een 'nieuwkomer' roept de website soms wat vragen op bij te maken keuzes. Maar dan helpt dus de helpdesk.

Je hebt niet door hoe complex het eigenlijk is.

Het is ongelooflijk in wat voor een aanbod je snel tot je gewenste product komt. In een paar klikken weet je wat er te bestellen is en voor hoeveel.

Enveloppen besteld en de volgende dag al in huis. Kleur boven verwachting en topkwaliteit

prima tevreden

altijd snel en goed drukwerk. Doe al jaren zaken

Mooie flyers

Ik had een grammaticaal foutje gemaakt maar zag dat pas nadat de opdracht al was betaald. Vlg ochtend direct gebeld en de drukkerij kon de productie nog stopzetten. Prachtige flyers geworden. Mooie kleuren ook van de afgedrukte foto's er op. Bedankt. Wij zijn heel tevreden.

Snel en goed

Via mail en telefoon gemakkelijk toegankelijk en behulpzaam

Snelle en goede levering

Beachvlaggen en kliklijsten besteld. Mooie kwaliteit en snelle levering

Goed zoals ik al vele jaren van jullie gewend ben, dank.

Rush ordered stickers, never received them

Very bad experience: order next day delivery of stickers for more than double usual price - order was never received, tracking number did not work, no response and no refund thus far, several days later.

• Would you recommend us? No

Nog niets vernomen over klacht.

Ik heb dus nogmaals drukwerk besteld met spoed.

topproduct, snelle levering

Ik had al eerder positieve ervaringen met Drukwerkdeal.nl Dankzij de website is het heel eenvoudig snel zelf het materiaal voor een banner te uploaden en te zien hoe dat uitpakt. De banner zijn van prima kwaliteit en in een handige hoes geleverd

Super mooie kwaliteit en snelle levering.

Het eindresultaat is mooi en de afwerking van het product is perfect, je wordt gewaarschuwd als de resolutie van de aangeleverde bestanden niet goed is zodat je andere kan aanleveren.

Kwaliteit prima, service onder de maat.

Helaas was er een aanpassing nodig bij de gedrukte flyer (kwaliteit prima) dit was niet mogelijk en moest de hele flyer opnieuw ontwerpen. Voelt een beetje zonde als het bestand al geüpload is. Werd wel geantwoord via de chat maar echt mee denken was het niet.

Snel klaar en geleverd

Gemakkelijk website om te ontwerpen

Me ayudaron

Imprimi unos brochuren con un papel especial. Ellos lo hicieron con el papel equivocado. Luego de mostrarles el error. Ellos los volvieron a imprimir. Y me enviaron los correctos. Sin ningún reembolso adicional. Gracias Drukwerkdeal

Service en klantcontact alsof je met een 1 manszaak te maken hebt.

Laagdrempelige en snelle communicatie, betrokken medewerkers, kritisch op een goed resultaat. Als je iets verkeerd aanlevert, krijg je daarover meteen een mailtje met instructies. Het voelt alsof je te maken hebt met een 1-pitter op een zolderkamer, maar blijkt een bedrijf met meer dan 300 medewerkers!

Zoals altijd: perfecte service!

De kracht van Drukwerkdeal zit in de service. Dat wordt zichtbaar als een order een keer niét goed loopt. En het voor de klant té technisch of té moeilijk wordt. Dit soort orders worden dan ‘even’ overgenomen en in goede banen geleid. Klasse!

Super tevreden!

Mooie visitekaartjes ontvangen en snel en netjes geleverd. Bij de vorige bestelling ook met de klantenservice gebeld met een vraag over het ontwerp en ik werd heel goed en vriendelijk geholpen. Ik zal de volgende keer zeker weer bij drukwerkdeal bestellen.

top!

Via klantenservice contact gezocht over een product. Direct goed geholpen. Website werkt super.

Keurig gemaakt en snel geleverd!

Heel positief. Prachtig verwerkt goede mail communucatie en snelle levering

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer