Makkelijk bestellen. Goede prijs. Snelle levering. Zeer tevreden
Beste Tom, Bedankt voor de tien! We zien je graag terug voor een volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Zoals de druk terug komt heel tevreden
Beste Karin, Wij zijn heel tevreden met jouw review :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Makkelijke ontwerptool om banners e.d. te maken. Scherpe prijzen en vooral snelle levering en de materialen zijn van prima kwaliteit. Al veel besteld en over alles heel tevreden.
Beste Hans, Dank voor de positieve review. Ik deel dit met mijn collega's :) Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Al jaren bestel ik producten bij Drukwerkdeal, van stickers tot beurs/markt materiaal. Elke keer is het goed gegaan en elke keer dat een nieuw product geprobeerd wordt gaat het gewoon perfect. Zeker als je de instructies volgt die gegeven worden kan er niets misgaan met je bestelling.
Beste Balder, Bedankt voor je enthousiaste review! Wij zijn al jarenlang blij met jou als vaste klant :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Zeer tevreden, goede kwaliteit
Beste Ingrid, Wat een geweldige spandoeken heb je besteld! Veel plezier ermee :) En tot de volgende keer bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Onze rolbanner was snel geleverd echter met vouwen en een kras. Reeds een klacht gestuurd maar nog niks over gehoord.
Ha Ton, Bedankt voor je review. Wat vervelend dat het doek van de banner beschadigd is geleverd, excuus. Ik heb je hier zojuist over gemaild vanuit de klacht. Hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Hey Leonie, Bedankt voor de dikke tien en je krachtige review. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Doet wat je verwacht
Beste, Fijn dat alles naar wens is! :) Veel plezier met de kaartjes en de banners. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Voor beide opdrachten is bundeling per 100stuks aangevinkt. Beide keren is dit niet uitgevoerd. De eerste keer is gecompenseerd. De tweede keer (nog) niet. Te veel extra werk om dit zelf op te lossen. Er is iets gedegen mis met de interne processen en bijbehorende uitgangs controle.
Goedemorgen Bert, Bedankt voor je review en het aangeven van je klacht. Wat vervelend dat het tweemaal is misgegaan! Ik zie dat de klacht instaat, mijn collega's van de klachtenafdeling behandelen deze zo snel mogelijk. Vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
!
Kort maar krachtig, Ruben! Bedankt :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De keren dat ik gechat en gebeld heb, ben ik goed geholpen. Hoewel ik geen idee had hoe het eindresultaat zou zijn, ben ik tevreden,
Hey Magda, Bedankt voor je enthousiaste review! Goed om te horen dat je naar wens geholpen bent. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
ik heb de laatste keer 3 producten bij jullie besteld waaronder een poster van 2 bij 2 meter. de poster werd in 2 delen aangeleverd 80 hoog bij 120 cm hoog. hierdoor heb ik een hele lelijke naad in het midden van de afbeelding, en daarbij is dat ook nog eens weer gevoelig gezien dit een buiten poster betrof. het was mij niet duidelijk, dan wel onduidelijk aangegeven dat dit zo werd geleverd. Dit zorgde ervoor dat het dus praktisch onmogelijk is alles naadloos in elkaar over te laten lopen, en dus loopt de afbeelding niet perfect over en de kans dat er vocht tussen de naden kruipt en dus op korte termijn sneller los laat meer dan reële kans is. Dat heeft bij mij wel enige irritatie gewekt bij de kosten van ruim €120 en ook stond dit niet op de factuur vermeld dat het in 2 delen aangeleverd zou worden. anders had ik het ergens anders besteld. De ander bestelde artikelen waren top. Zoals ik altijd van jullie gewend ben.
Beste Bart, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat normaliter alles goed gaat, des te vervelender dat er iets is misgegaan. Ik kan alleen niet vinden om welk ordernummer dit gaat. Zou jij mij hierover willen mailen? Dat mag naar [email protected] tav Emma. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Wij werken inmiddels al jaren met Drukwerkdeal en telkens weer naar volle tevredenheid.
Beste Eswin, Wij zijn al jaren blij met jou als vaste klant. Bedankt! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Reclameborden besteld. De vraag kwam of ik de boorgaten in een vectorbestand wilde specificeren in een speciaal daarvoor bestemde laag. Ik weet iets van wijn, niet van vectorbestanden. Pe e-mail heb ik uitgelegd waar de gaatjes moesten komen. Enkele dagen later werd mijn bord geleverd. Ik ben tevreden.
Beste, Wat fijn om te horen dat alles naar wens geleverd is! Wij hebben gelukkig verstand van vectorbestanden maar wel iets minder van wijn ;) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Kan probleemloos met mijn drukwerk bij drukwerkdeal overweg.
Hallo Gerrit, Fijn om te horen dat je onze site zo makkelijk vindt. En wat een mooi design heb je gemaakt! We zien je hele graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel eenvoudig, zelfs voor een digibeet als ikzelf. Ontwerpen en laten drukken. Simpel maar doeltreffend
Hi Laura, Wat goed om te horen dat je onze website zo fijn in gebruik vind! Daar worden we erg blij van. Mocht je toch nog feedback punten vinden, dan horen we deze uiteraard heel graag. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kreeg snel mijn producten binnen, zien er allemaal perfect uit.
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie review, kort en krachtig! Fijn om te horen dat je zo tevreden over de geleverde producten. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Jullie service en bestelmethode via website is prima. Maar het drukwerk resultaat valt helaas tegen; streperig en niet egaal.
Goedemiddag G. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten bij ons! We hebben elkaar even kort gesproken over de posters. Ik heb jouw melding doorgezet naar de collega's van Aftersales om een oplossing te zoeken voor jou, ik kom hier zo snel mogelijk per mail op terug. Excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wat is het mooi om op deze manier een foto te laten zien. een eigen spandoek maken, zo makkelijk, zo betaalbaar en zo snel.
Hi Klazien, Wat een gaaf spandoek is het geworden! Ik kan mij goed voorstellen dat je hier blij mee bent. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Besteld makkelijk, Snel en kwaliteit
Goedemiddag Maikel, Kort en krachtig, dankjewel voor je mooie review! Heel veel plezier gewenst met dit doek en natuurlijk ook het aankomende feestje! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Met het bestellen van visitekaartjes heb ik gekeken naar het 2d en 3d voorbeeld van mijn ontwerp. Daar zag ik geen witte rand op mijn ontwerp .... nu ze geleverd zijn zit er dus helaas wel een kleine witte rand op mijn eindresultaat. Was natuurlijk mijn eigen fout...maar door de witte achtergrond op de website is dat dus wellicht niet te zien geweest bij het goedkeuren van de bestelling.... Drukwerkdeal was dus niet helemaal fout, of wellicht helemaal niet fout, maar ze hebben uit coulance me toch aangeboden om de kaartjes dan opnieuw in te zetten om te drukken!! Super van de dame van de klantenservice en dus een dikke 10 voor Drukwerkdeal! Ik heb er vaker besteld en zal dat ook zeker vaker doen!!
Goedemiddag Jack, Bedankt voor ons fijne gesprek van zojuist! Zoals besproken heb je een bestand aangeleverd welke helaas niet helemaal een juiste afloop bevat. Dit vond je niet heel duidelijk zichtbaar in ons aanleverprogramma, waardoor er in het eindresultaat witte randen zijn ontstaan. Ik heb het punt met je besproken en uitgelegd hoe dit heeft kunnen ontstaan, maar natuurlijk ook hoe dit op te lossen is. De herdruk staat inmiddels klaar in jouw account. Als je nog aanvullende vragen hebt, dan weet je me te vinden! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Originele beoordeling
Met het bestellen van visitekaartjes heb ik gekeken naar het 2d en 3d voorbeeld van mijn ontwerp. Daar zag ik geen witte rand op mijn ontwerp .... nu ze geleverd zijn zit er dus helaas wel een kleine witte rand op mijn eindresultaat. Is natuurlijk mijn eigen fout...maar door de witte achtergrond op de website is dat dus wellicht niet te zien geweest bij het goedkeuren van de bestelling.... Maar ja, die dus maar snel uitgaan geven en dan nieuwe bestellen!!
Het ontwerp gedeelte van de website was vrij traag en er bleef steeds een melding komen over te lage resolutie, maar uiteindelijk was het resultaat prima. Heel fijn dat je dat gewoon zelf kunt doen, want bij een andere website wilde men mij steeds pushen om extra te betalen voor een afbeelding op hogere resolutie.
Goedemiddag, Dankjewel voor je mooie review en je feedback rondom ons opmaakprogramma. Wat fijn dat het allemaal uiteindelijk toch goed is gelopen, ondanks de melding van lage resolutie. Er zijn meerdere redenen waarom ons systeem aangeeft dat het een te lage resolutie heeft. Een hiervan is dat je nét iets lager zit dan de aanbevolen DPI. We geven liever een melding zodat je hiervan op de hoogte bent. We zijn in ieder geval blij dat alles met jouw order goed is verlopen. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
We hebben flyers besteld, deze werden zelfs eerder geleverd als de afgesproken datum. Goede drukkwaliteit en netjes geleverd!
Hi Monja, Wauw, wat een mooie review! Fijn om te horen dat de order zo snel en goed geleverd is! We zijn blij dat te horen dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gewoon goed, en snel geleverd.
Goedemiddag Angelique, Razendsnel! Binnen 4 uur is jouw order verwerkt en verzonden! We zijn blij om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je tevreden bent over ons! We zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goedemiddag, Dankjewel voor de mooie review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer