Goede kwaliteit en snelle levering! Bestellen online ging eenvoudig en voorbeeld kwam overeen met het gedrukte materiaal. Tijdstip van bezorging was accuraat!
Beste Christian, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat ons systeem en het spandoek naar wens zijn. Ik hoop dat Piet dat ook vond ;). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare
Een vlag bij drukwerkdeal besteld. Zeer matig en echt compleet onbruikbaar.
Beste Steven, Bedankt voor het plaatsen van de review. Ik heb je geprobeer te bellen maar ik krijg je niet te pakken. Ik verneem graag van je waarom je niet tevreden bent met de vlag. Wil je ons een mail sturen naar [email protected] ovv Webcare 12020229. Dan kunnen wij nagaan wat er mis is gegaan en een oplossing zoeken. Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Monique, Bedankt voor de beoordeling. Vervelend dat de order een stuk fletser was dan de eerste levering. Wil je mij het ordernummer mailen zodat ik dit kan onderzoeken? Dit kan naar [email protected] ovv Webcare. Je verneemt dan een reactie van ons, dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Originele beoordeling
Dit was een gewijzigde herdruk van een eerdere order visitekaartjes voor een vriendin. Bij levering bleek dat alles toch een stuk fletser was dan de eerste levering, jammergenoeg kon ik dat niet zien op het voorbeeld online. Alle bestanden behalve de tekst waren hetzelfde en door mijzelf opgemaakt. Op mijn beeld was er geen sprake van fletsheid. Dus dat is wel jammer. We waren wel blij met de tijdige levering, maar in het vervolg zal ik hiervoor extra aandacht vragen.
Blij met het resultaat. Precies op tijd geleverd en goede prijs/kwaliteit verhouding!
Beste Femke, Bedankt voor de mooie beoordeling, Fijn dat de trespa plaat naar wens is en op een mooie plekje hangt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bestelde altijd ergens anders maar deukwerkdeal is goedkoper en zeker voor een vereniging is dit mooi Dus als de prijzen zo blijven komen we terug
Beste Rita, Bedankt voor de mooie beoordeling, wij zijn erg blij jou te verwelkomen als nieuwe klant! Fijn dat de folders naar wens zijn, ik hoop op een grote opkomst op 26 november. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
snelle afhandeling; goede communicatie; goede producten
Beste Goos, Bedankt voor je krachtige review. Goed om te horen dat alles naar wens verloopt. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Voor een actie flyers en een banner bestelt. Alles kwam eerder dan verwacht, dus mooi meegenomen. En het ziet er heel goed uit. Precies zoals besteld. Ook het aanleverproces is heel gemakkelijk en gericht op een goed eindproduct. En voor een scherpe prijs.
Beste Silvia, Bedankt voor de mooie review! Erg fijn om te horen dat de bestelde producten naar wens geleverd zijn en dat je het bestelproces als prettig hebt ervaren. We zien je graag terug voor een volgende order! Met vriendelijke groet, Lisa Webcare Specialist
Als jullie niet alles machinaal zouden doen, dan was deze vraag nu niet automatisch aan mij gesteld en had ik geen scheve witte rand op mijn sticker omdat deze automatisch wordt bijgesneden. Daarbij had ik telefonisch aangegeven dat het mailcontact en de info op jullie website niet synchroon loopt... En als reactie krijg ik 2x hetzelfde antwoord. Dus als ik al regelmatig wat had besteld dan hadden jullie meer moeite voor mij willen doen. Succes met jullie bedrijf
Beste Roos, Bedankt voor ons telefoongesprek van zojuist. Zoals besproken is het bestand zelf verkeerd aangeleverd, mijn collega heeft je hierom 15% korting aangeboden op een mogelijke herdruk omdat je een nieuwe klant bent. Dit is dus per abuis verkeerd begrepen gezien mijn collega bedoelde dat wij nieuwe klanten deze korting wel aanbieden en juist grotere klanten niet. Want wij verwachten van hen dat zij de fout niet maken. Nu gaf je aan geen verder gebruik te willen maken van de korting of van onze diensten maar hebben wij het prettig afgesloten. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Mogelijkheid tot overleg erg prettig
Beste Christel, Bedankt voor de mooie beoordeling, een 10! Fijn om te lezen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen. Wij helpen je dan ook graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Volgens de bevestiging zou de levering op donderdag zijn maar ik had de flyers al op maandag in huis... Supersnel dus.... ben er blij mee!
Beste Ilse, Bedankt voor de mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Veel plezier gewenst met het uitdelen van de flyers. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede service en snelle levering tegen een normale prijs
Beste Edwin, Bedankt voor de mooie complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Door de wazige achtergrond op mijn portret foto gaf de tool aan dat de upload eventueel wazig zou worden. Nadat ik het bestand alternatief had geladen werd het netjes door drukwerkdeal bekeken en beoordeeld. Nadat ik een goedkeuring had gegeven op het toegestuurde voorbeeld werd het doek meteen in productie genomen en verzonden.
Beste Jeff, Bedankt voor de mooie complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Als ik bel of mail met een vraag krijg ik snel antwoord. Ze denken mee en lossen alles vakkundig op. Heel prettig om zaken mee te regelen!
Beste Anneke, Bedankt voor je positieve review. Het is goed om te horen dat onze service als prettig wordt ervaren, dit zal ik ook delen met ons team! Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen en bestanden aanleveren. Snel klaar en snel verzonden. Had 1 bestelling gedaan die achteraf niet goed was en kon na contact met de klantenservice nog geannuleerd worden.
Beste Adinda, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat onze service goed bevallen is. Ik ga je complimenten doorgeven aan de desbetreffende collega. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
Duidelijke website én correcte levering
Beste Michiel, Bedankt voor je positieve review. Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Graag tot snel! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist
helder, duidelijk en snel. Iets te veel franje in de communicatie. Stuur gewoon 1 -of 2 e-mails. Nóg duidelijker. Print kwaliteit is verder prima en snel
Beste Rene, Bedankt voor je review en de feedback. Ik ga je tip doorgeven aan de desbetreffende collega's. Veel plezier met de canvas en tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het kaartje ziet er goed uit. Prettige service
Ha Stella, Bedankt voor je leuke review. Veel plezier met je mooie visitekaartje :) Tot de volgende keer bij www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Niets aan toe te voegen
Beste Wim, Bedankt voor je positieve review. Wat goed om te horen dat het allemaal naar wens is. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Sinds de start van Drukwerkdeal was ik een frequent terugkerende klant, vanwege de goede ervaringen. Gewoon goed drukwerk en prettig en deskundig contact in soms noodzakelijk overleg. Wás: De laatste jaren ben ik er steeds minder gaan bestellen omdat Drukwerkdeal groter is geworden, er meer medewerkers zijn gekomen en daarmee het persoonlijk contact er niet meer is. Dat zou nog niet zo erg zijn, als de medewerkers van nu deskundig zijn op het gebied van drukwerk en klantcontact. Maar dat zijn ze zeker niet altijd. En daarom gaan mijn klussen de laatste jaren vaker naar een andere drukker.
Goedemiddag Bert, Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat wij niet aan jouw verwachting hebben voldaan. Wij streven ernaar om onze service elke dag te verbeteren. Daarom zijn we blij met reviews zoals deze. Uiteraard zijn we wel benieuwd of jij nog feedback voor ons hebt zodat wij hier van kunnen leren. Mocht je dit willen, dan mag je mij een mail sturen naar [email protected] t.a.v. Hanneke. Ik kijk uit naar je mail. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wegens een drukfout contact opgenomen en ik ben erg netjes geholpen. Fijne service!
Hi Iris, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de service welke je van ons hebt gekregen. Ik heb je complimenten direct doorgegeven aan de desbetreffende collega. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Altijd naar volle tevredenheid. Goede kwaliteit, snel.
Hi Linda, Kort en krachtig. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Met de tools op de website is het ook voor een digibeet zoals ik heel gemakkelijk om een ooi ontwerp te maken. Snelle levertijd en de kwaliteit is top!
Al jaren bestel ik diverse soorten drukwerk. Zelden dat iets niet geheel aan de verwachtingen voldoet. Wordt altijd goed opgepakt in dit soort uitzonderlijke gevallen. Kortom heel prettig en betrouwbaar zaken doen!
Beste Geert, Bedankt voor je ontzettend mooie review. Wij doen hard ons best hiervoor en het is fijn om te zien dat het gewaardeerd wordt. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De beoogde datum van levering wordt altijd gehaald.
Beste Deborah, Fijn dat de verwachte leverdatum altijd gehaald wordt! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De eerste druk was verkeerd gegaan, ik ben uitstekend geholpen en heb een nieuwe druk gekregen.
Hey Roos, Wat top dat het allemaal goed is opgelost! Ik zal het doorgeven aan mijn collega's. Bedankt voor je review, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer