Al jaren ben ik jullie klant, als ik niet tevreden was dan zou je het wel horen. Ik ga nog veel bestellen bij jullie en ik hoop dat jullie me nooit meer om mijn mening vragen. D.
Hi D., Dank je wel voor jouw review! Deze 10 staat genoteerd en ik heb intern gevraagd of het email adres van jouw account uitgesloten kan worden. Mochten er nog andere emailadressen zijn waarop je deze verzoeken ontvangt dan hoor dat ik dat graag op [email protected] t.a.v. Michelle-webcare. Moet je ons wel beloven dat je ons belt of mailt wanneer je niet tevreden bent! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al 15 jaar klant en steeds weer verrast door de service, snelheid, veelzijdigheid en kwaliteit van alle producten, zoals brochures, flyers, posters, spandoeken en plaatmateriaal.
Hallo Wilbert, Dank je wel voor jouw fijne review. Dat er nog maar vele jaren mogen volgen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Spandoek - Makkelijk bestellen, eigen ontwerp geen probleem, snelle verwerking en levering de volgende dag! Ook prettig even telefonisch onderhoud daarover. O ja, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met Drukwerkdeal: ik zou zeggen: doen!
Hi Ron, Wat een toffe review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Er is soms wel iets fout gegaan maar ook dit is op een goede manier afgehandeld!
Hi Stefan, Wat fijn dat je al jaren tevreden klant bij ons bent! Fouten worden soms gemaakt, het gaat altijd om de oplossing. Dank je wel voor jouw mooie review, graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik stuur een dubbelzijdig kaart op A4 aan die vervolgens zo geprint wordt dat de voor- en achterzijde verkeerd om geplaatst werden. Helaas wordt er dus niet (mee-)gedacht in de productie. Er was ook geen tijd meer om de productie over te laten doen.
Hallo William, Dank je wel voor jouw review. Wat jammer dat je niet tevreden bent met het door jou ontvangen product. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je telefonisch niet bereiken. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd. Het product dat je hebt besteld is een staande A4. Deze worden standaard bedrukt met voor- en achterzijde tegenover elkaar, zoals bijvoorbeeld een flyer. Dit is niet iets waar onze productie op controleert, zij weten niet dat jij het product verder gaat afwerken en dat het een gevouwen kaart wordt. Wanneer je de gevouwen kaart bij ons bestelt is de oriëntatie van de bedrukking omgekeerd zodat wanneer de kaart gevouwen is de tekst wel correct staat. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima werk geleverd: drukwerk zag er goed verzorgd uit en werd op tijd geleverd.
Hallo Liesbeth, Dank je wel voor jouw review en het compliment! Mocht je nog tips hebben hoe we van die mooie 8 een dikke 10 kunnen maken dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Kaartjes waren mooi gedrukt, materiaal voelde ook goed en hele snelle service!
Hallo Mischa, Bedankt voor jouw review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw kaartjes! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Minpuntje is PostNL: de 'next-day-delivery' service is dankzij de bezorging niet gehaald. Maar de klachtafhandeling van Drukwerkwerkdeal was erg netjes en ze denken echt mee en regelen het gewoon. Erg behulpzaam! Blijft wel dat de onbetrouwbaarheid van een spoedbezorging geen aanrader, maar voor gewone bestellingen wel.
Hallo Ilse, Dank je wel voor jouw review, wat ontzettend vervelend dat jouw order vertraagd is. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je niet telefonisch bereiken. Voor zover ik kan zien in de track & trace zijn alle orderregels op de 19e afgeleverd. Mocht dit niet het geval zijn dan hoor ik dat graag. Ik heb je een e-mail gestuurd zodat we hier snel contact over kunnen hebben. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
Fijn dat er een 'next-day-delivery' service bestaat, maar niet als daar helemaal niets van terecht komt. Sterker nog: na een week is de bestelling nog niet binnen en kwijt. Tijd dat Drukwerkdeal het bezorgproces voor bedrijven (lees: gegarandeerde levertijden, tijdens werktijden) onder de loep neemt. De service van Drukwerkdeal is op zich niets mis mee, maar PostNL als enige (en slechte) bezorgoptie is onacceptabel. Ik denk de volgende 3x na voordat ik een (spoed)bestelling doe.
Mooie klappers en geleverd volgens afspraak. Complimenten voor de organisatie.
Hallo Marlies, Dank je wel voor jouw top review! Namens de organisatie bedankt voor de complimenten. Veel plezier van de ringbanden en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle en betrouwbare drukkerij. Goede kwaliteit.
