Hou eens op met om mijn mening vragen

Al jaren ben ik jullie klant, als ik niet tevreden was dan zou je het wel horen. Ik ga nog veel bestellen bij jullie en ik hoop dat jullie me nooit meer om mijn mening vragen. D.

Een en al tevredenheid!

Al 15 jaar klant en steeds weer verrast door de service, snelheid, veelzijdigheid en kwaliteit van alle producten, zoals brochures, flyers, posters, spandoeken en plaatmateriaal.

Spandoek - Makkelijk bestellen, eigen ontwerp geen probleem, snelle verwerking en levering de volgende dag! Ook prettig even telefonisch onderhoud daarover. O ja, goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden met Drukwerkdeal: ik zou zeggen: doen!

Al jaren afnemer, al jaren tevreden.

Er is soms wel iets fout gegaan maar ook dit is op een goede manier afgehandeld!

Slecht

Ik stuur een dubbelzijdig kaart op A4 aan die vervolgens zo geprint wordt dat de voor- en achterzijde verkeerd om geplaatst werden. Helaas wordt er dus niet (mee-)gedacht in de productie. Er was ook geen tijd meer om de productie over te laten doen.

Prima werk geleverd!

Prima werk geleverd: drukwerk zag er goed verzorgd uit en werd op tijd geleverd.

Perfect drukwerk voor een prima prijs!

Kaartjes waren mooi gedrukt, materiaal voelde ook goed en hele snelle service!

Drukwerkdeal is snel en klantgericht

Minpuntje is PostNL: de 'next-day-delivery' service is dankzij de bezorging niet gehaald. Maar de klachtafhandeling van Drukwerkwerkdeal was erg netjes en ze denken echt mee en regelen het gewoon. Erg behulpzaam! Blijft wel dat de onbetrouwbaarheid van een spoedbezorging geen aanrader, maar voor gewone bestellingen wel.

top werk

Mooie klappers en geleverd volgens afspraak. Complimenten voor de organisatie.

Snel en betrouwbaar

Snelle en betrouwbare drukkerij. Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit, snelle levering

Spoedbestelling te laat geleverd

Tot nu toe goede ervaring. Omdat ik echt maandag de posters nodig had, gevraagd of ik dat ook kon verwachten. Het lag zeker in de verwachting volgens jullie. Nu komen ze een dag te laat, heel jammer. extra kosten, extra teleurstelling. Zie ook dat de bestelling pas gisteren met de post is meegegeven, dus het ligt echt aan jullie kant.

Makkelijk te bestellen en goede communicatie

Prima site met bestelmodule en prima prijs/kwaliteit verhouding

De reklameborden zijn perfect en zeer grondig verpakt voor de bezorging.

Snel, zeer vriendelijk en zeer goede service!

Er was met het drukken van order iets fout gegaan. Heb gelijk contact opgenomen en de fout werd herkend en onmiddellijk hersteld..uitstekend geholpen, kan drukwerkdeal bij een ieder aanraden.

Prima afdrukken, goed leveringsproces en scherpe prijzen

Fijne site om kwalitatief prima afdrukken te bestellen.

top

Makkelijk om te bestellen, Mooi resultaat, snelle levering

Veel te laat geleverd zonder ophangsysteem

Betreft product vlag op maat. Veel te late levering Op 9 oktober bestelling geplaatst, geplande levering 14 oktober, werkelijke levering 21 oktober. Heel jammer, want was als kado bedoeld op 19 oktober. Optie hotknife is zonder ophangsysteem Bij levering bleek de vlag geen vlag, het ophangsysteem ontbrak. Je gaat ervan uit dat als je een vlag besteld hij compleet is. Ik heb bewust NIET gekozen voor de optie 'ZONDER SYSTEEM'. Nu blijkt de optie hotknife ook zonder ophangsysteem te zijn, onnavolgbaar.

Helemaal top!

Fijne service en mooie producten. Tot nu toe altijd goed op tijd.

Wat een kwaliteit. Prachtige afdruk en heel gemakkelijk aan te brengen. Ook mooi dat het doek niet kreukt of scheurt. Wij zijn er erg blij mee en het geeft onze hal een extra dimentie.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Al meerdere malen bij jullie laten drukken. Duidelijke website met veel mogelijkheden. Wordt meteen getoond hoe is gedrukt gaat worden, hoe lang de levertijd is en hoeveel het kost. Kwaliteit is goed en levertijd is zoals aangegeven of zelfs iets sneller. Ook 1x telefonisch contact gehad en goed geholpen.

Prima service!

Accuraat en op tijd. Komt er eens iets in de knel, dan zijn de medewerkers niet te beroerd om een oplossing te bieden zodat de bestelling toch op tijd binnen is.

Helemaal prima!

Goede service, makkelijk bestellen en ontwerpen via de site. Levering is ook vlot en super goede kwaliteit!

Duidelijke website, prachtig eindproduct!

Duidelijke website, alles is verlopen zoals aangekondigd (procedure, levertijd, e.d.) en heel tevreden over het eindproduct.

razendsnel, uitstekende kwaliteit, niet duur

razendsnel, uitstekende kwaliteit, niet duur