Hallo Daphne, Bedankt voor jouw review en het mooie cijfer! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede kwaliteit, snelle levering
Hi Melissa, Bedankt voor jouw review, fijn om te lezen dat je tevreden bent met ons! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Tot nu toe goede ervaring. Omdat ik echt maandag de posters nodig had, gevraagd of ik dat ook kon verwachten. Het lag zeker in de verwachting volgens jullie. Nu komen ze een dag te laat, heel jammer. extra kosten, extra teleurstelling. Zie ook dat de bestelling pas gisteren met de post is meegegeven, dus het ligt echt aan jullie kant.
Hallo Jolanda, Wat vervelend dat jouw order vertraging heeft opgelopen. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je telefonisch niet bereiken. Er blijkt een storing geweest te zijn met een machine waar de vertraging door ontstaan is. Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Ik heb je inmiddels gemaild, mocht ik nog iets voor je kunnen betekenen dan hoor ik dat graag. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Makkelijk te bestellen en goede communicatie
Hallo Jolanda, Top om te zien dat je tevreden bent over onze site! Bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De reklameborden zijn perfect en zeer grondig verpakt voor de bezorging.
Beste Erik, Dank je wel voor jouw review. Fijn te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Er was met het drukken van order iets fout gegaan. Heb gelijk contact opgenomen en de fout werd herkend en onmiddellijk hersteld..uitstekend geholpen, kan drukwerkdeal bij een ieder aanraden.
Hallo Wim, Helaas gaat er soms iets mis, het gaat er om hoe het dan wordt opgelost! Fijn dat je zo tevreden met ons bent, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Fijne site om kwalitatief prima afdrukken te bestellen.
Hi John, Wat een top review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Makkelijk om te bestellen, Mooi resultaat, snelle levering
Hallo Karin, Bedankt voor deze mooie review, fijn dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Betreft product vlag op maat. Veel te late levering Op 9 oktober bestelling geplaatst, geplande levering 14 oktober, werkelijke levering 21 oktober. Heel jammer, want was als kado bedoeld op 19 oktober. Optie hotknife is zonder ophangsysteem Bij levering bleek de vlag geen vlag, het ophangsysteem ontbrak. Je gaat ervan uit dat als je een vlag besteld hij compleet is. Ik heb bewust NIET gekozen voor de optie 'ZONDER SYSTEEM'. Nu blijkt de optie hotknife ook zonder ophangsysteem te zijn, onnavolgbaar.
Hallo Marc, Dank je wel voor jouw review en feedback. Fijn dat je me hierover te woord wilde staan. Jouw order is inderdaad te laat geleverd, wat ontzettend jammer dat deze nu de verjaardag heeft gemist, mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Ik heb je hiervoor een aanbod gedaan, het is prettig dat we dit zo hebben kunnen oplossen. De feedback over de informatie bij dit product op onze website is zeer nuttig! Zoals gezegd heb ik dit intern doorgezet zodat het aangepast kan worden. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Fijne service en mooie producten. Tot nu toe altijd goed op tijd.
Beste Clandestien, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! Veel plezier met de roll-up banner! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Wat een kwaliteit. Prachtige afdruk en heel gemakkelijk aan te brengen. Ook mooi dat het doek niet kreukt of scheurt. Wij zijn er erg blij mee en het geeft onze hal een extra dimentie.
Beste Sijtze, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten! De afbeelding op het spandoek is dan ook prachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Al meerdere malen bij jullie laten drukken. Duidelijke website met veel mogelijkheden. Wordt meteen getoond hoe is gedrukt gaat worden, hoe lang de levertijd is en hoeveel het kost. Kwaliteit is goed en levertijd is zoals aangegeven of zelfs iets sneller. Ook 1x telefonisch contact gehad en goed geholpen.
Beste Maaike, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijjn dat je zo tevreden bent over onze service, dank daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Accuraat en op tijd. Komt er eens iets in de knel, dan zijn de medewerkers niet te beroerd om een oplossing te bieden zodat de bestelling toch op tijd binnen is.
Beste Jan-Willem, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijjn dat je zo tevreden bent over onze klantenservice, dank daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Goede service, makkelijk bestellen en ontwerpen via de site. Levering is ook vlot en super goede kwaliteit!
Beste Frank, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat het spandoek een mooie plek heeft gekregen voor de jarige. Van harte! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Duidelijke website, alles is verlopen zoals aangekondigd (procedure, levertijd, e.d.) en heel tevreden over het eindproduct.
Beste Jurgen, Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik hoop dat het spandoek een mooie plek heeft gekregen voor de jarige. Van harte! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
razendsnel, uitstekende kwaliteit, niet duur
Beste Henk, Bedankt voor de mooie beoordeling. Een 10! Veel plezier gewenst op 26 november! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer